Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

QUOTE(astrid @ 2006 01 17, 15:38)
Na tai tiek. Daugiau y sia tema as nelendu, nes matau cia nera galo... vistiek kaip buvo taip ir bus kiek zmoniu tiek nuomoniu ir nereikia kieno nuomone nesutampa su kazkieno kito tai reiskiasi galima tave pulti ir t.t.  nepagalvok, kad as tau cia taikau, bet cia buvo visokiu nuomoniu ir beje labai nekokiu...

SEKMES!  4u.gif

Aš jau maniau, akd Astid jau seniai įtą temą nelenda biggrin.gif
Atsakyti
O mums ten ir filmuką apie natūralų maitinimą rodė ir dovanų daug davė
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2006 01 17, 12:40)
Na neturite kur pinigeliu savo deti... mokate uz gimdyma....  g.gif Na bet jei antroje lig. tai ten jeigu neduosi, tai.... manau supratote... Bet jauciu, kad vistiek pasipils lavina, kad as nusisneku ir rasau isgalvotus dalykus  smile.gif

Nesakysiu, kad nusišneki, nes nežinau, ar tau pačiai tai teko patirti, ar prisiklausei, kad visi moka. Nemokėjau nei aš, nei mano pusseserė, nei kelios pažįatamos, kurios ten gimdė ir visos likom patenkintos, tiesa aš net neatsimenu gydytojos pavardės, pas kurią gimdžiau doh.gif Tik akušerės smile.gif Tikrai nesiginčysiu, kad ten visi gydytojai tokie geranoriški - aišku, kad ne, tačiau mums neteko su tokiom susidurti.
Atsakyti
QUOTE(xaiva @ 2006 01 13, 18:18)
drinks_cheers.gif pritariu Astrid ,,baisi,, ligoninė -vienžo tikrai nevažiuokit gimdyt-turi keletą gimdyklų taigi pasirinkt gali -su vonia  mėlyna, rožinė su dušo kabina,žalsva, ruda ir išviso kam tiek reikia dar galva apsisuks, geriau gimdykloj du gimdymo stalai , taigi nenuobodu būtų- draugiškai galima šaukti , gimdyt lengviau ,taigi tokie mes esam, kai kitam labiau skauda ,o dabar to džiaugsmo nesuteikia patirti.Įkyrūs gydytojai prižiūri , ir dar visų jūsų norų paiso, geriau gal gimdyme kokia akušerė tik pasimaišo ar sanitarė, po gimdymo dar atbega du kart per dieną pažiūrėt , kaip einasi, o kur dar seselių kolektyvas su patarimais , kaip žindyt ar prižiūrėt mažylį, eina sau blink.gif , o dar po gimdyvinėje palatoj gali nakvoti vyras  ir tik  už 10 lt, kai kituose sumos daug didesnės. Pasirinkimas per didelis , passkui pasijunti ,kaip namuose  , negerai tikrai negerai schmoll.gif Tikrai pagalvokit .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif geras pasisakymas
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2006 01 10, 08:22)
nA TOJE antroje LIGONINEJE PO VIENA GULI, TODEL, KAD TEN GAL KOKS VIENAS GIMDYMAS Y SAVAITE BUNA... TEN NIEKAS NEVAZIUOJA GIMDYTI. jEIGU PINIGU NEDUODA TAI ISVIS NET NESISKAITO SU ZMOGUM. TOJ LIGONINEJE TEKO PRAKTIKA ATLIKTI, IR KITOS GRUPIOKES ATLIKINEJO - TAI TEN TA LIGONINE BAISA PABAISA...tEN MAZAI GIMDO UZ TAI JA PRIJUNGE PRIE Mazylio gimdymo namu, ir dar patys burba, kad Krikscioniskieji visas gimdyves nuvilioja... Ir gerai, kad nuvilioja, tegu antroji ligonine truputely galvoja ka daro ne taip....
Kai moteris pagimdo, tai rupuzes savo kambarelyje suseda ir pletkina, negraziais zodziais apie motery kalba!!!!

kokia tu pikta unsure.gif liudna kad tokiu zmoniu yra verysad.gif

QUOTE(astrid @ 2006 01 11, 17:18)
Na neturiu zodziu....  lotuliukas.gif Einu paskambyti vyr. akuseriai tos ligonines ir paklausiu... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

deja, deja..ar paskambinai pasiklaust? mano pussesere gimde rugpjuti - butent tada buvo gimdyviu daug daug daug 4u.gif

QUOTE(Voverė @ 2006 01 13, 23:28)
Aš pasikartosiu, kad ir man labai patiko ši ligoninė, o gimdžiau pas A. Valytę  thumbup.gif  ......

ir man patiko, ir as gimdziau pas A.Valyte...ir nemokejau nei cento drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2006 01 10, 14:51)
Na kiekvieno asmeninis reikalas kur gimdyti, juk kas kur nori tas ten gimdo, ar ne taip... ? As tik parasiau tai ka zinau ir tai kiti kalba. Jusu teise rinktis.
Po Cezario operacijos ir po gimdymo pizamu neduoda, o duoda sterilius ligonines tokius naktinius marskinelius. Savu geriau nesivezti, nes vistieks lieps ligoninius rengtis. Gali chalately savo pasiimti, slepetes, koines. O vaikiukams visose ligoninese taip pat pirmas dienas po gimimo rengia ligonines steriliais drabuzeliais, bet savo gali pasiimti, jeigu labai nori... Dar antroje duoda dovaneliu kaip ir visose kitose ligoninese. SEKMES!  4u.gif

Žinai, tikrai nesamones šneki, aš pati gimdžiau II ligoninėj, ir tikrai neturiu jokių nusiskundimų, man darė cezarį, prieš operaciją aprengė steriliais naktiniais, o poto galėjau persirengti savais, bet ligoninės naktiniai buvo patogesni, nes jie laisvi. Ir naujagimis mano buvo iškart aprengtas mano duotais rūbeliais. Buvo vieną dieną aprengę savais, bet prašiau kad perrengtų mano drabužėliais, nes jų labai maži ir vaikas negalėjo net pajudėt su jų rūbais doh.gif
Atsakyti
Kiek esu girdejusi ir kalbejusi su II ligonines daktarem, tai butent tuo si ligonine ir pagarsejusi, kad net ir is anksto nesitariancioms moterims suteikiama pati geriausia prieziura ir demesys 4u.gif kiek supratau cia toks principas wub.gif

bet as ne is tu kurios ryztusi vaziuot gimdyt nesusitarus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi gimdžiau šioje ligoninėje (netgi! 2 kartus) bigsmile.gif . Tiesa, pirmą kartą pasirinkta gydytoja nelabai patiko kaip asmuo, bet tikrai profesionali ir padėjo vaikeliui ateiti (skatino, nors sąrėmiai buvo neypatingai stiprūs - to tikrai reikėjo, nes buvo pažaliavę vandenys). Abu kartus priežiūra buvo puiki. Antrą kartą, tiesa, buvo mamyčių antplūdis - teko gulėti anesteziologinio skyriaus (yra toks "apendiksas") palatoje (taigi, p. Astrid, antroji ligoninė nėra tokia užmiršta, ir tai vyko 2005 m. rugpjūčio mėn.).
Šiaip jau, užklydau į šį skyrelį ir, kiek teko pastebėti, p. Astrid visai kitokiom tonacijom ir frazėm reiškia savo patirtį apie kitus gimdymo namus. Todėl akmenėlis dėl ne/šališkumo į Jūsų daržą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimdziau II ligonineje pernai balandzio men. Gimdymas praejo nuostabiai! Labai maloni gydytoja Lesciova ir akusere Lina thumbup.gif
Gimdziau toj pacioj rozinej gimdykloj smile.gif Jei dar kada turesim antra vaikeli, butinai rinksiuos ta pacia gydytoja Lesciova! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alde @ 2005 12 28, 15:20)
nestuke.gif
Sveikos,
gal yra mamyčių, kurios gimdė Kauno II-oje ligoninėje? Gal galėtumete pasidalinti patirtimi  rolleyes.gif
Būčiau labai dėkinga jei parašytumete ir pas ką gimdėte ir kokią gimdyklą rinktis  4u.gif

Atsakyti
biggrin.gif [SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=red]
QUOTE(alde @ 2005 12 28, 15:20)
nestuke.gif
Sveikos,
gal yra mamyčių, kurios gimdė Kauno II-oje ligoninėje? Gal galėtumete pasidalinti patirtimi  rolleyes.gif
Būčiau labai dėkinga jei parašytumete ir pas ką gimdėte ir kokią gimdyklą rinktis  4u.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Pries pusantru metu gimdziau 2-oje ligonineje.Gimdziau ruzavoje gimdykloje.su dusu.Mane priziurejo gydytoja Vaicekauskaite ir jos akusere Lina,apie kurias galiu pasakyt tik daug geru zodiu.Gimdziau naturaliai,be jokiu nuskausminanciu vaistu.Gimdymas truko apie 5 val.na o skausmo jutau gal tik koki pusvalanduka.Ilga laika prabuvau karstame duse,kur skausmas visai nurimsta.SUMOKETU PINIGELIU NEGAILA NEI KIEK.pirma vaika gimdziau pries 15 metu Kauno klinikose,bet apie tai geriau neprisimint,kosmaras.
Atsakyti