Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

Venice
visos giriasi ir aš pasigirsiu, bet tik procesu.
Dar be to paslapčia nuo mamos siuvinėjau o dabar siuvu maišelį-krepšelį mob. tel-nui. Bet kaip bjauru kai nemoku mašina siūt fool.gif viską tenka rankytėm. O dar biškį apsiskaičiavau su pamušalo pločiu, tai vėl per nauja doh.gif ir apmėtymai ir užsegimai gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 29 gegužės 2010 - 19:43
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 05 29, 20:38)
Venice
visos giriasi ir aš pasigirsiu, bet tik procesu.
Dar be to paslapčia nuo mamos siuvinėjau o dabar siuvu maišelį-krepšelį mob. tel-nui. Bet kaip bjauru kai nemoku mašina siūt fool.gif  viską tenka rankytėm. O dar biškį apsiskaičiavau su pamušalo pločiu, tai vėl per nauja doh.gif ir apmėtymai ir užsegimai gun_bandana.gif

Bus labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
ar šiame forume yra klaipėdiečių? nes noriu paklausti kur Klaipėdoje galima nusipirkti dcm siūlų ir 16 ar 18 aidos, nes pas mus Šilutėje nieko nėra. paskutiniam siūvinėjimui siūlus pirkau Panevėžyje.
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2010 05 29, 20:58)
ar šiame forume yra klaipėdiečių? nes noriu paklausti kur Klaipėdoje galima nusipirkti dcm siūlų ir 16 ar 18 aidos, nes pas mus Šilutėje nieko nėra. paskutiniam siūvinėjimui siūlus pirkau Panevėžyje.

Stotyje gali, prie buvusio "Vaikų pasaulio" arba "Baltticum", nezinau gatves doh.gif Ir dar vienoj viečikėj, bet vat vėl su gatvėm mirtis doh.gif Ir dar skaitausi klaipėdiete unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 05 29, 20:10)
O diudas galėtų ir čia ateit pasigirt biggrin.gif

Seniau visus darbus rodydavau ir šiame forume, bet būtent dažnos čia vykstančios intrigos mane nuo šio forumo atstūmė, turiu galvoje, kad ne, mano darbų tikrai niekas neišpeikė, bet kai dažnai kažkokie neaiškūs pykimaisi čia vyksta, na, nebemielas man šis forumas pasidarė ir nebejaučiu didelio noro čia rodytis
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 05 29, 21:16)
Stotyje gali, prie buvusio "Vaikų pasaulio" arba "Baltticum", nezinau gatves doh.gif  Ir dar vienoj viečikėj, bet vat vėl su gatvėm mirtis doh.gif Ir dar skaitausi klaipėdiete unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Žardės IKi parduotuvikėj ar Debrecene

Gali intiku užsisakyti iš Siuvinėjimomogijos ir atsiimti tiesiogiai susitarus mirksiukas.gif , būtų pigiausiai
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2010 05 29, 19:58)

oi yra vietu
tik su 18 manau nei 1 nedraugauja g.gif reik @ ziuret. o siulus pamegau akropolyje pirkt, ten daro nuolaidas mirksiukas.gif galiu biski prisimest man reik 4 siulu doh.gif tai taupau iki nuolaidos kas jungsis biggrin.gif

kaip meetas? bigsmile.gif Pauksciuk
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 29, 22:27)
oi yra vietu
tik su 18 manau nei 1 nedraugauja g.gif  reik @ ziuret. o siulus pamegau akropolyje pirkt, ten daro nuolaidas mirksiukas.gif  galiu biski prisimest man reik 4 siulu doh.gif tai taupau iki nuolaidos kas jungsis biggrin.gif

man 3 siūlų reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SheMe: 29 gegužės 2010 - 21:39
renkam 20vnt gausim 20% nuolaida sumai
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 29, 22:41)
renkam 20vnt gausim 20% nuolaida sumai

jau 7vnt turim, tai netiek daug ir liko, tik 13vnt biggrin.gif Kas jungiasi? Mergaitės, prašom nesidrovėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 05 29, 16:49)
Bus kazkada, bet kol kas dar nera ka rodyt..... blush2.gif  ir labai nepatogu siuvinet- medziagos gabalas didelis, sunku. As ji sukabinau, bet irgi ne pyragai.... reikia remo, gal bus lengviau su juo.... tai kita savaite planuoju ji.... tik nezinau ar bus patogu kai tokia smulki kanva, neizlibinsiu..... doh.gif

Su rėmu viskas eitųsi liuks. Pasistatai šviesioje vietoje ant stalo - šviesa per skylutes šviečia, turbūt net juodai kanvai lempos nereiktų. Aš visiškai nepajutau perėjimo nuo 14 iki 18 aidos.
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 05 29, 21:16)
Stotyje gali, prie buvusio "Vaikų pasaulio" arba "Baltticum", nezinau gatves doh.gif  Ir dar vienoj viečikėj, bet vat vėl su gatvėm mirtis doh.gif Ir dar skaitausi klaipėdiete unsure.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 29, 22:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žardės IKi parduotuvikėj ar Debrecene

Gali intiku užsisakyti iš Siuvinėjimomogijos ir atsiimti tiesiogiai susitarus mirksiukas.gif , būtų pigiausiai

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 29, 22:27)
oi yra vietu
tik su 18 manau nei 1 nedraugauja g.gif  reik @ ziuret. o siulus pamegau akropolyje pirkt, ten daro nuolaidas mirksiukas.gif  galiu biski prisimest man reik 4 siulu doh.gif tai taupau iki nuolaidos kas jungsis biggrin.gif
kaip meetas? bigsmile.gif Pauksciuk

ačiū merginos, kai lėksiu į Klaipėdą reiks užlėkti į kokią vietelę.
Atsakyti