Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

na nebuvo didelio komforto, bet nebuvo ir diskomforto, tiesiog vaziavai su tikslu pagimdyti savo mazuti, bet siaip gimdyciau manau dar karteli toje ligonineje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2007 06 30, 20:49)
sveikutes  group.gif
Skaitant jusu pasisakymus atrodo, kad kalba visos Kaunietes, o kaip toms, kurios gyvena toliau? Man pvz. reiktu is Taurages vaziuoti ir as nelabai suprantu kaip suspeti ten nuvaziuoti g.gif Man pirmas nestumas, apie nieka nieko nzn., tai gal kas padetu ax.gif Kada isvaziuoti ar kai prasideda viskas ar pries ta nustatyta diena? Ar ligoninej leidzia but iki gimdymo jei atvaziuoji anksciau? Ar reikia uz tai moketi? Ar reikia viesbuty ar pas pazistamus glaustis?  wacko.gif

Aš iš Jurbarko, gimdžiau abu sūnus Kauno II. Kaip spėti nuvažiuoti, man sunku pasakyti, nes abu kartus pernešiojau, o gimdymas vistiek neprasidėjo, todėl skatino. Bet žinau, kad nereikia viešbučio, jei nepagimdai iki termino ir dar truputį gali paguldyti į nėštumo patologijos skyrių . O jei gimdymas prasidėtų dar namie, aš tikėjausi suspėsianti nuvažiuoti, nes pirmakartėm gimdymas užtrunka tikrai ilgiau nei kelionė iki Kauno (važiuoti juk ne daugiau poros valandų).
Atsakyti
Laba,

gal galetu kas is II ligonineje gimdziusiu mergaiciu parasyti kaip ten su rubeliais leliukui, ar butina veztis savus, ar tai neprivaloma? O kaip del naktiniu: ar visa gulejimo laika be problemu duoda ligonines, ar po gimdymo reikia tureti apsivilkti savus? g.gif smile.gif
Ir dar klausimukas ar ten daro klizma? Kiek zinau siais laikais ji neprivaloma, bet ar padaro, jei prasai? blush2.gif
Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stinta @ 2007 07 11, 17:20)
Laba,

gal galetu kas is II ligonineje gimdziusiu mergaiciu parasyti kaip ten su rubeliais leliukui, ar butina veztis savus, ar tai neprivaloma? O kaip del naktiniu: ar visa gulejimo laika be problemu duoda ligonines, ar po gimdymo reikia tureti apsivilkti savus?  g.gif  smile.gif
Ir dar klausimukas ar ten daro klizma? Kiek zinau siais laikais ji neprivaloma, bet ar padaro, jei prasai? blush2.gif
Is anksto aciu 4u.gif

rubeliu tai nezinau ar jie ten turi, savo daviau, o ir paprase kai pagimdziau duoti savo rubelius, tik pamperi uzdejo ligonines....ir dar gal kokie 6 buvo platoje...palatoje yra ir paluciu...naktinius duoda kiekviena diena, tik prasyti reikia....po gimdymo tai iskarto aprengiu ju naktiniais....klizma man dare net neklausus, na bet as pries tai gulejau 2 savaites pataloginiam skysiuje, tai, kaangi mane perkeldinejo is vieno skyriaus i kita, tai ir dare gal, taciau kiek girdejau atavziavus gimdyti klausia....ir jei nepreistaraujki daro... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 07 01, 20:20)
nu tai nezinau, mano lova buvo ne iš patogiausiu, tikrai nesmagu buvo gulet, o va vystymo satlas  doh.gif  na stalciai isklere ir dureles neužsidaro. Gal as tik i tokia palata pakliuvau.
Na bet nežiurint tokiu "nepatogumu" juk neatvažiuoji ilsetis  ax.gif  jei dar reiktu tai važiuociau vel cia gimdyt, nes kolektyvas patiko

mes abi turbūt toje pačioje palatoje buvom,nes atitinka aprašymas thumbup.gif verysad.gif o kolektyvas tai atvirščiai-patiko tik keletas ,kiti visi man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Stinta @ 2007 07 11, 17:20)
Laba,

gal galetu kas is II ligonineje gimdziusiu mergaiciu parasyti kaip ten su rubeliais leliukui, ar butina veztis savus, ar tai neprivaloma? O kaip del naktiniu: ar visa gulejimo laika be problemu duoda ligonines, ar po gimdymo reikia tureti apsivilkti savus?  g.gif  smile.gif
Is anksto aciu 4u.gif

su vaiko rūbais pasirinkimas - nori ligoninės, nori savus. Bet tada jau būk savus paruošus, t.y. turėk gimdykloj ištraukus iš tašės. Naktinius duoda ligoninės. Nors ir grožiu nepasižymi, bet patogus ir ištept negaila. Dar chalatą duoda savo. Gimdykloj viskas jų, o palatoj jau gali su savo. Klizmą daro, manęs net neklausė tongue.gif
Atsakyti
Kūdikiui drabužėlių patarčiau vežtis, gal situacija pasikeitė, bet pagimdžius pirmą kol dar rankos nepatyrusios, drabužiukus vis sutepdavom ir turėjom perrenginėt kelis kart per dieną, aš jų pritrūkau. Tai ligoninės pavyko gauti tik marškinukus, o paskui vystyti į vystyklą, gerai, kad tai jau buvo paskutinė diena.
Atsakyti
norėjau paklaust kiek duodat gydytojui paprasto (apžiūros)apsilankymo metu?(čia kai lankotės ne poliklinikoje,bet skyriuje,pas jums patinkantį gyd.)
Atsakyti
QUOTE(kiškutė @ 2007 07 15, 12:30)
norėjau paklaust kiek duodat gydytojui paprasto (apžiūros)apsilankymo metu?(čia kai lankotės ne poliklinikoje,bet skyriuje,pas jums patinkantį gyd.)

nu as jau zinojau pas ka gimdysiu,susiskambinau,apziurejo ir viskas nieko nemokejau,o kaip gimdziau tam daktarui 500 davem ir viskas,ir manau labai gerai biggrin.gif kiek zinau niex 2 lig.nemokejo uz apziura kaip drauges gimde:)
Atsakyti
QUOTE(daratav @ 2007 07 15, 14:46)
nu as jau zinojau pas ka gimdysiu,susiskambinau,apziurejo ir viskas nieko nemokejau,o kaip gimdziau tam daktarui 500 davem ir viskas,ir manau labai gerai  biggrin.gif kiek zinau niex 2 lig.nemokejo uz apziura kaip drauges gimde:)

g.gif ............aš irgi žinojau,kad rinksiuosi tą gyd.,bet kiekvieno apsilankymo metu(kartą per mėn.)mokėdavau.............ir po gimdymo mokėjau.Man kažkaip nepatogu taip ateit pas ją blush2.gif be to,aš dar iš kito rajono,nors mane prisirašė toje ligoninėje.... g.gif nežinau,kaip reikės elgtis toliau.
kas dar kaip darot? smile.gif
Atsakyti
labutis

na as su gydytoja tariausi tik del gimdymo. ji pasake kokia kaina bus ir viskas. as jau 2 kartus buvau pas ja pasitikrinti bet pinigu tai net nesiuliau... ax.gif kazkaip manau pasiruosimas gimdymui ieina i pacio gimdymo kaina... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kiškutė @ 2007 07 15, 18:31)
g.gif ............aš irgi žinojau,kad rinksiuosi tą gyd.,bet kiekvieno apsilankymo metu(kartą per mėn.)mokėdavau.............ir po gimdymo mokėjau.Man kažkaip nepatogu taip ateit pas ją blush2.gif be to,aš dar iš kito rajono,nors mane prisirašė toje ligoninėje.... g.gif nežinau,kaip reikės elgtis toliau.
kas dar kaip darot? smile.gif

aš tik po gimdymo atsidėkojau, nors ir lankiausi porą kartų ir po gimdymo kasdien mane lankė, nors ne jos darbo dienos buvo
Atsakyti