Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

QUOTE(astrid @ 2006 01 10, 08:22)
nA TOJE antroje LIGONINEJE PO VIENA GULI, TODEL, KAD TEN GAL KOKS VIENAS GIMDYMAS Y SAVAITE BUNA... TEN NIEKAS NEVAZIUOJA GIMDYTI. jEIGU PINIGU NEDUODA TAI ISVIS NET NESISKAITO SU ZMOGUM. TOJ LIGONINEJE TEKO PRAKTIKA ATLIKTI, IR KITOS GRUPIOKES ATLIKINEJO - TAI TEN TA LIGONINE BAISA PABAISA...tEN MAZAI GIMDO UZ TAI JA PRIJUNGE PRIE Mazylio gimdymo namu, ir dar patys burba, kad Krikscioniskieji visas gimdyves nuvilioja... Ir gerai, kad nuvilioja, tegu antroji ligonine truputely galvoja ka daro ne taip....
Kai moteris pagimdo, tai rupuzes savo kambarelyje suseda ir pletkina, negraziais zodziais apie motery kalba!!!!

Nu nesamon4 kazkokia doh.gif ax.gif Buvau labai graziai sutikta, palydeta i gimdykla, buvo atsiklausta ko pageidauju, ko ne. Jokiu baisybiu, jokio konvejerio kaip Mazylyje, nereikia guleti po dvi, tuo metu kai as gimdziau buvo uzpildytos visos gimdyklos ir dar kiek lauke gimdyviu doh.gif doh.gif doh.gif Veliau akusere sake, kad nebetelpa gimdyves, tai gulde jau pagimdziusias i kita skyriu su leliukais, bet nekiso po dvi schmoll.gif schmoll.gif Prieziura liuks, tik maistas doh.gif
Daruge Mazylyje gimde panasiu laiku - buvo labai sunkiai isgelbeta ir mamos ir vaikelio gyvybe, nes gydytoja turejo svarbesniu reikalu negu daryti Cezari schmoll.gif , pamacius, kad vaikelis mirsta - atliko ji staigiai ir be narkozes doh.gif blink.gif , aciu dievui abu gyvi, neatliko apziuros, plyso gimdos kaklelis, pasekmes - jau tiriama moteris del piktybiniu lasteliu ant rando - neaiski galimybe tureti dar vaiku.o pinigu sukiso doh.gif doh.gif vien amesteziologui buvo pasakyta duoti 250lt.
as antroje susimokejau 50lt - tiek kainuoja epiduro rinkinys oficialiai.
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2006 01 10, 14:51)

Po Cezario operacijos ir po gimdymo pizamu neduoda, o duoda sterilius ligonines tokius naktinius marskinelius. Savu geriau nesivezti, nes vistieks lieps ligoninius rengtis.

nieko panašaus, savus turėjau, ir leido man juos rengtis, tik pradžioje tai nepraktiška - kol kraujuoji kibirais blush2.gif dėl vienos gimdyvės į savaitę briedas visiškas, paprasčiausiai politika tokia antroje ligoninėje - palatoje gimdyti po VIENĄ mamą, suteikiant sąlygas kartu gretimoje lovoje gyventi tėčiui. kuo mes sėkmingai pasinaudojome thumbup.gif net valgyt tėčiui kartais pasiūlydavo, kai maistą nešiodavo blush2.gif
vaikiuką rengėm savais rūbeliais, iškart tik gimusį mūsiškiais aprengė. kažkaip mieliau mums buvo wub.gif viską ten leidžia, tik paprašyti reikia, aš tai nė minčių neturiu kažkur kitur važiuoti antrą lelių gimdyti thumbup.gif o Mažylis dabar - antros ligoninės padalinys. ir tikrai ne antrą prie jo prijungė lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jeigu jus nesupratote as paaiskinsiu... As savo nuomone parasiau apie sia ligonine t.y. sios ligonines akuseriny skyriu ne is pacientes, gimdyves puses o visiskai is kitos puses... Ar dabar supratote? smile.gif
Atsakyti
ir kitos neblogos...
va man tai LINA thumbup.gif
[/quote]

man Lina taip pat patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2006 01 11, 23:06)
Na Astrid visai nepikta tik taip pasirode...  smile.gif Sunku suprasti zmogaus emocijas is rasto... Man niekas neykando per ta praktika tik siaip man ten nepatinka aplinka, kazkaip niuru, tamsu ir dar kas nepatiko nerasysiu, nes tokiu dalyku negalima viesai skelbti  rolleyes.gif  smile.gif Ir dar as bendrauju su zmonem tai  pasikalbam - yra kam gerai yra kam blogai toje ligonineje, yra kam blogai visur...

