Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

QUOTE(astrid @ 2006 01 13, 19:55)
Kokia durna ta Astrid... prirase nesamoniu, matyt susapnavo... Na matyt jai paciai niekas pinigu i kisene neykiso tai ji dabar ir 'LOJA' ant tos ligonines... ojjj ojjjj ojjjjj
Ga sakau as ligonines netycia sumaisiau...?  biggrin.gif  bigsmile.gif  g.gif  ax.gif  doh.gif

Na nepyk, bet tu tikrai šauki.......ir man atrodo, kad tau labai nepatinka, kad žmonės turi kitokią nuomonę nei tu pati.............nusiramink, tavęs niekas nepuola ir nevadina durne............labai jau jautriai reaguoji doh.gif Kaip medikė, turėtum būti ramesnė ir švelnesnė......dabar atrodo, kad kalėjimo prižiūrėtoja rašytų doh.gif

Aš pasikartosiu, kad ir man labai patiko ši ligoninė, o gimdžiau pas A. Valytę thumbup.gif ......tik nepatiko viena sesutė, kuri per savo budėjimus lakstė naktį su kablais ir duris ne uždarinėdavo, o trankydavo.
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2006 01 13, 23:28)
Na nepyk, bet tu tikrai šauki.......ir man atrodo, kad tau labai nepatinka, kad žmonės turi kitokią nuomonę nei tu pati.............nusiramink, tavęs niekas nepuola ir nevadina durne............labai jau jautriai reaguoji  doh.gif  Kaip medikė, turėtum būti ramesnė ir švelnesnė......dabar atrodo, kad kalėjimo prižiūrėtoja rašytų  doh.gif 
Aš pasikartosiu, kad ir man labai patiko ši ligoninė, o gimdžiau pas A. Valytę  thumbup.gif  ......tik nepatiko viena sesutė, kuri per savo budėjimus lakstė naktį su kablais ir duris ne uždarinėdavo, o trankydavo.

Va va, yra viena sesele tokia ten doh.gif doh.gif doh.gif Po jos vieno uzejimo-isejimo i palata vaikas toki stresa patyre - taip pyle duris, kad klyke maziuke visa valanda paskui ir namie po siai dienai jeigu tik garsiau durys trinkteli - krupcioja doh.gif doh.gif
O siaip viskas gerai buvo, tik ta sesute tapkem reikia aputi ir duris veltiniu apkalti, kai ji budi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2006 01 14, 08:05)
Va va, yra viena sesele tokia ten doh.gif  doh.gif  doh.gif Po jos vieno uzejimo-isejimo i palata vaikas toki stresa patyre - taip pyle duris, kad klyke maziuke visa valanda paskui ir namie po siai dienai jeigu tik garsiau durys trinkteli - krupcioja doh.gif  doh.gif
O siaip viskas gerai buvo, tik ta sesute tapkem reikia aputi ir duris veltiniu apkalti, kai ji budi doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tos seselės nežinau, bet yra dar viena - prisiekusi natūralistė doh.gif pirmą vakarą vaikas nuo 21.00 iki 3.00 man ant papo prakybojo be meigo, pastoviai žįsdamas ir bliaudamas. Abu su vyru persigandom - gal aš paduot nemoku, gal dar kas nors. Juk pirmas vaikas čia blink.gif taigi puolėm ieškot seselės. Suradom. Tai ji mus apšaukė, ko čia lakstom ir vaiką klykinam. Ėmėm pasakoti, kas per bėda. Ji mūsų net nesiklauso, o tik bara ir šaukia. Kad mes tokie ir anokie, kad nieko nesuprantam, kad viskas yra gerai ir normalu, kad mes išvis esam niekam tikę tėvai, jei drįsom pagalvoti, kad gal vaikas alkanas doh.gif ir kas mes būsim išvis pabaisos, jei drįsim pagalvot apie mišinuką, nes tai cementas į vaiko skrandį. Aš suistresavau dar labiau, vos neapsiverkiau. Grįžom į palą ir toliau "sėkmingai maitinom", anot seselės, klykindami vaiką dar keletą valandų doh.gif nemiegojau antra para, visa susinervinus buvau, jaučiausi niekaip tikusi motina.
Čia vienintelis mum nuotaiką sugadinęs reikalas...
Atsakyti
QUOTE(Aganiok @ 2006 01 13, 16:09)
Cia vis tai viena, tai kita gydytoja ar akusere paminit, o kaip su gyd. Gasiuniene? Ji t.p. II ligoninej dirba.

