QUOTE(zuzanele @ 2010 05 30, 10:57)
Radau namie seniai užmirštus rusiškus siuvinėjimo siūlus. Kažin ar verta jais siuvinėti? Ar jei nedažys medžiagos?
Viskas su tais rusiškais siūlais yra gerai, tik šiek tiek skiriasi jų storis nuo DMC ir mažiau slysta. Naudok juos atvirukams ar kitoms smulkmenoms. Aš irgi turiu tokių siūliukų, tai kai tik pritaikau, visada naudoju, tiesa, didesniems paveikslams imu DMC arba Anchor siūliukus.
QUOTE(Metija @ 2010 05 30, 13:04)
Labai mažutę nuotrauką įdėjai, Inesiu. Bet žinau, kad tame paukštuke yra vadinamųjų pusinių kryželių. Va pavyzdukas kaip jie siuvinėjami
Dalinių, pusiniai yra visai kas kita.
QUOTE(Metija @ 2010 05 30, 12:04)
Labai mažutę nuotrauką įdėjai, Inesiu. Bet žinau, kad tame paukštuke yra vadinamųjų pusinių kryželių. Va pavyzdukas kaip jie siuvinėjami
foto paspaudus issididina specialiai tokia idejau aciu bandysiu siuvinet, tik dar nepagaunu kampo kaip ten per linijas reik siuvinet
aciu pagalba
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 30, 14:18)
foto paspaudus issididina specialiai tokia idejau aciu bandysiu siuvinet, tik dar nepagaunu kampo kaip ten per linijas reik siuvinet
aciu pagalba
aciu pagalba
kiek iziuriu tai ten daliniu kryziuku yra, ar kaip jie tiksliai vadinasi tai tiesiog vienam langelyje reik padaryt 2 kryzelius, jei siuvineji ant lino/evo 2 x 2 siulo kryzeli, tai tada darai sita dalini 2 x 1 siulo, na gaunasi vietoj vieno kryzelio du istempti tokie. niekur nerandu foto
supratau, tai dabar mastau kaip cia reik man sukist viska
siuvineju ant ewo per 1 siula tai; arba reik man viska ardyt lauk, nes taip ar taip jau priveliau, padariau ta pusini vietoj to kur dalinio reik
arba imu kita ewa ir normaliai per 2x2 siuvineju, o ne 1x1
cia yra tu kur aprasei, bet jie kitaip vadinasi http://www.hcrafts.c...h_tutorial.html
siuvineju ant ewo per 1 siula tai; arba reik man viska ardyt lauk, nes taip ar taip jau priveliau, padariau ta pusini vietoj to kur dalinio reik
arba imu kita ewa ir normaliai per 2x2 siuvineju, o ne 1x1
cia yra tu kur aprasei, bet jie kitaip vadinasi http://www.hcrafts.c...h_tutorial.html
QUOTE(Florestina @ 2010 05 30, 14:10)
Dalinių, pusiniai yra visai kas kita.
Inesiuu nori siuvinėti Heritage paukštuką. Heritage visus nepilnus kryželius vadina "half cross" - pusiniais.
Ir va Heritage dizaino aiškinimas apie pusinius ar dalinius kryželius.
Kiekviena atranda sau patogiausią būdą. Aš darau įvairiai - kartais mažulytį kampe, kartais nepilną kryželį. Taip, kaip man atrodo bus gražiau.
dabar galutinai aisku ACIU
niu ka ardom ir jamam kita medziaga
niu ka ardom ir jamam kita medziaga
sveikos,mergaites,as irgi noriu i jusu bureli,jei priimsit turiu issiuvinejusi kelis paveiksliukus,galesiu parodyti,jei kam idomu.. as siuvineju su DMC siulais.o pazystama siuvineja su anchora.kazin,ar jie vienodi.ta,prasme spalvos ju nesiskiria?atspalviai.nes man pasirode,kad DMC siek tiek ryskesni
sveika prisijungus rodyk rodyk ka turi issiuvinejus