ojetau...as vis tik pajutus pamaudima, arba vaikis kai man uzspaudzia biski zarnas (pas mane problems yra, tai skauda visa nestuma), zliumbiu, bo bijau, kad tik dar neprasidetu o jau sake gydytoja kad tuoj tuoj...
rubeliu prisipirkau vistik...siand galutinai dapirkau geriau jau vaikas su svariais naujais lai buna, nei su tais paciais...
beje, ar skalbiat naujus rubelius?
as tai galvoju su lygintuvu pagarinti ...
beje, del apsiskutimo, akusere Linute sake, kad kaip patogu - jei nenoriu - galiu nesiskutus atvaryt...beje, ji nuo pirmadienio iki 27 d atostogaus, tai jei jum laikas gimdyt ir pas ja norit - paprasykit leliuko neateit dar
Papildyta:
bet sake bus kaune...katik skambinau tai viskas ramu
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 17, 20:46)
ar skalbiat naujus rubelius?
Naujus rūbelius savo lialiui skalbiau.
Kažkada pati dirbau leliukų rūbų parduotuvėje, būdavo kad rūbeliai tai netyčia nukrenta ant žemės, tai lentynoje ilgiau pagulėję padulka... O dar ir kaip iki parduotuvės jie atkeliavo, ką patyrė neaišku.
Žodžiu, jie nemurzini, bet vistiek naujagimiui rengti geriau perskalbtus ir išlygintus lygintuvu. Tada tikrai bus ramu, kad rūbeliai tinkami
QUOTE(Katulinka @ 2006 11 16, 22:46)
Sveikos merginos
Visu jusu pokalbiu as neperskaiciau, tad galejau ir nepamatyti apie atsiliepimus gyditojos, kuri mane domina. Sakykit, gal kas gimdete pas Ilona Silkaitiene? Noreciau suzinoti daugiau apie ja, nes ruosiuosi butent gimdyti Kauno II ligonineje. Ir dar, ar tiesa, kad yra normalios atskiros palatos, kur gali pasilikti su tavimi vyras.
P.S. parasykit kaip atsidekojot (ar atsidekojot) savo ginekologei.
labai aciu is anksto
Visu jusu pokalbiu as neperskaiciau, tad galejau ir nepamatyti apie atsiliepimus gyditojos, kuri mane domina. Sakykit, gal kas gimdete pas Ilona Silkaitiene? Noreciau suzinoti daugiau apie ja, nes ruosiuosi butent gimdyti Kauno II ligonineje. Ir dar, ar tiesa, kad yra normalios atskiros palatos, kur gali pasilikti su tavimi vyras.
P.S. parasykit kaip atsidekojot (ar atsidekojot) savo ginekologei.
labai aciu is anksto
Gimdziau pas ja, super moteris, po gimdymo kasdien ateidavo pasiteirauti kaip laikausi. Ir atsakydavo i man rupimus klausimus. Labai maloni moteriske.
QUOTE(Villke @ 2006 11 17, 14:35)
Neskubek tik jų išmesti. Pirmom dienom tokiu didelių ir reikia. Patikėk
Aš prie allways'ų perėjau tik penktą dieną.
Papildyta:
Aš gimdžiau pas I.Šilkaitienę prieš metus- ir dar n kartų. Iki šiol pas ją lankausi. Esu labai patenkinta. Nejaučiau jokio streso, visiškai ja pasitikėjau ir mano gimdymas buvo lengvas ir greitas. Jei man dabar reikėtų rinktis - į nieką neiškeisčiau.
O atsiskaitėm po gimdymo ir davėm tiek kiek visur
Aš prie allways'ų perėjau tik penktą dieną.
Papildyta:
Aš gimdžiau pas I.Šilkaitienę prieš metus- ir dar n kartų. Iki šiol pas ją lankausi. Esu labai patenkinta. Nejaučiau jokio streso, visiškai ja pasitikėjau ir mano gimdymas buvo lengvas ir greitas. Jei man dabar reikėtų rinktis - į nieką neiškeisčiau.
O atsiskaitėm po gimdymo ir davėm tiek kiek visur
QUOTE(Laivite @ 2006 11 17, 19:13)
Nesinervuok as is tos baimes i pati nestumo gala buvau pradejus net vemti
na pačio gimdymo nebijau, tik labai atrodo bus nejauku kaip i plika tavo užpakali žiures svetimi žmones., kažkaip atrodo bus geda. O kaip jum buvo? Jaučiu kaip gimdai tai tas pats jau buna, kas ten žiuri ir ka mato
Ištikro truputi nusiraminau sužinojusi kad ne man vienai stogas važiuoja ir apima nerimas.
QUOTE(daisi @ 2006 11 18, 18:53)
na pačio gimdymo nebijau, tik labai atrodo bus nejauku kaip i plika tavo užpakali žiures svetimi žmones., kažkaip atrodo bus geda. O kaip jum buvo? Jaučiu kaip gimdai tai tas pats jau buna, kas ten žiuri ir ka mato
Ištikro truputi nusiraminau sužinojusi kad ne man vienai stogas važiuoja ir apima nerimas.
Man irgi taip buvo visko sarmatinaus bet kai nuveze i operacine tai jau buvo tas pats kad ten be mano gydytojo dar gal 5 zmones
dar vienas klausimelis Ar kaklelio atsidarymą kaskart žiuri ant "lektuvo", itariu ir taip buna ne kas per saremius, o jei dar reikia ropštis ant tos kedes tai .. Tai kaip ten buna?
ir as dar klausimeliu pridesiu
saremiauji su vyru, kartais uzeinant akuserei ir gydytojai?
o kai jau lelius keliauja, tai buna tik gydytoja ir akusere?
aj, o kaip su anesteziologu?
visalaika buna salia?
saremiauji su vyru, kartais uzeinant akuserei ir gydytojai?
o kai jau lelius keliauja, tai buna tik gydytoja ir akusere?
aj, o kaip su anesteziologu?
visalaika buna salia?
Anesteziologas per operacija pas mane buvo visa laika dar kartu buvo jo padejeja, o per gimdymus tai reiktu klausti merginu kurios gimde pacios bet esu girdejus kad ateina kai reikia suleisti ir iseina paskui vel ateina jei reikia papildomai per kateteri ileisti nuskausminimu, kiek esu skaiciusi merginu pasisakymus tai turbut jau nereikia niekur lipti kai jau buna saremiai nes ir taip jau guli ant tos gimdymo lovos ir ten gydytojas ramiai gali tave apziureti kaip viskas einasi
QUOTE(Laivite @ 2006 11 19, 22:30)
Anesteziologas per operacija pas mane buvo visa laika dar kartu buvo jo padejeja, o per gimdymus tai reiktu klausti merginu kurios gimde pacios bet esu girdejus kad ateina kai reikia suleisti ir iseina paskui vel ateina jei reikia papildomai per kateteri ileisti nuskausminimu, kiek esu skaiciusi merginu pasisakymus tai turbut jau nereikia niekur lipti kai jau buna saremiai nes ir taip jau guli ant tos gimdymo lovos ir ten gydytojas ramiai gali tave apziureti kaip viskas einasi
ačiukas, na net nežinau, gal per daug klausineju. Nežinotau, nesidometau tai galvos neskaudetu eitau ir viska savu kailiu ištvertau. Bet smalsumas daro savo. Gerai kad dar atsakot i mano klausimus
Na sąrėmiams prasidėjus tikrai nereikia visą laiką ant tos kėdės sėdėt. Gali ir gulėt ant šalia esančios lovos, gali spyruokliuot atsisėdus ant didelio pripučiamo kamuolio, gali mėgautis arba dušu arba vonia. Gydytoja tikrai kas kiek laiko prašo lipt ant kėdės ir žiūri koks atsidarymas kaklelio, bet ne taip jau ir dažnai. Vyras gali būti šalia gimdančios žmonos tiek kiek pats nori ar žmona jam leidžia, t.y. nuo sąrėmių pradžiosiki pat vaikelio užgimimo, niekas per stangas jo neišvaro.
Akušerė ištįsai nesėdi šalia jei yra vyras, bet ateina dažnokai pasiklausti ar tikra viskas gerai, dar paklauso širdelės tonų bei stebi kokio intensyvumo sąrėmiai. Vaistus nuo skausmo leidžia anesteziologas irgi priklausomai nuo padėties, kaikuriom reikia kartot dozę kitoms ne.
Akušerė ištįsai nesėdi šalia jei yra vyras, bet ateina dažnokai pasiklausti ar tikra viskas gerai, dar paklauso širdelės tonų bei stebi kokio intensyvumo sąrėmiai. Vaistus nuo skausmo leidžia anesteziologas irgi priklausomai nuo padėties, kaikuriom reikia kartot dozę kitoms ne.
Niu mergytes parasysiu apie savo patirti II-oj ligoninej ! Kol saremiauji buni su vyru, o gydytoja ir akusere kartas nuo karto uzeina apziuret (kiekviena karta lipi ant stalo ir nulipi), anesteziologas taip pat buna nevisa laika. Na o kai jau prasides gimdymas tada subegs visas burys zmoniu gydytoja, akusere, anesteziologe, jos padejeja, vaiku gydytoja ir sesute, ir dar virs galvos vyras (kas su jais gimdysite) . Jie visi nesitrauks nuo jusu per visa gimdyma,o po jo jai viskas gerai, porai valandu vel liksite tryse (jus, vyras ir lelius -iai) ! Tik kartais uzbegs akusere ir ateis anesteziologe istraukti kateteri. O po 2h ateis vaikiuko gydytoja su sesute, ji svers, matuos, skiepins (verkiau kartu su mazaja ), aprenks, ateis jusu palatos gydytoja ir visa seima palydes i pogimdymine palata! Na ir viskas
Sekmes visoms busimoms mamytems
Sekmes visoms busimoms mamytems