dekui, biologe, uz tokia istorija.
vajezau, kokiu buvo baisumu
nors mociute irgi sako vis ,,neduok dieve tau taip" ,,bus labai sunku" kvailai daro, kad dabar, pries gimdyma taip aiskina...na, dar ne tokiu dalyku prikalbejo...liepe nesidziaugt, bo jos ir mano mamos vaikai pirmi mire ale cia amzius daro savo, visaj nesupratinga...
mamai buvo irgi prastai - jai pirma vaika ligoninej prazude, antras - invalidas del gydytoju kaltes... o paskuj jau as ir jaunelis. bet apie antra ligonine mama palankiai pasakoja...
taigi, linksmiau, moterytes
nors mociute irgi sako vis ,,neduok dieve tau taip" ,,bus labai sunku" kvailai daro, kad dabar, pries gimdyma taip aiskina...na, dar ne tokiu dalyku prikalbejo...liepe nesidziaugt, bo jos ir mano mamos vaikai pirmi mire ale cia amzius daro savo, visaj nesupratinga...
mamai buvo irgi prastai - jai pirma vaika ligoninej prazude, antras - invalidas del gydytoju kaltes... o paskuj jau as ir jaunelis. bet apie antra ligonine mama palankiai pasakoja...
taigi, linksmiau, moterytes
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 22, 13:40)
na, paskutiniai man rupeje klausimai atsakyti:
del skutimo - nereik skustis ir neskus ligoninej (tik jei cezario reiks, tai operacinej), galiu vaziuot naturali
del plysimo - yra vaistukai, apie kuriuos dar primint gimdykloj reiks, suleis ir atpalaiduos raumenis tarpvietes apie tai reik akuseres klausti siaip tu vaistuku nelabai naudoja, tik jei pasiklausia moterys... kiek kainuos - nezinau, ale tai nera aktualu
del skutimo - nereik skustis ir neskus ligoninej (tik jei cezario reiks, tai operacinej), galiu vaziuot naturali
del plysimo - yra vaistukai, apie kuriuos dar primint gimdykloj reiks, suleis ir atpalaiduos raumenis tarpvietes apie tai reik akuseres klausti siaip tu vaistuku nelabai naudoja, tik jei pasiklausia moterys... kiek kainuos - nezinau, ale tai nera aktualu
Ruta,
mažiau baiminkis, ir nesuk per daug galvos kaip kas kur bus. Bus viskas kaip ir turės būti. O kai pulsi per daug įsibaiminti tai tikrai ne į naudą. Nusiramink. Paprastai jei tu ir viską žinosi, tai netstos tavo potyrių ir jausmų gimdymo metu. Kada reikia stumti ar kvėpuoti ar sulaikyti kvėpavimą, paaiškina gydytoja ir akušerė. SĖKMĖS JUMS.
QUOTE(Jurgulė @ 2006 11 25, 17:48)
Ruta,
mažiau baiminkis, ir nesuk per daug galvos kaip kas kur bus. Bus viskas kaip ir turės būti. O kai pulsi per daug įsibaiminti tai tikrai ne į naudą. Nusiramink. Paprastai jei tu ir viską žinosi, tai netstos tavo potyrių ir jausmų gimdymo metu. Kada reikia stumti ar kvėpuoti ar sulaikyti kvėpavimą, paaiškina gydytoja ir akušerė. SĖKMĖS JUMS.
dekui as jau viskas - rami tik va jauduliukas toks, kad noris viska gerai atlikt tiesiog viska issiaiskinau, kad nebutu paskuj netiketumu
QUOTE(alde @ 2005 12 28, 14:20)
Sveikos,
gal yra mamyčių, kurios gimdė Kauno II-oje ligoninėje? Gal galėtumete pasidalinti patirtimi
Būčiau labai dėkinga jei parašytumete ir pas ką gimdėte ir kokią gimdyklą rinktis
nesirink nei gydytojos, nei gimdyklos nei siu gimdymo namu....
Astridute, pakeitei nika?
QUOTE(ZIGOTA... @ 2006 11 25, 23:58)
kodel?
QUOTE(ZIGOTA... @ 2006 11 25, 22:58)
man irgi įdomu kodėl, prašom priežastis, nuomonę ir t.t. O dabar parašo - nesirink - ir neaišku dėl ko, kaip, kas...
nu as ten gimdziau,seip viskas tik va viena kazkokia daktare atejo sakau reik palu man,tai kaip apreke...tpo ka jau nusipirkt iklotu negalit ir t.t tai nelabai malonu buvo o seip tikrai ir seseles ateina ir gyditojai,visi malonus as gimdziau pas kalvinska ir esu labai patenkinta labai gyditojas o uz gimdyma mokejom po visko,kita diena kaip atejo pasiziureti
nu siaubas... nezinau ka padaryciau tokiai tipo daktarei....
del to pernesiojimo...
as tai toki plana-chuligana susirezgiau
kai jau praeis terminas, tada bandysiu pati sau gimdyma paskatinti
nezinau, ar pasiteisins, bet kiek zinau, tai seksas ir ranku kilnojimas i virsu gali paskatinti gimdyma.
tai va, reiks spinta pertvarkyti
as tai toki plana-chuligana susirezgiau
kai jau praeis terminas, tada bandysiu pati sau gimdyma paskatinti
nezinau, ar pasiteisins, bet kiek zinau, tai seksas ir ranku kilnojimas i virsu gali paskatinti gimdyma.
tai va, reiks spinta pertvarkyti