Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(tute28 @ 2010 05 28, 22:07)
Tavo žodžiuose yra tiesos  drinks_cheers.gif  Kai kur buvo perlenkta.

drinks_cheers.gif

QUOTE(tute28 @ 2010 05 28, 22:18)
Kadangi visom pabodo skaityt tai, ką skaito, tai įmetu parodyt Diudo šedevrus.

bigsmile.gif wub.gif
kadangi rašau maitindama lelių tai šį kartą bus tik tiek mano pasisakymų smile.gif
sėkmės ir nesipykim mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kaip ten su Evo Belana 20 count? ax.gif su kiek giju per 1 siuliuka siuvinetumet? 4u.gif
Atsakyti
Na baigiau atviruką. Kažkaip sunkiai sekėsi daryti patį atviruką g.gif Sorry už foto kokybę, MB išsivežė fotiką tai teko nufotografuoti su telefonu blush2.gif

user posted image
Papildyta:
Beje, išbandžiau skaidrų siūlą prisiūti karoliukams tai man rezultatas labai patiko, tik procesas nelabai, nes tas siūlas pastoviai iš adatos išsiverdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 05 28, 23:18)
Kadangi visom pabodo skaityt tai, ką skaito, tai įmetu parodyt Diudo šedevrus.

Kad gražu tai ir aklam manau būtų aišku lotuliukas.gif wub.gif Ir kodėl negimiau siuvėja doh.gif
Atsakyti
Pradejau ant 18 aidos irisus siuvinet smile.gif nu labai graziai kryziukai gula 2 gijom smile.gif bet iziuret tai reikia......
Tik dabar pagalvojau kad ant 14 po 18 jau su dviem sunkiai besiusiu... man labai patinka kai medziaga nesviecia.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 05 29, 17:38)
Pradejau ant 18 aidos irisus siuvinet smile.gif nu labai graziai kryziukai gula 2 gijom smile.gif bet iziuret  tai reikia......
Tik dabar pagalvojau kad ant 14 po 18 jau su dviem sunkiai besiusiu... man labai patinka kai medziaga nesviecia.... ax.gif

Vat ir geriausia pačiai pabandyt. Dabar viskas aišku, kas tinka ir patinka tongue.gif Lauksim proceso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 29 gegužės 2010 - 18:42
QUOTE(tute28 @ 2010 05 29, 19:42)
Lauksim proceso  ax.gif

Bus kazkada, bet kol kas dar nera ka rodyt..... blush2.gif ir labai nepatogu siuvinet- medziagos gabalas didelis, sunku. As ji sukabinau, bet irgi ne pyragai.... reikia remo, gal bus lengviau su juo.... tai kita savaite planuoju ji.... tik nezinau ar bus patogu kai tokia smulki kanva, neizlibinsiu..... doh.gif
Atsakyti
Labutis, gražūs jūsų darbeliai. thumbup.gif
O aš išsiuvinėjau savo Robino dalelę ir grįžau prie irisų iki pasikeitimo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 05 29, 19:58)
O aš išsiuvinėjau savo Robino dalelę ir grįžau prie irisų iki pasikeitimo:

Oi kaip grazu bus..... wub.gif man tas laumzirgis labai skaniai atrodo... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gražūs darbeliai: voriukai, atvirukai ir raidelės, ir .... O diudas galėtų ir čia ateit pasigirt biggrin.gif
Nepamenu doh.gif , bet kažkas klausė kodėl mergaičių krikštynom mėlynai - kai buvau krikštamonė (o tai buvo bais senai senai) tai sakė pagal Marijos ir Jėzaus apsiaustų spalvas. Paprastai Marija piešiama su mėlynu, o Jėzus su raudonu apsiaustu.
Gyte pripirasi prie 18 aidos ir 14 bus laabai stambi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 29 gegužės 2010 - 19:11
QUOTE(Gytė @ 2010 05 29, 20:00)
Oi kaip grazu bus..... wub.gif man tas laumzirgis labai skaniai atrodo... blush2.gif

Bet kiek vargo su juo turėjau, ten gi blendingas su perlamutriniu kreiniku.
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 05 29, 20:10)
Gyte pripirasi prie 18 aidos ir 14 bus laabai stambi biggrin.gif

Ta pati manau 4u.gif kai juoda kanva pirma karta paemiau- sakes buvo kol akys iprato doh.gif o po to- super kaip patiko thumbup.gif dabar bus tas pats manau bigsmile.gif na siandien gal tik kokias 2-3 val siuvinejau, tai dar bigsmile.gif nespejau igust ant jos, bet nieko, ryt ilgia pasedesiu ir us "kaip namie" drinks_cheers.gif

QUOTE(Florestina @ 2010 05 29, 20:10)
Bet kiek vargo su juo turėjau, ten gi blendingas su perlamutriniu kreiniku.

Vargas to vertas thumbup.gif
Atsakyti