Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

QUOTE(agnee @ 2006 01 10, 12:47)
nu ir prigasdinot  blink.gif  tai ar ten blogai ar gerai  ?  turbut kiek zmoniu tiek nuomoniu.

dar noreciau paklausti kas reikalinga po cezario ? ( gorsetas, kiek pizamu vienos ar dvieju, ar stipriai kraujuojama? ) gal dar kanors galetumet patart.

ka antroj duoda kudikiui ? ar viska reik savo turet? blush2.gif

Pižasmas duoda, bet jei nori gali savo vilkits niekas neprieštarauja. Aš pvz. po gimdimo buvau su ligoninės naktiniais baltiniais, o antrą dieną savo apsivilkau ir visas buvo OK. niekas nieko nesakė. vaikučiui taip pat vilkau savo atsivežtus rūbelius, nes man atrodo savo yra savo. Niekas nieko nesakė.
Atsakyti
Na šiaip jau tikrai Mažyli prie II-osios ligoninės priskyrė.
Taip kiek žmonių tiek nuomonių, beto man patiko išgirst Astrid nuomonę. II-oje ligoninėje ginekologijos operacinėje dirbo mano grupioke tai ji buvo labai patenkinta tiek aplinka ir nieko panašaus nesu iš jos girdėjusi kaip iš Astrid. Visko būna bet pirmą ten gimdžiau ir nesigailiu, jei dar kada gimdysiu tai tik ten
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2005 12 28, 15:13)
As gimdziau II ligonineje ir baseina pries gimdyma ten lankiau. Gimdziau rausvoje gimdykloje, nedidelej ir jaukioj, nors siaip buvau pasirinkus zaliaja, bet jinai tuo metu buvo uzimta - nestumsi gi kitos nestukes nuo stalo biggrin.gif  doh.gif  Gimdymas praejo labai graziai ir sklandziai, jokiu baisumu ir diziuliu skausmu nepatyriau.Aisku, skausmo ui kaip uzteko doh.gif Bet viskas buvo priziurima ir ramiai reguliuojama, nepatyriau jokio streso smile.gif Gydytoja mano buvo Jelena Lesciova, anesteziologas Tamasauskas, o akusere Valerija (pavardes nepamenu), tokia jauna, auksta, labai sve;lni ir maloni, plysimu jos deka isvengiau.Gydytoja puiki - niekur nesitrauke, as net norejau, kad reciau eitu - miegas eme labai doh.gif Anesteziologas buvo iki pat mano isvezimo i palata su mazuliuke thumbup.gif
Dabar J.Lesciova konsultuoja Vilijampoles sveikatos prieziuros centre, o telefona jeigu nori galiu i asmenine parasyt, nes jis mobilus.

aš irgi gimdžiau II ligoninėje pas gydytoją Leščiovą palatoje su dušu biggrin.gif dabar net neprisimenu kokios spalvos ta palata buvo doh.gif biggrin.gif visas gimdymas ir priežiūra po jo buvo super. gydytojai ir akušerei mokėjau 400 ir 50 Lt. tariausi iš anksto. visą nėštumą II ligoninėj lankiau baseiną ir mankštą. antrą taip pat ruošiuos ten gimdyti biggrin.gif tik galėtų palatas jie pasiremuontuoti, o taip tai viskas thumbup.gif
pižamą, chalatą mamai duoda, vaikučiui rūbelius irgi duoda, dar pampersų Libero dovanų davė. bet man su savais rūbais mieliau buvo. tik gimdymo metu ir po jo naudojausi ligoninės rūbais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypse: 11 sausio 2006 - 16:39
[quote=Šmigija,2006 01 11, 16:36]
Na šiaip jau tikrai Mažyli prie II-osios ligoninės priskyrė.

na tikrai.... ax.gif mazyli..... doh.gif
aciu uz pataisyma..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgeleuogele @ 2006 01 11, 16:59)
nesigincysiu... ax.gif
bet nemanau kad didele ligonine jungia prie mazos... g.gif tuo labiau kad antroje ne tik gimdymai vyksta ,bet yra ir kitu skyriu mirksiukas.gif

Na ar yra cia skirtumas... na nematau as cia esmes del kazkokiu ligoniniu sukti galva. Kas kur nori tas tegul ten gydosi ar gimdo ir t.t. juk demokratija. Kiek zmoniu tiek nuomoniu ir tai normalu. Nereikia daryti tragedijos smile.gif
MAZYLYJE taip pat yra kitu skyriu... Ir ten buvau praktikoje, beje labai patiko, ir klinikose buvau praktikoje ir ten patiko ir dabar esu praktikoje ir taip pat patinka, tai ar dabar uztai, kad man patiko tose ligoninese vel mane durninsite? g.gif Ar mano nuomone turi buti 100 % tokia kaip Jusu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2006 01 11, 17:02)
N, akd retai kas gimdo, tai nesutinku, nes kai aš gulėjau, tai per penktadienį ir šetadienį gimdė 47 moterys, kai lovų ten 30, tai tos kurios lengviau gimdė gulėjo po dvi.

Na neturiu zodziu.... lotuliukas.gif Einu paskambyti vyr. akuseriai tos ligonines ir paklausiu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Arba dar vienas galimas daiktas, kad tu toje ligonineje gulejai pries koky 15 metu, bet ir tai nerealu... schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2006 01 11, 17:13)
Na ar yra cia skirtumas... na nematau as cia esmes del kazkokiu ligoniniu sukti galva. Kas kur nori tas tegul ten gydosi ar gimdo ir t.t. juk demokratija. Kiek zmoniu tiek nuomoniu ir tai normalu. Nereikia daryti tragedijos  smile.gif
MAZYLYJE taip pat yra kitu skyriu... Ir ten buvau praktikoje, beje labai patiko, ir klinikose buvau praktikoje ir ten patiko ir dabar esu praktikoje ir taip pat patinka, tai ar dabar uztai, kad man patiko tose ligoninese vel mane durninsite?  g.gif Ar mano nuomone turi buti 100 % tokia kaip Jusu?  ax.gif

atsiprasau angel.gif
gyvenkim draugiskai... ax.gif
kas dirba ten siuo metu ax.gif ...o kas praktika atlikineja.... mirksiukas.gif
o siaip gimdykit kas kur norit....visur priziuri, kur geriau kur prasciau , bet vistiek priziuri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgeleuogele @ 2006 01 11, 20:45)
atsiprasau angel.gif
gyvenkim draugiskai... ax.gif
kas dirba ten siuo metu ax.gif ...o kas praktika atlikineja....  mirksiukas.gif
o siaip gimdykit kas kur norit....visur priziuri, kur geriau kur prasciau , bet vistiek priziuri smile.gif

Sutinku. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Tik Astrid kažkodėl labai pikta. Visi mes turime savo nuomones ir jas galime reikšti ir reiškiame. Ti skaitant tavo mintis atrodo, kad tu nekalbi, o piktai rėki. Nereikia pykti taip. Jei tau kažkas įkando, nereikia tau kitų kadžioti. Galima pasikalbėti ir neįžeidinėjant kitų. good.gif
Atsakyti
Gimdziau II ligonineje ir likau patenkinta, atvaziavau su niekuo nesitarusi "is gatves", papuoliau pas vyra gydytoja, pavardes neisidemejau. Jokiu priekaistu neturiu, visi kam priklauso manim rupinosi, nors ir nesedejo palatoj istisai. Niekam pinigu nedaviau. Bet mano gimdymas buvo normalus ir gan greitas, taip kad nemaciau prasmes kazkam kazka duoti, nes nuo to nieks nebutu pasikeites. Na gal tik dazniau but paklause ar viskas gerai (cia jau po gimdymo, nes girdejau kad pas kitas dazniau i palata ilisdavau), bet kadangi man viskas buvo gerai, tai ir nebuvo poreikio dazniau atsakineti "gerai" biggrin.gif
Atsakyti

Na Astrid visai nepikta tik taip pasirode... smile.gif Sunku suprasti zmogaus emocijas is rasto... Man niekas neykando per ta praktika tik siaip man ten nepatinka aplinka, kazkaip niuru, tamsu ir dar kas nepatiko nerasysiu, nes tokiu dalyku negalima viesai skelbti rolleyes.gif smile.gif Ir dar as bendrauju su zmonem tai pasikalbam - yra kam gerai yra kam blogai toje ligonineje, yra kam blogai visur...

Akusere Raimonda thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astrid: 11 sausio 2006 - 22:09

[/quote]

ir kitos neblogos...
va man tai LINA thumbup.gif
Atsakyti
[quote=jurgeleuogele,2006 01 11, 23:12]
[/quote]
ir kitos neblogos...
va man tai LINA thumbup.gif
[/quote]

Na LINOS as nezinau... g.gif Tik Raimonda... Dar Asta lygtai buvo... ? Aj buvo tai buvo, bet Kardeliene tai thumbup.gif ir ypac jos paskaitos thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif As ten senai ir trumpai buvau toje praktikoje Negali visiem viskas tikti ir patikti mirksiukas.gif

Keliauju miegoti rytoj laukia sunki diena... smile.gif
Atsakyti