Venice
visos giriasi ir aš pasigirsiu, bet tik procesu.
Dar be to paslapčia nuo mamos siuvinėjau o dabar siuvu maišelį-krepšelį mob. tel-nui. Bet kaip bjauru kai nemoku mašina siūt viską tenka rankytėm. O dar biškį apsiskaičiavau su pamušalo pločiu, tai vėl per nauja ir apmėtymai ir užsegimai
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 05 29, 20:38)
Venice
Dar be to paslapčia nuo mamos siuvinėjau o dabar siuvu maišelį-krepšelį mob. tel-nui. Bet kaip bjauru kai nemoku mašina siūt viską tenka rankytėm. O dar biškį apsiskaičiavau su pamušalo pločiu, tai vėl per nauja ir apmėtymai ir užsegimai
Bus labai gražu.
ar šiame forume yra klaipėdiečių? nes noriu paklausti kur Klaipėdoje galima nusipirkti dcm siūlų ir 16 ar 18 aidos, nes pas mus Šilutėje nieko nėra. paskutiniam siūvinėjimui siūlus pirkau Panevėžyje.
QUOTE(irinejus @ 2010 05 29, 20:58)
ar šiame forume yra klaipėdiečių? nes noriu paklausti kur Klaipėdoje galima nusipirkti dcm siūlų ir 16 ar 18 aidos, nes pas mus Šilutėje nieko nėra. paskutiniam siūvinėjimui siūlus pirkau Panevėžyje.
Stotyje gali, prie buvusio "Vaikų pasaulio" arba "Baltticum", nezinau gatves Ir dar vienoj viečikėj, bet vat vėl su gatvėm mirtis Ir dar skaitausi klaipėdiete
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 05 29, 20:10)
O diudas galėtų ir čia ateit pasigirt
Seniau visus darbus rodydavau ir šiame forume, bet būtent dažnos čia vykstančios intrigos mane nuo šio forumo atstūmė, turiu galvoje, kad ne, mano darbų tikrai niekas neišpeikė, bet kai dažnai kažkokie neaiškūs pykimaisi čia vyksta, na, nebemielas man šis forumas pasidarė ir nebejaučiu didelio noro čia rodytis
QUOTE(SheMe @ 2010 05 29, 21:16)
Stotyje gali, prie buvusio "Vaikų pasaulio" arba "Baltticum", nezinau gatves Ir dar vienoj viečikėj, bet vat vėl su gatvėm mirtis Ir dar skaitausi klaipėdiete
Žardės IKi parduotuvikėj ar Debrecene
Gali intiku užsisakyti iš Siuvinėjimomogijos ir atsiimti tiesiogiai susitarus , būtų pigiausiai
QUOTE(irinejus @ 2010 05 29, 19:58)
oi yra vietu
tik su 18 manau nei 1 nedraugauja reik @ ziuret. o siulus pamegau akropolyje pirkt, ten daro nuolaidas galiu biski prisimest man reik 4 siulu tai taupau iki nuolaidos kas jungsis
kaip meetas? Pauksciuk
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 29, 22:27)
oi yra vietu
tik su 18 manau nei 1 nedraugauja reik @ ziuret. o siulus pamegau akropolyje pirkt, ten daro nuolaidas galiu biski prisimest man reik 4 siulu tai taupau iki nuolaidos kas jungsis
man 3 siūlų reikia
renkam 20vnt gausim 20% nuolaida sumai
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 29, 22:41)
renkam 20vnt gausim 20% nuolaida sumai
jau 7vnt turim, tai netiek daug ir liko, tik 13vnt Kas jungiasi? Mergaitės, prašom nesidrovėti
QUOTE(Gytė @ 2010 05 29, 16:49)
Bus kazkada, bet kol kas dar nera ka rodyt..... ir labai nepatogu siuvinet- medziagos gabalas didelis, sunku. As ji sukabinau, bet irgi ne pyragai.... reikia remo, gal bus lengviau su juo.... tai kita savaite planuoju ji.... tik nezinau ar bus patogu kai tokia smulki kanva, neizlibinsiu.....
Su rėmu viskas eitųsi liuks. Pasistatai šviesioje vietoje ant stalo - šviesa per skylutes šviečia, turbūt net juodai kanvai lempos nereiktų. Aš visiškai nepajutau perėjimo nuo 14 iki 18 aidos.
QUOTE(SheMe @ 2010 05 29, 21:16)
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 29, 22:20)
Žardės IKi parduotuvikėj ar Debrecene
Gali intiku užsisakyti iš Siuvinėjimomogijos ir atsiimti tiesiogiai susitarus , būtų pigiausiai
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 29, 22:27)
oi yra vietu
kaip meetas? Pauksciuk
kaip meetas? Pauksciuk
ačiū merginos, kai lėksiu į Klaipėdą reiks užlėkti į kokią vietelę.