Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

Sveikos!As abu kartus gimdziau sioje ligonineje.Gimdymo skyriuje likau patenkinta visu personalu.Teko pagulet sioje ligonineje ir nestumo metu(3a.)Ten gyditojai,tai as patyliu,kol 'neduosi' nedarys nieko.Niekas neateis ir nepaklaus ar gerai jauties.Is pareigos galva per duris ikisa,o i palata uzeit nesugeba.Zodziu tau blogai tu ju ir ieskok!
Atsakyti
QUOTE(SDFVBN @ 2007 02 06, 16:51)
Sveikos mamytės,

Sorryyyy, kad neatrašau.Labai retai užbėgu čia.Tiesiog labi daug dirbu.Radus laisva minutę užbėgu paskaitinėti.
Pavardžių minėti nesinori tų daktarų.
Apie ką galiu pasakyti gerą žodį, tai Kalvinską.Nežinau ar dar dirba, bet tikrai tsakingas žmogelis.Jo dėka manes nevėrtė vaikščioti dar kelias dieneles.O tada būtu viskas pasibaigę tikra tikriausia tragedija.Tiesiog daktarai išeiginiavo lapkričio 1 d., o prieš tai dieną, tip pat anksti išsilakstė.Sakė, tu dar negimdyk, dar palauk, nelaikas.Nors jau vaikščiojau prieš tai 3 paras su skausmais.Naktim nemiegojau.Skausmai kadangi buvo nereguliarus, kažkur kas 3-10 min, todėl jie nutarė, kad aš simuliuoju ir vaidinu, kad man ne labai gerai.Naktys košmariškos........ verysad.gif Užtempė žiauriai ilgai.O kai, jau nuvedė i gimdykla, nes, kaip jie pasakė pati prisiprašei, nors ne laikas, nuleidus vandenysjau tada buvo baisu.Ne vanduo, o žalia košėėėėėėėėėė.Bet ir į tai jie nekreipė didelio dė,esio.Jie leido man kankintis dar 10 valandų.............Kol budinti gyditoja neapsikentusi nuvežė mane i operacinę, nes pasibaisėjo daktarės darbu, kuri turėjo priimti gimdymą.Ištiesų turėjau gimdyti spalio 22 d.Tą dieną išėjo vadinamas kamštis, o daktarė manim netikėjo.Sako, kad pirmą kartą gimdau, tai ir prisigalvoju visko.Bet tegu tai lieka jai ant sąžinės.Tik niekaip man netelpa į galvą, kaip ji drįso paimti 550 lt.............................................................Tegu jai būna jie ant valerijonų, kad naktim ramiau miegotų..............................................................................

tavo leckas turėjo gimtą tą pačią dieną kaip mano pipiras gimė  drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Penktadienio_mamyte @ 2007 02 28, 14:25)
Va va panasiai man buvo...yra teigiamu ir neigiamu prisiminimu apie ligonine  o tos ligonines nenoriu net prisiminti, siaubas kazkoks, mamytes gerai pagalvokit pasirinkdamos ligonines!!

Mano patirtis taip pat siaubinga su šia ligonine. Aš taip pat po šios ligoninės stiprų gimdos uždegimą (pogimdyvinį sepsį) klinikose gydžiausi...Sunkiai tiek fiziškai, tiek dvasiškai atsigavau. Viskas vyko 2004, bet net dabar baisu atsiminti Iloną Šilkaitienę ir personalo elgesį tiek gimdymo metu, tiek po jo.
Atsakyti
Svikos, pries men. gimdziau sioje ligonineje ir esu labai patenkinta.Pirmaji gimdziau klinikose tai buvau pakraupus daktaru abejingumu ir pinigu troskimu.
Vaziavau gimdyt nesitarus, bet visi labai maloniai su manim elgesi.Gimdziau pas gyd. Ritą Markauskienę ir akusere Neringa, nuostabi gyd.ir akusere thumbup.gif svelnios, malonios , visada su sypsena. Likau labai patenkinta, jei dar kada gyvenime tektu gimdyt, tai tik II ligoninej gimdyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2007 03 01, 02:03)
Mano patirtis taip pat siaubinga su šia ligonine. Aš taip pat po šios ligoninės stiprų gimdos uždegimą (pogimdyvinį sepsį) klinikose gydžiausi...Sunkiai tiek fiziškai, tiek dvasiškai atsigavau. Viskas vyko 2004, bet net dabar baisu atsiminti Iloną Šilkaitienę ir personalo elgesį tiek gimdymo metu, tiek po jo.

Kuom buvo bloga Ilona Silkaitiene? blink.gif Ji faina moteriske, pas ja gimdziau.
Atsakyti
As jau kartosiuos,bet esu uz 2-aja ligonine thumbup.gif ,ir uz akusere LINA thumbup.gif ,jeigu dar gimdyciau,tai tarciaus tik su sia akusere wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 03 09, 12:55)
As jau kartosiuos,bet esu uz 2-aja ligonine thumbup.gif ,ir uz akusere LINA thumbup.gif ,jeigu dar gimdyciau,tai tarciaus tik su sia akusere wub.gif

Ir as uz sia akusere, man labai padejo gimdymo metu wub.gif
Atsakyti
klausykite, o II ligonineje po gimdymo leliukus aprengia ju rubais, ar reikia savo tureti? o kaip su rubais mamai?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2007 03 26, 13:31)
klausykite, o II ligonineje po gimdymo leliukus aprengia ju rubais, ar reikia savo tureti? o kaip su rubais mamai?

Vaikui tik apatinius marškinukus ligoninės uždėjo, o visus kitus rūbelius daviau savo, o mamai duoda ir naktinius ir chalatą(savais gali pasipuošt vėliau,o gimdi su valdiškais). Man antra ligoninė thumbup.gif thumbup.gif ir pats gimdymas ir priežiūra po jo. Gimdžiau pas gyd. Leskauską ir akušerę Neringą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2007 03 26, 14:03)
Vaikui tik apatinius marškinukus ligoninės uždėjo, o visus kitus rūbelius daviau savo, o mamai duoda ir naktinius ir chalatą(savais gali pasipuošt vėliau,o gimdi su valdiškais). Man antra ligoninė thumbup.gif  thumbup.gif ir pats gimdymas ir priežiūra po jo. Gimdžiau pas gyd. Leskauską ir akušerę Neringą thumbup.gif  thumbup.gif

as irgi enruosiuosi gimdyti, pas gydytoja lesciova...tikiuosi viskas praeis sklandziai.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2007 03 26, 13:31)

kaip nori - gali ir valdiškus, gali ir savo - tik jie turi būti išskalbti visi ir nededa bodžiukų.
Mamai irgi duoda, tai aš jų naktiniais naudojausi, patogūs buvo, bet chalatą tai savo.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 03 27, 16:57)
kaip nori - gali ir valdiškus, gali ir savo - tik jie turi būti išskalbti visi ir nededa bodžiukų.
Mamai irgi duoda, tai aš jų naktiniais naudojausi, patogūs buvo, bet chalatą tai savo.

aisku, dekui.....tai vesiuosi isskalbtus rubelius, tegul apvelka maniskiais...o del anktiniu sau, tai irgi vesiuosi, bet jei kraujuosiu stipriai tada naudosiu ju, savo tik chalata....man pizama patogiau, bet kazin ar ligonineje patogu....? g.gif
Atsakyti