Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

user posted image

kaip reik siuvinet unsure.gif pazimeta 1 langelyje du zenklai? ir kai 1 zenklas bet mazas.

pasimeciau visai verysad.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 30, 12:37)
kaip reik siuvinet unsure.gif  pazimeta 1 langelyje du zenklai? ir kai 1 zenklas bet mazas.
pasimeciau visai verysad.gif  4u.gif  4u.gif

Labai mažutę nuotrauką įdėjai, Inesiu. Bet žinau, kad tame paukštuke yra vadinamųjų pusinių kryželių. Va pavyzdukas kaip jie siuvinėjami

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 05 30, 10:57)
Radau namie seniai užmirštus rusiškus siuvinėjimo siūlus. Kažin ar verta jais siuvinėti? Ar jei nedažys medžiagos? g.gif

Viskas su tais rusiškais siūlais yra gerai, tik šiek tiek skiriasi jų storis nuo DMC ir mažiau slysta. Naudok juos atvirukams ar kitoms smulkmenoms. Aš irgi turiu tokių siūliukų, tai kai tik pritaikau, visada naudoju, tiesa, didesniems paveikslams imu DMC arba Anchor siūliukus.
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2010 05 30, 13:04)
Labai mažutę nuotrauką įdėjai, Inesiu. Bet žinau, kad tame paukštuke yra vadinamųjų pusinių kryželių. Va pavyzdukas kaip jie siuvinėjami

Dalinių, pusiniai yra visai kas kita.
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2010 05 30, 12:04)

user posted image

foto paspaudus issididina specialiai tokia idejau 4u.gif aciu bandysiu siuvinet, tik dar nepagaunu kampo kaip ten per linijas reik siuvinet doh.gif blush2.gif

aciu pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 30, 14:18)
foto paspaudus issididina specialiai tokia idejau 4u.gif  aciu bandysiu siuvinet, tik dar nepagaunu kampo kaip ten per linijas reik siuvinet doh.gif  blush2.gif

aciu pagalba 4u.gif

kiek iziuriu tai ten daliniu kryziuku yra, ar kaip jie tiksliai vadinasi g.gif tai tiesiog vienam langelyje reik padaryt 2 kryzelius, jei siuvineji ant lino/evo 2 x 2 siulo kryzeli, tai tada darai sita dalini 2 x 1 siulo, na gaunasi vietoj vieno kryzelio du istempti tokie. niekur nerandu foto ax.gif
Atsakyti
blink.gif supratau, tai dabar mastau kaip cia reik man sukist viska

siuvineju ant ewo per 1 siula doh.gif tai; arba reik man viska ardyt lauk, nes taip ar taip jau priveliau, padariau ta pusini vietoj to kur dalinio reik doh.gif
arba imu kita ewa ir normaliai per 2x2 siuvineju, o ne 1x1 unsure.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif

cia yra tu kur aprasei, bet jie kitaip vadinasi g.gif http://www.hcrafts.c...h_tutorial.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 30 gegužės 2010 - 14:37
QUOTE(Florestina @ 2010 05 30, 14:10)
Dalinių, pusiniai yra visai kas kita.

Inesiuu nori siuvinėti Heritage paukštuką. Heritage visus nepilnus kryželius vadina "half cross" - pusiniais.

Ir va Heritage dizaino aiškinimas apie pusinius ar dalinius kryželius.

user posted image

Kiekviena atranda sau patogiausią būdą. Aš darau įvairiai - kartais mažulytį kampe, kartais nepilną kryželį. Taip, kaip man atrodo bus gražiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 30 gegužės 2010 - 14:37
dabar galutinai aisku ACIU 4u.gif bigsmile.gif
niu ka ardom ir jamam kita medziaga doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos,mergaites,as irgi noriu i jusu bureli,jei priimsit 4u.gif turiu issiuvinejusi kelis paveiksliukus,galesiu parodyti,jei kam idomu.. blush2.gif as siuvineju su DMC siulais.o pazystama siuvineja su anchora.kazin,ar jie vienodi.ta,prasme spalvos ju nesiskiria?atspalviai.nes man pasirode,kad DMC siek tiek ryskesni g.gif
Atsakyti
sveika prisijungus drinks_cheers.gif rodyk rodyk ka turi issiuvinejus bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
cia mano pasididziavimas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 30 gegužės 2010 - 16:22