Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

QUOTE(daisi @ 2006 11 27, 18:32)
aš ir mielai gimdytau pas ta pačia daktare kuri mane prižiūri ir pas kuria lankausi, deja ji gimdymų nepriiminėja schmoll.gif  todel teko rinktis kita dakatara. Na aš planuoju už gimdyma moketi. o kaip tu ar mokesi?ir kiek numačius duoti?

kadangi as susitarus su gydytoja, mokesiu tiek kiek oficialiai reiktu tokiu atveju, kai taries su gydytoju - apie 450 lt + akuserei (irgi susitariau atskirai) 200 lt smile.gif
antroj ligoninej yra kainorasciai tokiu atveju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 27, 20:14)
kadangi as susitarus su gydytoja, mokesiu tiek kiek oficialiai reiktu tokiu atveju, kai taries su gydytoju - apie 450 lt + akuserei (irgi susitariau atskirai) 200 lt smile.gif
antroj ligoninej yra kainorasciai tokiu atveju wink.gif

o jei ne paslaptis pas kokia daktare ir akušere tareisi? ax.gif Aš tai galvoju pas daktara Leskauska, jis visai malonus pasirode o va dėl akušerės tai nežinau... g.gif
Papildyta:
ruta_vyshnia jau tikuosi kad praneši apie savo stebukleli wub.gif , žiurau nedaug tau liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2006 11 27, 21:00)
o jei ne paslaptis pas kokia daktare ir akušere tareisi?  ax.gif Aš tai galvoju pas daktara Leskauska, jis visai malonus pasirode o va dėl akušerės tai nežinau... g.gif
Papildyta:
ruta_vyshnia jau tikuosi kad praneši apie savo stebukleli wub.gif , žiurau nedaug tau liko ax.gif

pranest tai pranesiu wink.gif
as tariaus su lesciova ir su linute (akusere)
oficialios kainos (siand ziurejau) gydytojai 460; akuserei 230 lt. gydytojui - 30 proc, skyriui (akuseriniam) 30 proc, o ligoninei tenka 40 procentu... va taip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 28, 20:38)
pranest tai pranesiu wink.gif
as tariaus su lesciova ir su linute (akusere)
oficialios kainos (siand ziurejau) gydytojai 460; akuserei 230 lt. gydytojui - 30 proc, skyriui (akuseriniam) 30 proc, o ligoninei tenka 40 procentu... va taip wink.gif

Tai tu mokesi i kasa ar duosi i rankas?
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2006 11 28, 21:00)
Tai tu mokesi i kasa ar duosi i rankas?

nezinau biggrin.gif
zinau tik kad turet piniga reik betkokiu atveju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 28, 22:08)
nezinau biggrin.gif
zinau tik kad turet piniga reik betkokiu atveju wink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei sužinosi tai butainai parašyk. Aš tai ruošiausi duot i rankas, bet kaip tu pasakei kad yra oficialios kainos tai nežinau dabar. Na manau kad daktaras neprieštaraus jei paduosi jam i rankas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2006 11 28, 21:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jei sužinosi tai butainai parašyk. Aš tai ruošiausi duot i rankas, bet kaip tu pasakei kad yra oficialios kainos tai nežinau dabar. Na manau kad daktaras neprieštaraus jei paduosi jam i rankas?  g.gif

as manau, kad daktare yra verta VISU tu pinigu...o ne treciosios dalies...nebent butu 30 proc skyriui, 70 gydytojai, tada taip...bet sitaip tai fuj...
noreciau i rankas duot smile.gif
Atsakyti
As neseniai gimdziau toj ligoninej. Daviau daktarei 500 litu, nors priklause 460 lt., o akuserei daviau 250lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
aš net nežinojau, kad II ligoninėj kažkokie oficialūs kainoraščiai yra blink.gif
Atsakyti
Laba,

as kiek pamenu, tai tas kainorastis yra tiems, kurie neturi socialinio daudimo. Bet tai neblogas orientyras, norintiems atsidekot.
Atsakyti
Mergytes duokit i rankas ir nesukit sau galvu susitvarkys jie ta reikala kaip jie patys nores 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bazinė T @ 2006 11 29, 22:32)
Laba,

as kiek pamenu, tai tas kainorastis yra tiems, kurie neturi socialinio daudimo. Bet tai neblogas orientyras, norintiems atsidekot.

nu *****...jau tikrai nu...
as gi sakau, tiksliai zinau 100 proc...
gimdymas yra nemokamas ir tom, kas nedraustos soc draudimu, o ,,gimdymas pasirenkant gydytoja" siaip yra mokamas...taciau yra taip, kad tie daktarai ar taip ar taip dirba vos ne visa laika savo - tai juos iskviecia del vieno, tai del kito ir viskas...o tada ir atsiskaito zmones su jais. taigi, orientuotis reiktu butent pagal ta kaina kuri nustatyta uz tarimasi su gydytoju konkreciu.
nebekartosiu jau smile.gif
Atsakyti