Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 29, 22:27)
kaip meetas? bigsmile.gif Pauksciuk

neapsakomai gerai, nesu dar tiek emocijų pasikrovus vienu metu. Siuvinėjimo batareiką kokiem metam pasikroviau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Dar supratau, kad nemoku siuvinėt lotuliukas.gif

Ssl daro schemas iš foto, jei kurią domina topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 30 gegužės 2010 - 07:13
darom klp meeta 4u.gif Pauksciuk jei tu nemoki, tai jau ismokai dabar mus pamokinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 30, 08:44)
darom klp meeta 4u.gif Pauksciuk jei tu nemoki, tai jau ismokai dabar mus pamokinsi mirksiukas.gif

taip greit nieks neišmoksta, reikia dirbti dirbti ir dar kartą dirbti. bet žinok tikrai likau sužavėta, noriu noriu siuvinėt ir naujas siuvinėjimo technikas išmėginti ir dydesnius paveikslus kryžiavot noriu, niu dabar norai begaliniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 30, 08:54)
taip greit nieks neišmoksta, reikia dirbti dirbti ir dar kartą dirbti.  bet žinok tikrai likau sužavėta, noriu noriu siuvinėt ir naujas siuvinėjimo technikas išmėginti ir dydesnius paveikslus kryžiavot noriu, niu dabar norai begaliniai  lotuliukas.gif

as jungiuos prie Pauksciuko su dideliais norais drinks_cheers.gif
Atsakyti

ech, noriu ir foto pamatyt bigsmile.gif rolleyes.gif ir as ismokt noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 05 30, 09:07)
as jungiuos prie Pauksciuko su dideliais norais drinks_cheers.gif

ir mane patrauke ant didesnių paveikslų. kažkaip užsikabinau su siuvinėjimu, nebegaliu sustoti taip, kad nebelieka laiko megzti blush2.gif
Atsakyti
[quote=paukščiukas,2010 05 30, 08:13]
neapsakomai gerai, nesu dar tiek emocijų pasikrovus vienu metu. Siuvinėjimo batareiką kokiem metam pasikroviau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Dar supratau, kad nemoku siuvinėt lotuliukas.gif

O kaip suprast nemoku siuvinet ? g.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
gal turit muline myflower spalvu kodu konverteri? 4u.gif
Atsakyti
Radau namie seniai užmirštus rusiškus siuvinėjimo siūlus. Kažin ar verta jais siuvinėti? Ar jei nedažys medžiagos? g.gif
Atsakyti
As radau senu irgi siulu namie,issiuvinejau atvirukus,ploviau gan vesokam vandenyje su fairiu,nenudaze zinok smile.gif !
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 05 29, 10:47)
Na baigiau atviruką. Kažkaip sunkiai sekėsi daryti patį atviruką 

faina atvirute thumbup.gif patinka man tokios 4u.gif nusipirku ir as ta skaidru siula bet man tragedija kazkokia su juo sunkiai gaunasi tada pasiemu paprasta DMC ir prisiunu niu reiks kantrybes ir ismokt biggrin.gif

QUOTE(Florestina @ 2010 05 29, 19:58)
Labutis, gražūs jūsų darbeliai. thumbup.gif
O aš išsiuvinėjau savo Robino dalelę ir grįžau prie irisų iki pasikeitimo:

bigsmile.gif gal cia irisai is zurnalo siuvinejimas kryzeliu? ar klystu blush2.gif labai dailus tie pasirode tai zurnala nusipirkau del ju ax.gif

blush2.gif tas zaidimukas robino labai fainas atrodo gal veliau ir man bus galima prisijungt? ar ten kazkaip jau viskas suskirstyta ? ar kaip issiuvinesit vel naujai grupes rinksit?
nes dabar nelabai norisi lyst kad uzstrigimo nepadaryciau biggrin.gif

idedu dar viena somebunny to love kiskeli, jau ir kita tuoj baigsiu liko tik SB ir jamsim kita , mane labiause siuvinet greiciau skatina dukterecia kuriai 5 metai biggrin.gif sedziu plepu su sese o jinai tai tu siuvinesi ar ne biggrin.gif po kiek laiko vel biggrin.gif tai tenka siuvinet ax.gif dar ir padeda schemoj langelius uzspalvina kuriuos reik ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 05 30, 11:13)

bigsmile.gif gal cia irisai is zurnalo siuvinejimas kryzeliu? ar klystu  blush2.gif  labai dailus tie pasirode tai zurnala nusipirkau del ju  ax.gif 
blush2.gif tas zaidimukas robino labai fainas atrodo gal veliau ir man bus galima prisijungt? ar ten kazkaip jau viskas suskirstyta ? ar kaip issiuvinesit vel naujai grupes rinksit?
nes dabar nelabai norisi lyst kad uzstrigimo nepadaryciau  biggrin.gif

Labai gražus kiškutis. thumbup.gif

Taip, irisai iš Siuvinėju kryželiu.

RR jau suskirstyta viskas, bet gal vėl kada rinksis grupė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 30 gegužės 2010 - 10:15