Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

dekui, biologe, uz tokia istorija. mirksiukas.gif

Atsakyti
vajezau, kokiu buvo baisumu sad.gif
nors mociute irgi sako vis ,,neduok dieve tau taip" ,,bus labai sunku" kvailai daro, kad dabar, pries gimdyma taip aiskina...na, dar ne tokiu dalyku prikalbejo...liepe nesidziaugt, bo jos ir mano mamos vaikai pirmi mire sad.gif ale cia amzius daro savo, visaj nesupratinga...
mamai buvo irgi prastai - jai pirma vaika ligoninej prazude, antras - invalidas del gydytoju kaltes... o paskuj jau as ir jaunelis. bet apie antra ligonine mama palankiai pasakoja...
taigi, linksmiau, moterytes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 22, 13:40)
na, paskutiniai man rupeje klausimai atsakyti:
del skutimo - nereik skustis ir neskus ligoninej (tik jei cezario reiks, tai operacinej), galiu vaziuot naturali smile.gif
del plysimo - yra vaistukai, apie kuriuos dar primint gimdykloj reiks, suleis ir atpalaiduos raumenis tarpvietes  thumbup.gif  apie tai reik akuseres klausti wink.gif siaip tu vaistuku nelabai naudoja, tik jei pasiklausia moterys... kiek kainuos - nezinau, ale tai nera aktualu smile.gif

Ruta,
mažiau baiminkis, ir nesuk per daug galvos kaip kas kur bus. Bus viskas kaip ir turės būti. O kai pulsi per daug įsibaiminti tai tikrai ne į naudą. Nusiramink. 4u.gif Paprastai jei tu ir viską žinosi, tai netstos tavo potyrių ir jausmų gimdymo metu. Kada reikia stumti ar kvėpuoti ar sulaikyti kvėpavimą, paaiškina gydytoja ir akušerė. SĖKMĖS JUMS. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2006 11 25, 17:48)
Ruta,
mažiau baiminkis, ir nesuk per daug galvos kaip kas kur bus. Bus viskas kaip ir turės būti. O kai pulsi per daug įsibaiminti tai tikrai ne į naudą. Nusiramink.  4u.gif Paprastai jei tu ir viską žinosi, tai netstos tavo potyrių ir jausmų gimdymo metu. Kada reikia stumti ar kvėpuoti ar sulaikyti kvėpavimą, paaiškina gydytoja ir akušerė. SĖKMĖS JUMS. smile.gif

dekui wink.gif as jau viskas - rami wink.gif tik va jauduliukas toks, kad noris viska gerai atlikt biggrin.gif tiesiog viska issiaiskinau, kad nebutu paskuj netiketumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alde @ 2005 12 28, 14:20)
nestuke.gif
Sveikos,
gal yra mamyčių, kurios gimdė Kauno II-oje ligoninėje? Gal galėtumete pasidalinti patirtimi  rolleyes.gif
Būčiau labai dėkinga jei parašytumete ir pas ką gimdėte ir kokią gimdyklą rinktis  4u.gif

nesirink nei gydytojos, nei gimdyklos nei siu gimdymo namu....
Atsakyti
Astridute, pakeitei nika? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZIGOTA... @ 2006 11 25, 23:58)

blink.gif
kodel?
Atsakyti
QUOTE(ZIGOTA... @ 2006 11 25, 22:58)

man irgi įdomu kodėl, prašom priežastis, nuomonę ir t.t. O dabar parašo - nesirink - ir neaišku dėl ko, kaip, kas... schmoll.gif
Atsakyti
nu as ten gimdziau,seip viskas thumbup.gif tik va viena kazkokia daktare atejo sakau reik palu man,tai kaip apreke...tpo ka jau nusipirkt iklotu negalit ir t.t tai nelabai malonu buvo g.gif o seip tikrai ir seseles ateina ir gyditojai,visi malonus thumbup.gif as gimdziau pas kalvinska ir esu labai patenkinta labai thumbup.gif gyditojas o uz gimdyma mokejom po visko,kita diena kaip atejo pasiziureti ax.gif
Atsakyti
jo, idomiai - negimdyk ten. kodel - ne tavo reikalas... argumentu reiktu...
beje, drauges vaika prazude ten viena ,,daktare"...priziurejo visa nestuma, daugiau nei 2 sav pernesiojo, nors norejo kad skatintu...vaikas gime negyvas. kodel - neaisku
Atsakyti
nu siaubas... g.gif nezinau ka padaryciau tokiai tipo daktarei.... g.gif
Atsakyti
del to pernesiojimo... g.gif
as tai toki plana-chuligana susirezgiau ax.gif
kai jau praeis terminas, tada bandysiu pati sau gimdyma paskatinti biggrin.gif
nezinau, ar pasiteisins, bet kiek zinau, tai seksas ir ranku kilnojimas i virsu gali paskatinti gimdyma.
tai va, reiks spinta pertvarkyti 4u.gif
Atsakyti