Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

QUOTE(Skorpe @ 2007 03 27, 16:01)
aisku, dekui.....tai vesiuosi isskalbtus rubelius, tegul apvelka maniskiais...o del anktiniu sau, tai irgi vesiuosi, bet jei kraujuosiu stipriai tada naudosiu ju, savo tik chalata....man pizama patogiau, bet kazin ar ligonineje patogu....? g.gif

Aš buvau su pižama, man labai patogu buvo mirksiukas.gif Man naktiniai iš vis nepatogus rūbas, miegant sukyla į viršų, o dar ligoninėj ir dar kraujuojant doh.gif Bet čia žinoma kiekvienos patogumo reikalas 4u.gif Su valdiškais rūbais tik gimdykloje buvau, ten savų neleidžia. O vaikiuką rengė mano drabužėliais ir bodžiuką iš karto dėjo thumbup.gif Oi kaip smagu dabar viską prisiminti, kai guliu ir negaliu patikėti, kad šalia miega mano kūdikis............ Sėkmės gimdyme 4u.gif

P.S. Aš t.p. gimdžiau II-oje lig.
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2007 03 27, 21:19)
Aš buvau su pižama, man labai patogu buvo  mirksiukas.gif Man naktiniai iš vis nepatogus rūbas, miegant sukyla į viršų, o dar ligoninėj ir dar kraujuojant  doh.gif Bet čia žinoma kiekvienos patogumo reikalas  4u.gif  Su valdiškais rūbais tik gimdykloje buvau, ten savų neleidžia. O vaikiuką rengė mano drabužėliais ir bodžiuką iš karto dėjo  thumbup.gif  Oi kaip smagu dabar viską prisiminti, kai guliu ir negaliu patikėti, kad šalia miega mano kūdikis............ Sėkmės gimdyme  4u.gif

P.S. Aš t.p. gimdžiau II-oje lig.

o per apziuras nera nepatogu su pizama? g.gif bet siaip as miegu arba su maike kokia rba pizama, tai man anktiniai nea,......na bet tokius grazius nusipirkau, bet namuose sunaudosiu.... blush2.gif
Atsakyti
Man pvz. gydytoja naktį liepė pasiklot palą ir meigot be jokių paketų, nes taip geriau žaizdos gyja. Tai nežinau ar su pižama būtų buvę patogu g.gif
Atsakyti
Jau gimdykloje mūsų prašė mažiui rūbelių, bet anksčiau kadagi tik kojinyčių prašydavo o taip suvystydavo tai nebuvau pasiruosusi ir palikus rubelius kitoje tašėje. Taigi pasirodo dabar jau gimdykloje nuprausę vaikutį rengia tuo ką duoda tėvai. Nors gal priklauso nuo naujagymių sesutės?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2007 03 29, 09:35)
Jau gimdykloje mūsų prašė mažiui rūbelių, bet anksčiau kadagi tik kojinyčių prašydavo o taip suvystydavo tai nebuvau pasiruosusi ir palikus rubelius kitoje tašėje. Taigi pasirodo dabar jau gimdykloje nuprausę vaikutį rengia tuo ką duoda tėvai. Nors gal priklauso nuo naujagymių sesutės?

mūsų irgi paklausė. Dabar visada klausia, nes galima ir taip, ir taip. O vaikiukų jau nebevysto mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,as ir gimdziau antroj ligoninej,gimdymas buvo sunkus ir visai netiketas,nes vaziavau gultis del spaudimo i ligonine,o jau buvo prasidejes gimdymas,nors veziausi visus daiktus leliaus,manes tik paprase koinyciu vaikeliui,as gimdziau pas Baranauskiene ir tik jei mokejau pinigus,nes keitesi pamaina ir norejau kad ji likt.tik viena vaiku sesele buvo nekokia g.gif bet manau antro vaiko ten tikrai negimdyciau!!!!!
Atsakyti
QUOTE(linksmute2 @ 2007 03 29, 12:22)
sveikos,as ir gimdziau antroj ligoninej,gimdymas buvo sunkus ir visai netiketas,nes vaziavau gultis del spaudimo i ligonine,o jau buvo prasidejes gimdymas,nors veziausi visus daiktus leliaus,manes tik paprase koinyciu vaikeliui,as gimdziau pas Baranauskiene ir tik jei mokejau pinigus,nes keitesi pamaina ir norejau kad ji likt.tik viena vaiku sesele buvo nekokia g.gif bet manau antro vaiko ten tikrai negimdyciau!!!!!

o kodėl negimdytum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmute2 @ 2007 03 29, 12:22)

nu o kodel ne? jei viskas buvo gerai? mirksiukas.gif
o as tik uz 2 lig ax.gif
vienos raso kad tuoletai prasti, sienos neisdazytos, o man visa tai nerupejo...... svarbiausia kad buvo gerai pasirupinta manim ir mano maziuke...
beje, leliuku sesutes irgi buvo superines wub.gif
Atsakyti
na, isvada tokia, duosi pinigeliu tai ir sokines kaip silkines, o jei ne, tai dar ir apsauks. nieko nedaviau, tai ispudziai ne kokie. svarbiausia sveiki gyvi!
Atsakyti
Na as dar negimdziau, bet teko gulet II ligoninej pries menesi su gresianciu prieslaikiniu gimdymu pas I.Silkaitiene.
Niekam nedaviau nei lito ir likau visiskai patenkinta tiek gydytojos, tiek personalo prieziura. Pati gydytoja kasdien po kelis kartus uzeidavo, domejosi kaskart kaip jauciuos, apziuredavo. Tikrai neturiu prie ko prisikabint.
Lankausi ir gimdysiu pas J.Lesciova viso nestumo metu- ji irgi labai puiki moteris. Irgi dar nei karto "netepiau" santykiu pinigais ar kokiom dovanom.
ISVADA-TIKRAI NEVISADA PINIGUOSE ESME!!!
Atsakyti
Gal aš ir truputį ne į temą, bet labai jau man parūpo... Taigi, nusprendžiau gimdyt II ligoninėj nesusitarus. Kadangi niekada anksčiau negimdžiau ir tik šiek tiek įsivaizduoju kas ten manęs laukia įdomu ar galima gimdyt pav. atsitūpus, atsiklaupus ar kaip kitaip, ar būtinai ant to stalo??? Nes jei jis nors kiek primena ginekologinė kėdę( o ypač jei reikia pakelt kojas) bijau, kad galiu neišlaikyt blush2.gif nes labai bijau taip būti, tai kvaila, bet baimės akys plačios...
Atsakyti
žinai, tokiua tveju geriau tartis. Gal ne visi gydytojai norės sutikti. Šiaip amnęs nieks neklausė kaip norėsiu gimdyt. Ant stalo ir viskas tongue.gif

O tu nebijok, galvok, kad viskas lengvai ir greitai thumbup.gif
Atsakyti