Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

QUOTE(biologė @ 2006 12 01, 13:00)
Aš irgi buvau tokios nuomonės... Tos nuomonės pasekmes aprašiau čia 35 puslapy (ir į "Gimdymo istorijas" įkelta).  Aišku, visada yra loterijos elementų - gali susimokėt ir vis tiek turėsi problemų, gali nemokėt ir gimdysi nesunkiai, ir personalas pasitaikys šaunus. Bet, manau, čia ne tokia situacija, kad rodytum principus - "jie algas gauna, nemokėsiu".  Jei tik gali pasididint tikimybę, kad būsi gerai priežiūrima ir bus padaryta viskas, kas nuo gydytojų priklauso, manau, reiktų susimokėt. Jei piniginė neperpildyta - gal geriau jau apseit be naujų batų ar kosmetikos...

Paskaiciau Jusu istorija.Siaubas!
Atsakyti
matai, tos 2 val po gimdymo, kai buna daug gimdyviu, kartais sutrumpeja smile.gif bent jau man taip sake per kursus smile.gif
nemanau, kad jau taip labai visom iskart butu kad reik priiminet vaikelius wink.gif

aj, ateis laikas ir pamatysim smile.gif kazko sona skaudena...ryt pas gudutoja leksiu, bus matyt kaip cia toliau smile.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad jau geriau susimokėt, - ir viskas. Paskui gyvenime bent sąžinė negrauš už tai, neduok dieve, jei kas nors rimtesnio neatsitiktų. O šiaip jau pagimdyti tai visos pagimdys, bet dėl priežiūros, tai kai pabašliuoji, bent jau pasirūpins.

Va mano draugei, na tai įvyko ne antroje ligoninėje, buvo toks įvykis- kad su temperatūra norėjo išgrūsti namo. Tai kai ši paskambino savo gydytojai, toji ant ausų net visus pastatė, ką čia darot.
Atsakyti
QUOTE(Agninga @ 2006 12 01, 16:27)
Man irgi atrodo, kad jau geriau susimokėt, - ir viskas. Paskui gyvenime bent sąžinė negrauš už tai, neduok dieve, jei kas nors rimtesnio neatsitiktų. O šiaip jau pagimdyti tai visos pagimdys, bet dėl priežiūros, tai kai pabašliuoji, bent jau pasirūpins.

Va mano draugei, na tai įvyko ne antroje ligoninėje, buvo toks įvykis- kad su temperatūra norėjo išgrūsti namo. Tai kai ši paskambino savo gydytojai, toji ant ausų net visus pastatė, ką čia darot.

va va, kai gydytoja savo turi, tai ir papildomi tyrimai buna suorganizuoti ir kiti personalieciai elgias graziau smile.gif
Atsakyti
Gimdziu ir as rugseji II-joj. Tualetai tikras kosmaras PRITARIU. Neissigaskit, kas dar tik ruosiates. Siaip gimdyklos neblogos. Man teko rozine. Kas pasirinksite akusere Linute tikrai nesigailesite. Super zmogus. Kainorastis is tiesu yra(priemime ir 3 a. patologinio sk. stende). Galima moketi oficialiai, ypac renkantis epidura, ir ne. Tik abejoju, ar daugelis moka i kasa. O epiduras kainuoja neoficialiai pigiau. Kam idomu, rasykit i AZ.
Atsakyti
QUOTE(epika @ 2006 12 01, 19:53)
Gimdziu ir as rugseji II-joj. Tualetai tikras kosmaras PRITARIU. Neissigaskit, kas dar tik ruosiates. Siaip gimdyklos neblogos. Man teko rozine.  Kas pasirinksite akusere Linute tikrai nesigailesite. Super zmogus. Kainorastis is tiesu yra(priemime ir 3 a. patologinio sk. stende). Galima moketi oficialiai, ypac renkantis epidura, ir ne. Tik abejoju, ar daugelis moka i kasa. O epiduras kainuoja neoficialiai pigiau. Kam idomu, rasykit i AZ.

as su Linute susitarus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2006 12 01, 11:58)
na aš ir mačiau tas gimdyklas  blush2.gif  gal ju ten ir užtektinai ax.gif teisingai tu sakai juk vistiek negimdysiu karidoriui lotuliukas.gif
Na o del tuliku tai  doh.gif nežinau, aš galvojau kad tose po gimdymo palatose yra ir dušas ir wc. Nes man tu palatu neparode, visos buvo užimtos.