Akusere Raimonda  thumbup.gif

Sutinku. drinks_cheers.gif Yra žmonių kuriems visur gerai, o yra ir tokių, kuriems visur blogai...
Atsakyti
matau, kad cia 7 vilkai jau 1 muse pjauna. saunuole astrid, savo nuomone reikia sakyti. ypac kai ji priestarauja daugumos.
gimdziau ir as taip isgirtoje 2. ir turiu pasakyti, kad tik po triju menesiu issigydziau stafilokoka, 10 para po gimdymo vel buvau ligoninej, nes buvo vesintis gimdos uzdegimas. is 4 man skirtu antibiotiku tik vienas veike ir stafilokoka. ir tas pats buvo paskirtas tik 5 dienas vietoj 10. tas nesutrukde israsyti is ligonines su diagnoze "sveika". po savaites jau turejau krutu uzdegima (ji gydziau menesi, mokejau masazuiotojai po 30 lt, nes nenorejau dar gerti antibiotiku). paskui atsinaujino gimdos uzdegimas (nes stafilokokas sukelia pulingus uzdegimus). taigi vel antibiotikai, savaitei nutrauktas maitinimas, masazai, nervai, ar kudikis gris prie kruties ir panasiai.
visko buna visur, neabejoju. taciau to, ka patyriau, nelinkeciau niekam. gimdziau susitarus su gerbiamu ir pripazisytamu visoje lietuvoje gydytoju, mokejau solidziai. na ir kas? vietoj taip ilgai planuoto ir laukto rupescio vaikeliu du menesius be perstojo sirgau uzdegimais ir rijau antibiotikus.
suprantu, nelaimes yra neisvengiamos musu gyvenime. bet kai jos vyksta del gerbiamu gydytoju aplaidumo ir pochuizmo (atsiprasau, bet mano baigtos filologijos studijos sioje vietoje leidzia taip nusikeikti), tai susprogdinti norisi visus. jei tik lietuvoje butu normali teisine sistema, tikrai jau buciau padavus sia istaiga i teisma. bet deja to nera. ir is kur bus, kai mes patys norim matyti tik graziaja gyvenimo puse.
Atsakyti
[quote=jurgeleuogele,2006 01 11, 22:12]
Akusere Raimonda thumbup.gif
[/quote]
ir kitos neblogos...
va man tai LINA thumbup.gif
[/quote]
Taip pat auksinis žmogiukas Alanta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypse @ 2006 01 11, 16:36)
aš irgi gimdžiau II ligoninėje pas gydytoją Leščiovą  palatoje su dušu biggrin.gif  dabar net neprisimenu kokios spalvos ta palata buvo doh.gif  biggrin.gif

ta gimdykla yra Nr5 ir ji rožinė tongue.gif

aš irgi gimdžiau II ligoninėje, būtent gimdykloje su dušu. II ligoninėje gulėjau dėl gresiančio, kažkaip man patiko ten, apžiūrėjau gimdyklas, rekomendavo gydytoją, tai ir gimdžiau ten. Likau labai patenkinta. pagimdžiau greitai, akušerė beveik visą laiką buvo šalia. Gydytoja irgi pasišalinus buvo tik pirmą valandą, kol matavo tonus, darė epidūrą, o paskui nepaliko nė per žingsnį. su gydytoja tariausi, gimdžiau ne per jos budėjimą, paskui kasdien ateidavo manęs aplankyti, nors ir nedirbo.
patalynę galėjau keisti kasdien, kaip ir naktinius drabužius. vaiką aprengė mūsų drabužėliais. vyras liko nakvoti visas dienas, kol gulėjome ligoninėje.
tikrai niekuo negaliu skųstis.
Atsakyti
Gimdziau IIligonineje pries 5 men.Esu be galo patenkinta tos dienos prieziura,kai vyko gimdymas.Buvau rozineje palatoje su dusu.Daktaras ir akusere pasitaike tiesiog nuostabus.Kad vyksta vienas gimdymas i savaite tai didziausia nesamone,nes gimdyviu buvo labai daug.Antra karta gimdyciau tik sioje ligonineje.
Nuo Mazylio jau teko nukenteti.Daugiau ten nei uz ka nevaziuociau.Turbut del to ji ir prijunge,kad niekam tike daktares ten.
Atsakyti
Na aš palaikysiu Astrid, nėra toj ligoninėj viskas rožėm klota, man ir praktiką ten atlikti teko ir pagulėti, bet ten gimdyti aš nesiryžau, daug girdėjau visokių atsiliepimų. Todėl manau kad kiekvienas turi savo nuomonę ir ją gali pareikšti. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Iki šiol turiu pačius geriausius prisiminimus apie II-ą ligoninę ir svarbiausia apie daktarę Leščiovą. Net netikejau, kad taip puikiai gali praeiti toks dalykas kaip gimdymas. O ir akušerė Linutė thumbup.gif.

Jokių komplikacijų, jokių plyšimų, daktare net juokavo, kad net nubrozdinimų nėra. O ir dėmesys ir priežiūra thumbup.gif .
Žinoma, buvom susitarę iš anksto, nes norėjau gimdyti tik pas šitą daktarę ir nė pas nieką kitą ir tikrai neapsigavau thumbup.gif

Savo pirmagimę gimdžiau Mažylyje, buvom taip pat iš anksto susitarę, bet nenoriu net prisimint verysad.gif

Na ir dar jei kam įdomu, turiu keletą nuotraukyčių apie rozinę gimdyklą wub.gif wub.gif wub.gif user posted image

user posted image

user posted image

Linkiu visoms nestuke.gif didžiausios sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 01 12, 20:56)
Sveikos,

Iki šiol turiu pačius geriausius prisiminimus apie II-ą ligoninę ir svarbiausia apie daktarę Leščiovą.  Net netikejau, kad taip puikiai gali praeiti toks dalykas kaip gimdymas. O ir akušerė Linutė thumbup.gif.

Jokių komplikacijų, jokių plyšimų, daktare net juokavo, kad net nubrozdinimų nėra. O ir dėmesys ir priežiūra thumbup.gif .
Žinoma, buvom susitarę iš anksto, nes norėjau gimdyti tik pas šitą daktarę ir nė pas nieką kitą ir tikrai neapsigavau thumbup.gif

Savo pirmagimę gimdžiau Mažylyje, buvom taip pat iš anksto susitarę, bet nenoriu net prisimint verysad.gif
Na ir dar jei kam įdomu, turiu keletą nuotraukyčių apie rozinę gimdyklą  wub.gif  wub.gif  wub.gif [img]Linkiu visoms  nestuke.gif didžiausios sėkmės wub.gif

ir aš prašiau vyro, kad tokių foto padarytų biggrin.gif padarė... ir nėr į ką žiūrėt lotuliukas.gif fotografavo su pritrauktu vaizdu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti