Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

QUOTE(kkkrista @ 2006 11 14, 21:01)
Dekui, Isila, uz paaiskinima.

o kiek pampersu reiktu isimesti?

mes pasiėmėm tą mažą Huggies newborn poką, užteko, nes dar ir ligoninėj davė.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 15, 12:26)
mes pasiėmėm tą mažą Huggies newborn poką, užteko, nes dar ir ligoninėj davė.

zinok nezinau, kiek tam poke vnt?
nes pirkau pampers 44 vnt. ax.gif

ir dar klausimelis iskilo doh.gif
i gimdykla eini su visais savo daiktais?
ar reikia pasiimti tik tuos daiktus, kuriu prireiks, o kitus kazkur palikti?
Atsakyti
nepatogu klausti man, bet kadangi nežinau tai paklausiu blush2.gif ar gimdykloj reikalingos kelnaites ar nuoga dubce reikia buti.
Kaip suprantu tai vaikstai su naktiniukais ir slepetem ar ir chalato ten reikia?
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2006 11 15, 14:20)
nepatogu klausti man, bet kadangi nežinau tai paklausiu  blush2.gif  ar gimdykloj reikalingos kelnaites ar nuoga dubce reikia buti.
Kaip suprantu tai vaikstai su naktiniukais ir slepetem ar ir  chalato ten reikia?

Apie tinklines kelnaites noriu pasakyti jos man nepatiko visai dvi dienas panaudojau o paskui naudojau tokius turguj babskus nusipirktus triusikelius, tai daug geriau buvo thumbup.gif ju ir negaila buvo kad ir ismesti kiek jie ten kainuoja po 3 ar po 4 Lt, dar nepamirsk nusipirkti maitinimui skirta liemenele, o jei antroje gimdysi tai priemime duoda ligonines baltinius jais apsirengi apsiauni kojinates savo jas butinai turek, tapkes ir nusiauni triusikelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2006 11 15, 20:44)
Apie tinklines kelnaites noriu pasakyti jos man nepatiko visai dvi dienas panaudojau o paskui naudojau tokius turguj babskus nusipirktus triusikelius, tai daug geriau buvo  thumbup.gif ju ir negaila buvo kad ir ismesti kiek jie ten kainuoja po 3 ar po 4 Lt, dar nepamirsk nusipirkti maitinimui skirta liemenele, o jei antroje gimdysi tai priemime duoda ligonines baltinius jais apsirengi apsiauni kojinates savo jas butinai turek, tapkes ir nusiauni triusikelius blush2.gif

4u.gif žadu gimdyt II ligoninej, jei niekas nepasikeis nes dar pora geru men liko. Kažin ka dar reiketu žinoti einant i gimdyklą g.gif
Opirmiau duoda palata o tik paskui keliauni i gimdyklą?Ar tik kaip pagimdai duoda palatą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daisi: 15 lapkričio 2006 - 19:58
Man buvo taip kad pirmiausia ejau i ta primamaji ten persirengiau, vyras paeme visus daiktus ir nunese i man skirta palata o mane nuvede i gimdykla ten ivede lasaline i ranka o paskui ivede kateteri i slapimo pusle labai bjauri procedura9 bet ji tik kam buna operacija neissigask) ir tada pagulde ant lovos su ratukais ir nuveze i operacine, o maciau kad pries mane moteryte leke gimdyti tai is primamo ji isejo su naktinukais irgi i susitarta gimdykla o vyras paeme daiktus ir nusinese kartu o po gimdymo jie laimingi parzingsniavo is gimdyklos parsistumdami leliuka ir su visais daiktais i palata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkrista @ 2006 11 15, 11:43)
zinok nezinau, kiek tam poke vnt?
nes pirkau pampers 44 vnt.  ax.gif

ir dar klausimelis iskilo  doh.gif
i gimdykla eini su visais savo daiktais?
ar reikia pasiimti tik tuos daiktus, kuriu prireiks, o kitus kazkur palikti?

oi, dabar nepamenu biggrin.gif šiaip, nežinau ar verta labai daug prisikrauti. GRįš vyras namo ir dar atveš wink.gif

QUOTE(daisi @ 2006 11 15, 14:20)
nepatogu klausti man, bet kadangi nežinau tai paklausiu  blush2.gif  ar gimdykloj reikalingos kelnaites ar nuoga dubce reikia buti.
Kaip suprantu tai vaikstai su naktiniukais ir slepetem ar ir  chalato ten reikia?

nuoga dubce vaikštai wink.gif kelnaites užsidedi po gimdymo savo palatoj wink.gif vaikštai su jų duotais rūbais. Savo nieko, tik kojinės ir tapkės.

QUOTE(daisi @ 2006 11 15, 19:52)
4u.gif žadu gimdyt II ligoninej, jei niekas nepasikeis nes dar pora geru men liko. Kažin ka dar reiketu žinoti einant i gimdyklą g.gif
Opirmiau duoda palata o tik paskui keliauni i gimdyklą?Ar tik kaip pagimdai duoda palatą?

palatą gauni, kai pagimdai. Na, situacija mano atveju buvo tokia. Pirma į primamąjį su visais jo nemaloniais dalykais. Tada į gimdyklą. Aš pagimdžiau 02.20val, tai mus į palatą perkėlė tik 6val. Pagimdžius tiesiog perkėlė nuo stalo į lovą ir viskas. IR paliko mus vienus pažindintis. TOkia ramybė, tokia tyla, tik mes su kleckiuku wub.gif
Atsakyti
Isila, Laivite 4u.gif dekinga už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 16, 12:44)
IR paliko mus vienus pažindintis. TOkia ramybė, tokia tyla, tik mes su kleckiuku  wub.gif

oj kokie zodziai, kaip balzamas neramiai mano sirdziai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkrista @ 2006 11 16, 14:15)
oj kokie zodziai, kaip balzamas neramiai mano sirdziai  wub.gif  wub.gif

vat dėl to aš labai patenkinta 2 ligonine. Pagimdžiau, padėjo kleckiuką man ant pilvo. Tada perkėlė mus abu į lovą, padėjo jam paimti krūtį, prigesino šviesas ir paliko 2val vienus. Tada vėl užėjo, aprengė pupuliuką, pamatavo. Vėl man grąžino ir vėl buvom vieni iki 6val. Ir dar tos šeimyninės palatos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 16, 16:16)
vat dėl to aš labai patenkinta 2 ligonine. Pagimdžiau, padėjo kleckiuką man ant pilvo. Tada perkėlė mus abu į lovą, padėjo jam paimti krūtį, prigesino šviesas ir paliko 2val vienus. Tada vėl užėjo, aprengė pupuliuką, pamatavo. Vėl man grąžino ir vėl buvom vieni iki 6val. Ir dar tos šeimyninės palatos  drinks_cheers.gif

wub.gif laukiu nesulaukiu kada savo mažiuka pamatysiu, kad tik viskas sklandžiai butų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 16, 16:16)
vat dėl to aš labai patenkinta 2 ligonine. Pagimdžiau, padėjo kleckiuką man ant pilvo. Tada perkėlė mus abu į lovą, padėjo jam paimti krūtį, prigesino šviesas ir paliko 2val vienus. Tada vėl užėjo, aprengė pupuliuką, pamatavo. Vėl man grąžino ir vėl buvom vieni iki 6val. Ir dar tos šeimyninės palatos  drinks_cheers.gif

nuostabios akimirkos, ypac tos pirmosios valandos wub.gif

o daiktus visus leidzia nestis i gimdykla?
ta prasme visa tase?
nes kelios mamytes kalbejo, kad i gimdykla reikia pasiimti tik tai, ko gali prireikti, o visa kita paliekama masinoj.

ir dar...
naktinukus aisku geriausia detis ligonines.
o kaip su chalatu?

daisi, viskas bus thumbup.gif
reikia tuo tiketi , tai taip ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti