Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

QUOTE(Puccha @ 2007 04 02, 19:32)
Gal aš ir truputį ne į temą, bet labai jau man parūpo... Taigi, nusprendžiau gimdyt II ligoninėj nesusitarus. Kadangi niekada anksčiau negimdžiau ir tik šiek tiek įsivaizduoju kas ten manęs laukia įdomu ar galima gimdyt pav. atsitūpus, atsiklaupus ar kaip kitaip, ar būtinai ant to stalo??? Nes jei jis nors kiek primena ginekologinė kėdę( o ypač jei reikia pakelt kojas) bijau, kad galiu neišlaikyt  blush2.gif  nes labai bijau taip būti, tai kvaila, bet baimės akys plačios...

Nebijok, kai pradėsi gimdyt, tai norėsi, kad tik greičiau viskas pasibaigtų, bet kur, tik leiskit stumti lotuliukas.gif . O jei rimtai, jei gimdysi be epidūro, tai tikrai bus kaip parašiau ir visai negalvosi apie savo baimes, nes streso ir taip užteks, tik norėsi, kad greičiau viskas pasibaigtų. Su epidūru, tada tikrai gal reiktų susitart su kokia daktare, nes jei be pinigų tai niekas ten tavęs neklausinės ir nesicackins, kaip tu ten nori gimdyt. Sėkmės tau smile.gif
Atsakyti
Na, tikiuosi good.gif Galvoju gimdyt, be epidūro, tai gal tikrai, man mažai rūpės...
Atsakyti
Sveikos. Pasidalinsiu savo patirtimi smile.gif : irgi gimdziau ll ligoninej. Gimdymas buvo lyg svente. viskas buvo gerai. Gimdziau su epiduru.Tik kai pradejau gimdyti, tai epiduro vaikimas baigesi lotuliukas.gif o tada tas 15 minuciu tai net saldu buvo biggrin.gif siaip priekaistu personalui neturiu, bet jei butu kokiu komplikaciju buve, tai nezinau tada.... nes visi gydytojai buvo salia esancioj gimdykloj, ten moteris labai sunkei gimde. Tai man pasiseke, nes su manim buvo vyras tongue.gif Tai mano prisiminimai patys silciausi. beje, gimdziau pries 8 menesius. smile.gif

Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kondraciukas @ 2007 04 04, 10:10)
Tik kai pradejau gimdyti, tai epiduro vaikimas baigesi lotuliukas.gif  o tada tas 15 minuciu tai net saldu buvo 

Taip ir turi būti, stangos turi būti jaučiamos, todėl ir nuo tam tikro laiko vaistų nuskausminimui nebeleidžia.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2007 04 07, 11:01)
Taip ir turi būti, stangos turi būti jaučiamos, todėl ir nuo tam tikro laiko vaistų nuskausminimui nebeleidžia.

aš po 15min padarius epidūrą ant stalo lipau, tai nejaučiau sąrėmių. liepia stumt kartu su sąrėmiu, o aš jo nejaučiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 04 13, 15:10)
aš po 15min padarius epidūrą ant stalo lipau, tai nejaučiau sąrėmių. liepia stumt kartu su sąrėmiu, o aš jo nejaučiu  doh.gif

Tai todel, kadf epiduras veikia apie 2 valandas. o man kaip tik po tu dvieju valandu ir prasidejo tikrasis gimdymas biggrin.gif tai dar leisti jau nebegalima buvo. o jei suleidus jau po 15 min teko stumti, tai tikiu, kad saremiu nejautei .
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2007 03 29, 09:35)
Jau gimdykloje mūsų prašė mažiui rūbelių, bet anksčiau kadagi tik kojinyčių prašydavo o taip suvystydavo tai nebuvau pasiruosusi ir palikus rubelius kitoje tašėje. Taigi pasirodo dabar jau gimdykloje nuprausę vaikutį rengia tuo ką duoda tėvai. Nors gal priklauso nuo naujagymių sesutės?

gimdykloje ir mane spaklause ar turiu drabuzelius, bet as ju neturejau tik kitoje tašeje, veliau vyras atnesše kojinytes ir kepuryte, bet vaikutui suvyste smile.gif tik palatoj aprenge mano drabuziukais. tai tikriausiai priklauso nuo sesuciu ax.gif
Atsakyti
drabuzeliu praso visos,nes si ligonine palanki kudikiams,o savi drabuzeliai ieina i ju programa.kad nuo pirmos minutes butu ta aplinka kurioj jus augsit.juk ir ant pilvelio tau kudikeli padeda ir palieka nuoguti 2val kudikelis apsiprastu ir susidraugautu su tavo''bakterijomis'' smile.gif mes juk nesterilus bigsmile.gif
cia gimdziau pries pusantro menesio ir tik silciausi prisiminimai,visas gydytoju,sesuciu,akuseriu kolektyvas puikus ir tikrai draugiskas
Atsakyti
Aš irgi ruošiuosi važiuot į šitą ligoninę. mirksiukas.gif
Atsakyti
kazin ten nesiruosia daryti remontu? g.gif kolektyvas tai tikrai saunus thumbup.gif , bet va palatos ir tos lovos doh.gif galetu truputi paremontuot
Atsakyti
na nezinau kaip kitose bet maniskej palatoj tai viskas tvarkoj buvo.lova normali ir spintele ir vystymo stalas.man tai labiausia zaliuzes praverte,nes langai i kiemo puse buvo,o ten priesais kiti skyriai ligoniu ir vis kokie senoliai pro langus spoksodavo kas kur ir kaip,tai laikydavau uztrauktas as jas thumbup.gif . o ir manau kai pati gerai jautiesi tai ir aplinka netrukdo ir viskas aplinkui gerai ir zmones tau geri.
Atsakyti
QUOTE(astukas111 @ 2007 06 29, 14:08)
na nezinau kaip kitose bet maniskej palatoj tai viskas tvarkoj buvo.lova normali ir spintele ir vystymo stalas.man tai labiausia zaliuzes praverte,nes langai i kiemo puse buvo,o ten priesais kiti skyriai ligoniu ir vis kokie senoliai pro langus spoksodavo kas kur ir kaip,tai laikydavau uztrauktas as jas thumbup.gif . o ir manau kai pati gerai jautiesi tai ir aplinka netrukdo ir viskas aplinkui gerai ir zmones tau geri.

visiškai pritariu drinks_cheers.gif Tik geriausi atsiliepimai apie šią ligoninę. Jwei jau būsiu Lietuvoj, tai ir antrąjį ten pat gimdysiu thumbup.gif
Atsakyti