Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

QUOTE(kkkrista @ 2006 11 16, 16:13)
nuostabios akimirkos, ypac tos pirmosios valandos  wub.gif

o daiktus visus leidzia nestis i gimdykla?
ta prasme visa tase?
nes kelios mamytes kalbejo, kad i gimdykla reikia pasiimti tik tai, ko gali prireikti, o visa kita paliekama masinoj.

ir dar...
naktinukus aisku geriausia detis ligonines.
o kaip su chalatu?

daisi, viskas bus  thumbup.gif
reikia tuo tiketi , tai taip ir bus  mirksiukas.gif

mes tai ėjom su visa taše. O joje viskas buvo, ko gali prireikti, niekas neliepė už durų palikti. O Kkurr tu viską dėsi? Aišku, galima kelias tašes turėt, ale aš su viena prasisukau tongue.gif atėjus į gimdyklą, vyras ištraukė mineralinį, vaiko rūbelius.. Tapkes ir kojines aš dar priiamajame užsidėjau.
Kol gimdai, chalatas irgi jų, ir palatoj gali būti su jų chalatu. AŠ palatoj jau su savu buvau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 16, 17:20)
mes tai ėjom su visa taše. O joje viskas buvo, ko gali prireikti, niekas neliepė už durų palikti. O Kkurr tu viską dėsi? Aišku, galima kelias tašes turėt, ale aš su viena prasisukau  tongue.gif atėjus į gimdyklą, vyras ištraukė mineralinį, vaiko rūbelius.. Tapkes ir kojines aš dar  priiamajame užsidėjau.
Kol gimdai, chalatas irgi jų, ir palatoj gali būti su jų chalatu. AŠ palatoj jau su savu buvau wink.gif

labai aciu Tau uz issamius atsakymus mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2006 11 16, 12:14)
Isila, Laivite  4u.gif  dekinga už atsakymus smile.gif

Na matau kad praktiskai musu viskas sutampa ir su naturaliai gimdziusia thumbup.gif Sekmes tau dideliausios ir kad tas susitikimas su tavo stebukliuku butu pats graziausias ir viskas iskart pasimirstu wub.gif
O ligonine pasirinkai teisingai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 16 lapkričio 2006 - 18:16
QUOTE(Laivite @ 2006 11 16, 19:12)
Na matau kad praktiskai musu viskas sutampa ir su naturaliai gimdziusia thumbup.gif Sekmes tau dideliausios ir kad tas susitikimas su tavo stebukliuku butu pats graziausias ir viskas iskart pasimirstu wub.gif
O ligonine pasirinkai teisingai thumbup.gif

ačiukas už palinkejimus, tikios viskas bus gerai.
Aš čia ne i temą, bet jaučiu didelia baime ir neriną, del visko pergyvenu, pasidariau "ištižus" blink.gif kažkokia, bijau buti viena ir tt. Mergaites ar čia nuo neštumo ar rudenine depresija nuo tamsos. g.gif ar jum buvo taip kai lauketes?
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2006 11 16, 22:17)
Aš čia ne i temą, bet jaučiu didelia baime ir neriną, del visko pergyvenu, pasidariau "ištižus" blink.gif  kažkokia, bijau buti viena ir tt. Mergaites ar čia nuo neštumo ar rudenine depresija nuo tamsos. g.gif ar jum buvo taip kai lauketes?

oj kaip as Tave suprantu drinks_cheers.gif
ir mane ir baimes ir nerimas ir dziaugsmai puola doh.gif
matyt cia del to, kad paskutinis menuo.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Visu jusu pokalbiu as neperskaiciau, tad galejau ir nepamatyti apie atsiliepimus gyditojos, kuri mane domina. Sakykit, gal kas gimdete pas Ilona Silkaitiene? Noreciau suzinoti daugiau apie ja, nes ruosiuosi butent gimdyti Kauno II ligonineje. Ir dar, ar tiesa, kad yra normalios atskiros palatos, kur gali pasilikti su tavimi vyras.
P.S. parasykit kaip atsidekojot (ar atsidekojot) savo ginekologei.
labai aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katulinka @ 2006 11 16, 21:46)
Sveikos merginos 4u.gif
Visu jusu pokalbiu as neperskaiciau, tad galejau ir nepamatyti apie atsiliepimus gyditojos, kuri mane domina. Sakykit, gal kas gimdete pas Ilona Silkaitiene? Noreciau suzinoti daugiau apie ja, nes ruosiuosi butent gimdyti Kauno  II ligonineje. Ir dar, ar tiesa, kad yra normalios atskiros palatos, kur gali pasilikti su tavimi vyras.

taip, palatos atskiros - šeimyninės. Gali būti bet kas iš artimųjų. Patalynės kaina parai 10lt.
Pas šitą gydytoją negimdžiau, o saviškei atsidėkojau pinigėliais wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Visu jusu pokalbiu as neperskaiciau, tad galejau ir nepamatyti apie atsiliepimus gyditojos, kuri mane domina. Sakykit, gal kas gimdete pas Ilona Silkaitiene? Noreciau suzinoti daugiau apie ja, nes ruosiuosi butent gimdyti Kauno  II ligonineje. Ir dar, ar tiesa, kad yra normalios atskiros palatos, kur gali pasilikti su tavimi vyras.

Labas. Pries 4 metus gimdziau pas ja. Patiko man ji todel, kad nebuvo labai lipsni , bet ir ne pikta. Viskas labai savo vietoj. Manau, kad tokia ir turi buti ginekologe smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, kad atsiliepet i mano klausima 4u.gif
Tai greiciausiai man irgi teks ten apsilankyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 14, 12:21)
*****, del tu paketu po gimdymo tai nebesuprantu...jauciu vaistinej pindosia norejo iskist tokius, kuriuos mazai perka...atidariau pazet pries kelias dienas - vos ne pampersai tokie smile.gif tena ar kokie ten...reiks olwaysu da nusipirkti jauciu... kelnaites tai vienkartines pirkau tokias kur po gimdymo uz 5,9 lt atrodo - yra vaiku parduotuvese (kotrynoj, cipollino)  o tuos savo didelius paketus atiduosiu seselei kokiai, kai nebereiks - panaudos kazkam smile.gif

Neskubek tik jų išmesti. Pirmom dienom tokiu didelių ir reikia. Patikėk biggrin.gif
Aš prie allways'ų perėjau tik penktą dieną.
Papildyta:
Sveikos merginos 4u.gif

Aš gimdžiau pas I.Šilkaitienę prieš metus- thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir dar n kartų. Iki šiol pas ją lankausi. Esu labai patenkinta. Nejaučiau jokio streso, visiškai ja pasitikėjau ir mano gimdymas buvo lengvas ir greitas. Jei man dabar reikėtų rinktis - į nieką neiškeisčiau.
O atsiskaitėm po gimdymo ir davėm tiek kiek visur
Atsakyti
QUOTE(Villke @ 2006 11 17, 14:35)
Neskubek tik jų išmesti. Pirmom dienom tokiu didelių ir reikia. Patikėk  biggrin.gif
Aš prie allways'ų perėjau tik penktą dieną.
Papildyta:
Aš gimdžiau pas I.Šilkaitienę prieš metus-  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir dar n kartų. Iki šiol pas ją lankausi. Esu labai patenkinta. Nejaučiau jokio streso, visiškai ja pasitikėjau ir mano gimdymas buvo lengvas ir greitas. Jei man dabar reikėtų rinktis - į nieką neiškeisčiau.
O atsiskaitėm po gimdymo ir davėm tiek kiek visur

Ar galima paklausti konkreciau? Kiek tas tiek kur visur? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2006 11 16, 21:17)
Aš čia ne i temą, bet jaučiu didelia baime ir neriną, del visko pergyvenu, pasidariau "ištižus" blink.gif  kažkokia, bijau buti viena ir tt. Mergaites ar čia nuo neštumo ar rudenine depresija nuo tamsos. g.gif ar jum buvo taip kai lauketes?

Nesinervuok 4u.gif as is tos baimes i pati nestumo gala buvau pradejus net vemti blush2.gif
Atsakyti