na, WC tai yra tik tose pooperacinėse wink.gif o duši visom bendri. Ale dušai geriau sutvarkyti nei WC mirksiukas.gif

QUOTE(epika @ 2006 12 01, 19:53)
Gimdziu ir as rugseji II-joj. Tualetai tikras kosmaras PRITARIU. Neissigaskit, kas dar tik ruosiates. Siaip gimdyklos neblogos. Man teko rozine.  Kas pasirinksite akusere Linute tikrai nesigailesite. Super zmogus. Kainorastis is tiesu yra(priemime ir 3 a. patologinio sk. stende). Galima moketi oficialiai, ypac renkantis epidura, ir ne. Tik abejoju, ar daugelis moka i kasa. O epiduras kainuoja neoficialiai pigiau. Kam idomu, rasykit i AZ.

aš gimdžiau rožinej thumbup.gif tik niekuo nespėjau paisnaudoti, o jau buvau susiruošus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2006 12 01, 12:00)
Aš irgi buvau tokios nuomonės... Tos nuomonės pasekmes aprašiau čia 35 puslapy (ir į "Gimdymo istorijas" įkelta).  Aišku, visada yra loterijos elementų - gali susimokėt ir vis tiek turėsi problemų, gali nemokėt ir gimdysi nesunkiai, ir personalas pasitaikys šaunus. Bet, manau, čia ne tokia situacija, kad rodytum principus - "jie algas gauna, nemokėsiu".  Jei tik gali pasididint tikimybę, kad būsi gerai priežiūrima ir bus padaryta viskas, kas nuo gydytojų priklauso, manau, reiktų susimokėt. Jei piniginė neperpildyta - gal geriau jau apseit be naujų batų ar kosmetikos...

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ainiukas @ 2006 12 01, 15:23)
Paskaiciau Jusu istorija.Siaubas!

Tai neskaityk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 12 01, 21:10)
as su Linute susitarus  thumbup.gif

o kaip tu su ja tareisi? ir is kur apie ja suzinojai? tai atkirai su lesciova ir Linute tareisi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2006 12 05, 09:44)
o kaip tu su ja tareisi? ir is kur apie ja suzinojai? tai atkirai su lesciova ir Linute tareisi? bigsmile.gif

aha, su jopm abiem thumbup.gif
Linute pamaciau kursuose nestukiu ir po pamokeles pakalbinau smile.gif
o Lesciova rekomendavo tecio draugas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, nėštukės ir jau pagimdžiusios,
Aš taip pat gimdžiau II lig., rugpjūčio mėn. Man tai visai patiko ši liogoninė, personalas ir pati aplinka. Man gal pasiseke, kad papuoliau gimdyti pas vedeja Žebrauskiene. Buvau nusprendusi su niekuo is anksto nesitarti, galvojau pas ka papulsiu pas ta ir gerai. O papuoliau tai labai gerai. Labai padejo akuseres ir vedejos patarimai uzejus saremiams ir gimdant, jos dave ir kamuoli pasokineti ir tokia kedute kaip tualetas ir t.t. Gimdziau antroje gimdykloje. Palatoje viena buvau ir leido dar vyrui pasilikti arba kam nors kitam. Na tualetai nekokie, bet buna ir blogiau. smile.gif Dušai visai geri, yra bidė. Valgyti kaip man tai pasirodė didelės porcijos ir beto visai skanu. O siaip kas neaisku del leliuko ar del saves reikia nebijoti klausti, ten pasakys pas ka. Ir vaikiuko gydytojai ir mano buvo labai malonus. Tai va tiek. Jei kas domina konkreciau klauskite. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 12 05, 22:38)
aha, su jopm abiem  thumbup.gif
Linute pamaciau kursuose nestukiu ir po pamokeles pakalbinau smile.gif
o Lesciova rekomendavo tecio draugas smile.gif

o nuo kada pas lesciova lankytis pradejai? nes as kolkas lankausi poliklinikoje, taciau galvoju kai nuspresiu pas ka gimdyti, tada pas ta ir lankytis....o kokiuose kursuose lankeisi? npyk uz daug klausimu, bet manviskas idomu.... blush2.gif
Atsakyti