Na čia tik mano nuomonė, bet aš pas ją lankiausi kai laukiausi trečio vaikiuko, tai mano išvada tokia : tai gydytoja kuri laaaabai myli pinigus, jei duodi tai meili lipšni...Bet dėl jos priežiūros buvo nemažai problemų kilę, todėl daugiau nenorėčiau susidurti su tokia daktare. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2006 01 14, 14:07)
Na čia tik mano nuomonė, bet aš pas ją lankiausi kai laukiausi trečio vaikiuko, tai mano išvada tokia : tai gydytoja kuri laaaabai myli pinigus, jei duodi tai meili lipšni...Bet dėl jos priežiūros buvo nemažai problemų kilę, todėl daugiau nenorėčiau susidurti su tokia daktare.  ax.gif

Aš irgi įsitikinau, kad norint jos tinkamo dėmesio reikia pinigėlių turėti ir nemažai smile.gif Nors operacijas daro juvelyriškai. Kaip gydytojai pretenzijų nerasčiau, bet kaip žmogui... Kiekvienam pasirinkti tai, ko jis nori wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2006 01 14, 15:07)
Na čia tik mano nuomonė, bet aš pas ją lankiausi kai laukiausi trečio vaikiuko, tai mano išvada tokia : tai gydytoja kuri laaaabai myli pinigus, jei duodi tai meili lipšni...Bet dėl jos priežiūros buvo nemažai problemų kilę, todėl daugiau nenorėčiau susidurti su tokia daktare.  ax.gif

Butu gerai suzinoti, kokios pas ja "stavkes", t.y. kiek uz gimdyma reikia jai moketi? Ir jei ne paslaptis, pries kiek laiko pas ja gimdei?
Atsakyti
Na neturite kur pinigeliu savo deti... mokate uz gimdyma.... g.gif Na bet jei antroje lig. tai ten jeigu neduosi, tai.... manau supratote... Bet jauciu, kad vistiek pasipils lavina, kad as nusisneku ir rasau isgalvotus dalykus smile.gif

Galima uz gimdyma atsidekoti kazkaip, bet kalbos apie " stavkes".... na jau ne.... g.gif Geriau tuos pinigelius pasilaikykite ir gimus vaikuciui nupirkite jam kazka naudingo, nes patikekite tuos pinigus kur isleisti bus ir jie isileis labai nepastebimai greitai....
Yra kas turi pinigu tai moka po kelis simtus gal net ir daugiau... na bet toks gyvenimas, tegu kiekvienas gyvena taip kaip is mano.
Atsakyti
oi, astrid lotuliukas.gif būtent antra ir yra viena iš nedaugelio, kur ir neįmetus į kišenę normaliai elgiasi...ar tu ten išvis buvai? lotuliukas.gif
šiaip dėl to, mokėti, ar ne, yra atskira tema, ten ir reikškis tongue.gif kiekvienos tat reikalas. žmogus klausė, KOKIOS stavkės, o ne ar išvis ji turi mokėti.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2006 01 17, 13:55)
oi, astrid  lotuliukas.gif būtent antra ir yra viena iš nedaugelio, kur ir neįmetus į kišenę normaliai elgiasi...ar tu ten išvis buvai?  lotuliukas.gif
šiaip dėl to, mokėti, ar ne, yra atskira tema, ten ir reikškis  tongue.gif kiekvienos tat reikalas. žmogus klausė, KOKIOS stavkės, o ne ar išvis ji turi mokėti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiekviena cia musu desto savo patirti apie II lig.
Papasakosiu savaja. Gimdziau susitarus su akusere, o gydytoja tuomet buvo budinti - Lesciova. Taip, akusere zinojo, kad skolingi neliksim, na, o gydytojai iskart ir neturejom galimybes atsidekoti, ji isskubejo pas kita gimdyve ( taigi, galiu paneigti Astrid teigini, kad 1 gimdyve ten gimdo per 1 sav., bent jau pries 6 metus ju buvo ne viena )
Bet gydytoja likau labai patenkinta.
Apibendrinsiu:privalumas, esant vietu galimybe buti su vyru ir leliuku atskiroje palatoje. Gimdyklu patogumo/grozio gal ir neivertinau per skausma, bet priekaistu neturiu. Maisto ligonines nevalgiau, nes saviskiai maitino.
Nepatiko tik perdetas naturalizmas. Nors gimdziau pati, naturaliai, pienas iskart neatsirado, vaikas alkanas ilga laika verke, o sesele atsimusinejo, skaite kazkokias paskaitas apie tai, kad motinos siais laikais specialiai nenori vaikucio maitinti. Po kiek laiko pavyko issireikalauti misinelio. Matyt, suveike musu su vyru asmenybiu branda ir riesutai, sokoladas ir arbatos su grietinele termosas ant stalo - kimsau, kad tik pienas atsirastu.
Ai, dar tiesa, vyro buvimas kartu matyt nebuvo suderintas su skyriaus vedeja, tai ji bande vyra isprasyti antra para, atseit, neturi kur gimdyviu guldyti. Apsikeitem argumentais, ir viskas liko kaip buve.
Kai kas apie ja atsiliepia gerai, bet, velgi, tai jau subjektyvi patirtis.
Ar gimdyciau ten vel? Ivertinant mano garbu amziu, manau, kad tektu rinktis klinikas.

Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2006 01 17, 14:49)
Kiekviena cia musu desto savo patirti apie II lig.
Papasakosiu savaja. Gimdziau susitarus su akusere, o gydytoja tuomet buvo budinti - Lesciova. Taip, akusere zinojo, kad skolingi neliksim, na, o gydytojai iskart ir neturejom galimybes atsidekoti, ji isskubejo pas kita gimdyve ( taigi, galiu paneigti Astrid teigini, kad 1 gimdyve ten gimdo per 1 sav., bent jau pries 6 metus ju buvo ne viena )
Bet gydytoja likau labai patenkinta.
Apibendrinsiu:privalumas, esant vietu galimybe buti su vyru ir leliuku atskiroje palatoje. Gimdyklu patogumo/grozio gal ir neivertinau per skausma, bet priekaistu neturiu. Maisto ligonines nevalgiau, nes saviskiai maitino.
Nepatiko tik perdetas naturalizmas. Nors gimdziau pati, naturaliai, pienas iskart neatsirado, vaikas alkanas ilga laika verke, o sesele atsimusinejo, skaite kazkokias paskaitas apie tai, kad motinos siais laikais specialiai nenori vaikucio maitinti. Po kiek laiko pavyko issireikalauti  misinelio. Matyt, suveike musu su vyru asmenybiu branda ir riesutai, sokoladas ir arbatos su grietinele termosas ant stalo - kimsau, kad tik pienas atsirastu.
Ai, dar tiesa, vyro buvimas kartu matyt nebuvo suderintas su skyriaus vedeja, tai ji bande vyra isprasyti antra para, atseit, neturi kur gimdyviu guldyti. Apsikeitem argumentais,  ir viskas liko kaip buve.
Kai kas apie ja atsiliepia gerai, bet, velgi, tai jau subjektyvi patirtis.
Ar gimdyciau ten vel? Ivertinant mano garbu amziu, manau, kad tektu rinktis klinikas.

Na dabar visur uz naturalu maitinima, nes antroji lig. ir kitos yra taip vadinamos, na bet ir istikruju vadinamos NAUJAGIMIUI PALANKI LIGONINE T.Y. uz naturalu maitinima. Gal teko pastebeti, kad antroje ir kitose ligoninese yra iskabinti tokie plakaitai na mus mokino kad tai yra " 10 zingsneliu" naturalaus maitinimo link. Tai va delto ir nelabai iskarto puole ta misinuka duoti... gaila, kad to sakinio "gimdo viena per savaite" nesupratote, kad tai yra ironiskai issireiksta. bet istikruju ten gimdo mazai ir tai yra tiesa... bet kaip yra taip. Pati gyd Kardeliene per paskaitas sakydavo sakykite, kad drauges vaziuotu pas mus gimdyti, nes mazai gimdo... musu skyrius ant uzdarymo ribos. Na tai tiek. Daugiau y sia tema as nelendu, nes matau cia nera galo... vistiek kaip buvo taip ir bus kiek zmoniu tiek nuomoniu ir nereikia kieno nuomone nesutampa su kazkieno kito tai reiskiasi galima tave pulti ir t.t. nepagalvok, kad as tau cia taikau, bet cia buvo visokiu nuomoniu ir beje labai nekokiu...

SEKMES! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(zilrasa @ 2006 01 02, 01:05)
Sveikos. As ruosiuosi gimdyti 2oj ligonnej. Idomu butu pas ten gimdziusias paklausti, kiek mokejote uz gimdyma? Ir kada? Pries, ar po gimdymo?
Aciu uz ats.. ax.gif

labas,
gimdžiau 2-oje ligoninėje. Pas gyd. Kardelienę thumbup.gif labai gera ir rūpestinga. Eidama į konsultacija duodavau 10-20Lt kartais daugiau. O po gimdymo 300Lt. Gal mažokai, kai paskaičiau kitos mamos kiek davė, bet kiekvienas pagal savo galimybes. O sesutes kasdien keisdavos po du kartus, tai perdauk ir nepridalinsi kiekvienai, tai sokolado kam, tai po 10Lt blush2.gif . va taip va.
Atsakyti