Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

Sveikos mamytės,

Aš esu labai nepatenkinta šia ligonine.Nei jos aptarnavimu, o ypač daktarais.Per juos vos nepraradau savo mažylio.Kaip prisimenu tai vis ar labai baisu.Apie kai kuriuos daktarus net nenoriu prisiminti.Bet ką padarysi...................KIAULIŲ visur pilna, o ir pinigus ima išpūtę akis, kaip už labai puikiai atliktą darbą.
Nelinkiu nei vienai to patirti.
Atsakyti
QUOTE(SDFVBN @ 2007 01 30, 16:33)
Sveikos mamytės,

Aš esu labai nepatenkinta šia ligonine.Nei jos aptarnavimu, o ypač daktarais.Per juos vos nepraradau savo mažylio.Kaip prisimenu tai vis ar labai baisu.Apie kai kuriuos daktarus net nenoriu prisiminti.Bet ką padarysi...................KIAULIŲ visur pilna, o ir pinigus ima išpūtę akis, kaip už labai puikiai atliktą darbą.

gal galima daktaru pavardes suzinoti, nes pati ruosiuosi ten gimdyti? verysad.gif
Atsakyti
Aciu
jau gavau gyd. A. Valytes telefona
Atsakyti
QUOTE(SDFVBN @ 2007 01 30, 15:33)
Sveikos mamytės,

prašom papasakoti plačiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija20 @ 2007 01 26, 10:31)
4u.gif Sveikos mamytes

norejau pasiteirauti apie gyditojus 2 ligonines pas kokia gyditoja patartumet gimdyti???aciu labai  smile.gif

As gimdziau pas gydytoja Zebrauskiene 4u.gif ,labai puiki gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija20 @ 2007 01 26, 13:31)
4u.gif Sveikos mamytes

norejau pasiteirauti apie gyditojus 2 ligonines pas kokia gyditoja patartumet gimdyti???aciu labai  smile.gif

renaciukas2 tau nori pskyti; kad kai as gimdziau tai susiduriau su keleta gydytoju ir man ten jie visi super : thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunairgrazi @ 2007 01 30, 09:36)
Laba diena, jau laukiuosi 23 savaites, planuoju vaziuoti gimdyti, pas gydytoja Karaliuniene, ar kuri nors pas ja gimdete? As buvau nuvykusi pas ja ultragartsu i savo maziuka paziureti smile.gif ji man patiko, bet nevisada pirmas ispudis atitinka tikrasias zmogaus savybes smile.gif

Gal Kavaliunienė? Nes kiek žinau Karaliunienės nėra.
Atsakyti
[quote=cresta,2007 02 01, 17:13]
[/quot

Tai reiskia blogai jos pavarde uzsirasiau:) issiblaskymas:) o kavoliuniene gera gydytioja?
Atsakyti
[quote=jaunairgrazi,2007 02 02, 11:43]
[quote=cresta,2007 02 01, 17:13]
[/quot

Tai reiskia blogai jos pavarde uzsirasiau:) issiblaskymas:) o kavoliuniene gera gydytioja?
[/quote]

Man asmeniškai tai ji tiek kaip gydytoja, tiek kaip žmogus thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
gal kuri nors gimdete pas gydytoja Uktveriene? butu labai gerai suzinoti kaip ji?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 01 31, 13:20)
prašom papasakoti plačiau  blink.gif

Sveikos mamytės,

Sorryyyy, kad neatrašau.Labai retai užbėgu čia.Tiesiog labi daug dirbu.Radus laisva minutę užbėgu paskaitinėti.
Pavardžių minėti nesinori tų daktarų.
Apie ką galiu pasakyti gerą žodį, tai Kalvinską.Nežinau ar dar dirba, bet tikrai tsakingas žmogelis.Jo dėka manes nevėrtė vaikščioti dar kelias dieneles.O tada būtu viskas pasibaigę tikra tikriausia tragedija.Tiesiog daktarai išeiginiavo lapkričio 1 d., o prieš tai dieną, tip pat anksti išsilakstė.Sakė, tu dar negimdyk, dar palauk, nelaikas.Nors jau vaikščiojau prieš tai 3 paras su skausmais.Naktim nemiegojau.Skausmai kadangi buvo nereguliarus, kažkur kas 3-10 min, todėl jie nutarė, kad aš simuliuoju ir vaidinu, kad man ne labai gerai.Naktys košmariškos........ verysad.gif Užtempė žiauriai ilgai.O kai, jau nuvedė i gimdykla, nes, kaip jie pasakė pati prisiprašei, nors ne laikas, nuleidus vandenysjau tada buvo baisu.Ne vanduo, o žalia košėėėėėėėėėė.Bet ir į tai jie nekreipė didelio dė,esio.Jie leido man kankintis dar 10 valandų.............Kol budinti gyditoja neapsikentusi nuvežė mane i operacinę, nes pasibaisėjo daktarės darbu, kuri turėjo priimti gimdymą.Ištiesų turėjau gimdyti spalio 22 d.Tą dieną išėjo vadinamas kamštis, o daktarė manim netikėjo.Sako, kad pirmą kartą gimdau, tai ir prisigalvoju visko.Bet tegu tai lieka jai ant sąžinės.Tik niekaip man netelpa į galvą, kaip ji drįso paimti 550 lt.............................................................Tegu jai būna jie ant valerijonų, kad naktim ramiau miegotų..............................................................................
Atsakyti
QUOTE(SDFVBN @ 2007 02 06, 17:51)
Sveikos mamytės,

Bet tegu tai lieka jai ant sąžinės.Tik niekaip man netelpa į galvą, kaip ji drįso paimti 550 lt.............................................................Tegu jai būna jie ant valerijonų, kad naktim ramiau miegotų..............................................................................

siaubas doh.gif , bet pavardes galetum pamineti, nes yra nemazai busimu mamyciu besiruosianciu gimdyti ten...taigi dar nebutu velu pakiesti gydytoja, jei ka.... mirksiukas.gif bent io az parasyk, prasau, nes man jau panika.... doh.gif verysad.gif
Atsakyti