Astrid, jei jau nori tokia "kvalifikuota" nuomone pasidalint, tai neskleisk tokių nesąmonių, kaip viena gimdyvė per savaitę prašom, reikškit savo nuomonę, bet TEISINGĄ, o ne nesąmoningą šmeižtą. aš po gimdymo savaitę gyvenau antroje ligoninėje, su vyru, buvom ten kaip namuose. prižiūrėta buvau nepabijosiu to žodžio kaip dukra, visoms linkiu tokių malonių akimirkų iš didžiausios gyvenime šventės
sveikutes.
as taip pat gimdziau gimdziau II ligonineja.tiesa daktare buvo truputuka siurkstoka (pavardes nepamenu) o va akusere Vilija tai .
viskas vyko kuo puikiausiai.
iesa gydytojai ikisau 50lt o akuseriai 100lt.beje dar pries gimdyma.tai daktares nuotaika iskart pagerejo nors ir taip nebuvo bloga.
dar po gimdymo atnese ir kavos puodeli nes buvau labai nusilpus.
bet prisiminimai labai saunus
as taip pat gimdziau gimdziau II ligonineja.tiesa daktare buvo truputuka siurkstoka (pavardes nepamenu) o va akusere Vilija tai .
viskas vyko kuo puikiausiai.
iesa gydytojai ikisau 50lt o akuseriai 100lt.beje dar pries gimdyma.tai daktares nuotaika iskart pagerejo nors ir taip nebuvo bloga.
dar po gimdymo atnese ir kavos puodeli nes buvau labai nusilpus.
bet prisiminimai labai saunus
Cia vis tai viena, tai kita gydytoja ar akusere paminit, o kaip su gyd. Gasiuniene? Ji t.p. II ligoninej dirba.
QUOTE(Nledi @ 2006 01 12, 21:04)
Na aš palaikysiu Astrid, nėra toj ligoninėj viskas rožėm klota, man ir praktiką ten atlikti teko ir pagulėti, bet ten gimdyti aš nesiryžau, daug girdėjau visokių atsiliepimų. Todėl manau kad kiekvienas turi savo nuomonę ir ją gali pareikšti.
Na tai va Nledi, kad cia sitame forume baisoka savo nuomone rasyti. Dauguma nesupranta forumo paskirties. Taip iseina, kad reikia buti be nuomones na dundukei, kad cia visiem tiktum ir ytiktum.. As nesuku galvos, kazkam patinka kazkam nepatinka... Jau raisiau, kad demokratija ir kiekvienas turi teise issakyti savo nuomone, bet ne duok Dieve ta nuomone Tavo kamnors nepatiks tai laikykis uzdurnis ir t.t.
Na pagaliau atsiradai su tokia pat patirtimi kaip mano, kad is kitos puses zvelgiama y realybe ir t.t. Sveiknu, kad bury vaikuciu turi ir, kad dar bus
QUOTE(Rucelie @ 2006 01 13, 11:05)
Astrid, jei jau nori tokia "kvalifikuota" nuomone pasidalint, tai neskleisk tokių nesąmonių, kaip viena gimdyvė per savaitę prašom, reikškit savo nuomonę, bet TEISINGĄ, o ne nesąmoningą šmeižtą. aš po gimdymo savaitę gyvenau antroje ligoninėje, su vyru, buvom ten kaip namuose. prižiūrėta buvau nepabijosiu to žodžio kaip dukra, visoms linkiu tokių malonių akimirkų iš didžiausios gyvenime šventės
as nieko nesmeiziau ir nereikia taip rasyti. Smeiztas yra visai kitas dalykas... as parasiau savo nuomone ar dar reikes ta paty rasyti daug kartu????
Ar rasiau kad ten ne kaip namuose? Ar skaitei viska ka as cia forume rasiau?
DAR KARTA RASAU... As Astrid pareiskiau savo nuomone ne kaip is gimdyves, pacientes, lankytojo puses o is kitos puses... Ir mano nuomone yra tik mano nuomone. Gimdykite ten kur Jums norisi, as nepropoguoju negimdyti toje ligonineje. Svarbiausia gimdyti, kelti Lietuvos gimstamuma.
Kam neaisku dabar tai neturiu daugiau zodziu kaip kitaip paaiskinti....
QUOTE(Aganiok @ 2006 01 13, 17:09)
Cia vis tai viena, tai kita gydytoja ar akusere paminit, o kaip su gyd. Gasiuniene? Ji t.p. II ligoninej dirba.
Aš iki nėštumo ir nėštumo metu pas ją lankiaus, ruošiaus ir gimdyt pas ją. Man ji patiko, aišku, kas kokį trečią apsilankymą pinigėlių duodavau, nes lankiaus pas ją asmeniškai, ji man visai nepriklausė Šauni moteriškė Bet kai atėjo lemiamas momentas, mano poliklinikos gydytoja išpeikė man antrą ligoninę ir išsiuntė gimdyt mane į Krikščioniškuosius, pati su jais susiskambino Buvau nėsčia 41 savaitę, viskas baisu, tad ir klausiau ką gydytoja sakė Buvo labai nemalonu, kai jau man būnant Krikščioniškuose paskambino Gasiūnienė ir paklausė kada pas ją atvažiuosiu gimdyt, pasakiau, kad jau esu kitur Ji tikrai supyko Tad paskutinis pokalbis su ja biški sugadino nuotaiką, bet suprantu ir ją, ir gerbiu kaip gydytoją
pritariu Astrid ,,baisi,, ligoninė -vienžo tikrai nevažiuokit gimdyt-turi keletą gimdyklų taigi pasirinkt gali -su vonia mėlyna, rožinė su dušo kabina,žalsva, ruda ir išviso kam tiek reikia dar galva apsisuks, geriau gimdykloj du gimdymo stalai , taigi nenuobodu būtų- draugiškai galima šaukti , gimdyt lengviau ,taigi tokie mes esam, kai kitam labiau skauda ,o dabar to džiaugsmo nesuteikia patirti.Įkyrūs gydytojai prižiūri , ir dar visų jūsų norų paiso, geriau gal gimdyme kokia akušerė tik pasimaišo ar sanitarė, po gimdymo dar atbega du kart per dieną pažiūrėt , kaip einasi, o kur dar seselių kolektyvas su patarimais , kaip žindyt ar prižiūrėt mažylį, eina sau , o dar po gimdyvinėje palatoj gali nakvoti vyras ir tik už 10 lt, kai kituose sumos daug didesnės. Pasirinkimas per didelis , passkui pasijunti ,kaip namuose , negerai tikrai negerai Tikrai pagalvokit .
Aj vaziuokite pas mane gimdyti y namus... Uzleisiu visa trecia namo auksta, bus vietos ne tik vyrui, bet ir visai giminei. Po gimdymo net nenoresite y savo namus gryzti, nes pas mane jums labai patiks, nes 100% komforto. Yra kabeline televizija, internetas, nemokamai kasdiena gausite skanius pusrycius ir pietus. Tik nesupykite jeigu nakty katinas ateis pas jus y lova miegoti... Katinas mano namu seimininkas....
Labai esate laukiamos!!!!
QUOTE(astrid @ 2006 01 13, 15:28)
Aj vaziuokite pas mane gimdyti y namus... Uzleisiu visa trecia namo auksta, bus vietos ne tik vyrui, bet ir visai giminei. Po gimdymo net nenoresite y savo namus gryzti, nes pas mane jums labai patiks, nes 100% komforto. Yra kabeline televizija, internetas, nemokamai kasdiena gausite skanius pusrycius ir pietus. Tik nesupykite jeigu nakty katinas ateis pas jus y lova miegoti... Katinas mano namu seimininkas....
kaip malonu, tai adresiuką- kai penktą suplanuosiu būtinai ir te,l gal dar Šilainuose, o vonia yra?Kabelinė, baras... kas dar
oj, merginos, pakvaishot
na is esmes, blogus atsiliepimus is medikiu praktikanciu ir is "nepriklausomu" gydytoju girdejau apie klinikas, apie II ligonine tik geri atsiliepimai. Del shypsenos priklausomybes nuo pinigelio - tai cia jau koks zmogus, visur visokiu yra, pletkai ore irgi visur plakstosi. manau svarbiausiai susirasti gera savo gydytoja.
tik man keista, kad astrid nuomone "is kitos puses" visiskai priesinga mano pazistamu medikiu praktikanciu nuomonei negi ta nuomone ne nuo konkrecios padeties, bet ir nuo asmenybes priklauso? nieko pikto, tik seip nustebau perskaicius postus
na is esmes, blogus atsiliepimus is medikiu praktikanciu ir is "nepriklausomu" gydytoju girdejau apie klinikas, apie II ligonine tik geri atsiliepimai. Del shypsenos priklausomybes nuo pinigelio - tai cia jau koks zmogus, visur visokiu yra, pletkai ore irgi visur plakstosi. manau svarbiausiai susirasti gera savo gydytoja.
tik man keista, kad astrid nuomone "is kitos puses" visiskai priesinga mano pazistamu medikiu praktikanciu nuomonei negi ta nuomone ne nuo konkrecios padeties, bet ir nuo asmenybes priklauso? nieko pikto, tik seip nustebau perskaicius postus