Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

QUOTE(ZIGOTA... @ 2006 01 10, 16:51)
Na kiekvieno asmeninis reikalas kur gimdyti, juk kas kur nori tas ten gimdo, ar ne taip... ? As tik parasiau tai ka zinau ir tai kiti kalba. Jusu teise rinktis.
Po Cezario operacijos ir po gimdymo pizamu neduoda, o duoda sterilius ligonines tokius naktinius marskinelius. Savu geriau nesivezti, nes vistieks lieps ligoninius rengtis. Gali chalately savo pasiimti, slepetes, koines. O vaikiukams visose ligoninese taip pat pirmas dienas po gimimo rengia ligonines steriliais drabuzeliais, bet savo gali pasiimti, jeigu labai nori... Dar antroje duoda dovaneliu kaip ir visose kitose ligoninese. SEKMES!  4u.gif

savo pizama tikrai galima tureti.nuo pat pirmos dienos. 4u.gif
man paciai dare neplanuota cezario pjuvi,gulejau ten su vyru(laabai jis man padejo)vaikiuka taip pat galima rengti savo drabuzeliais,zinoma atnesa ne nuoga..smile.gif
o ka parasei kad jau ten taip blogai,tai jei prisirinkus pletku,blogu nutikimu ir pan,tai apie kiekviena ligonine galima taip parasyti...
kad gydytojai sneka uz akiu ne kaip apie moteris...kurios jiem yra kasdienybe,tai nenuostabu,bet su pacientais elgiasi puikiai.
zinoma as manau siais laikais geriau pinigeliu nepagailet,vien del saves ir vaikelio,tas padeda ar ne nera svarbu,bet gimdai ne kasdiena mirksiukas.gif
Papildyta:
ka manot apie daktare R.Valyte IIligonineje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gress: 20 gruodžio 2006 - 13:44
QUOTE(Isila @ 2006 12 18, 12:27)
ruta-vyshnia, sveikinimai dideliausi  4u.gif
aš ne ji, bet irgi pasakyt galiu. Turėjau vieną didesnę tašę, kurioj daiktai į maišiukus buvo sudėti. Pilnai pakako. Tašė keliavo su manim į gimdyklą, po to į palatą. Niekam ji netrukdė, o ir man patogiau buvo, kai viskas vietoj. Ko vėliau prireikė, o nebuvau pasiėmus, vyras ir tėvai atvežė.

4u.gif ačiukas

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 12 20, 06:32)
daiktai...viska nesiaus i gimdykla - savo ir vaiko tases. rubu savo neimiau, tik hig priem, ten paketus, pasta, sepeteli, tapkes savo ir vyro, tual pop...nebepamenu daugiau smile.gif
vaikui irgi - pagal sarasiuka smile.gif jei noresit, pakopinsiu veliau wink.gif

aciu uz sveikinimus :*

jei nesunku i az imesk
Atsakyti
gimdžiau šioje ligoninėje ir likau labai patenkinta thumbup.gif
nebuvau susitarus su jokiu gyd, bet papuoliau pas labai gerą ( pas gyd K.Kalvinską ir akušerę Alantą), na tikrai superinis dėmesys. visas personalas taip pat thumbup.gif thumbup.gif super, jokių minusų smile.gif
Atsakyti
Man si ligonine irgi patinka, visus kartus cia gimdziau. Paskutini karta gimdziau pas jau mineta gydytoja irgi nesitarus. Atsiminimai tik geri smile.gif
Atsakyti
Liux ligonine, man irgi patiko... prieziura, bendravimas. vienas kitas idomesnis darbuotojas yra, bet siaip viskas - liux. tik gimdyt ir gimdyt, jei salygos augint vaikus butu geresnes.... tai ten anslagas butu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

ar yra gimdžiusių pas gyd.Sedziniauską? Aš pas jį lankausi ir galvoju tartis su juo dėl gimdymo. Kokoa nuomonė apie jį?
Atsakyti
4u.gif Sveikos mamytes

norejau pasiteirauti apie gyditojus 2 ligonines pas kokia gyditoja patartumet gimdyti???aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija20 @ 2007 01 26, 12:31)
4u.gif Sveikos mamytes

norejau pasiteirauti apie gyditojus 2 ligonines pas kokia gyditoja patartumet gimdyti???aciu labai  smile.gif

Man patiko Silkaitiene thumbup.gif
Atsakyti
taigi ši tiek temų yra apie 2 ligoninės gydytojus doh.gif paskaityk jas, rasi daugybę nuomonių mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, jau laukiuosi 23 savaites, planuoju vaziuoti gimdyti, pas gydytoja Karaliuniene, ar kuri nors pas ja gimdete? As buvau nuvykusi pas ja ultragartsu i savo maziuka paziureti smile.gif ji man patiko, bet nevisada pirmas ispudis atitinka tikrasias zmogaus savybes smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
jau skaiciuoju dieneles iki trecio vaikelio gimimo, noreciau gimdyti pas A. Valyte. bet neturiu telefono nr. Gal kas galetu pagelbeti? Labai lauksiu zinutes.
Atsakyti
QUOTE(faifa @ 2007 01 30, 09:51)
Sveikutes,
jau skaiciuoju dieneles iki trecio vaikelio gimimo, noreciau gimdyti pas A. Valyte. bet neturiu telefono nr. Gal kas galetu pagelbeti? Labai lauksiu zinutes.

paklausk temoj apie A.Valytę mirksiukas.gif
Atsakyti