man toks klausimelis iskilo
nezinau kurioj temoj paklausti, tad gal cia kas nors man atsakys
ar II-oje ligonineje "ta vietele" nuskuta, jei to nepadarai pati?
jei nuvaziuociau nenusiskutus plikai, o tik apsikirpus, tai tvarkytu?
ar jiem visai vistiek kaip ta vietele atrodo?
QUOTE(kkkrista @ 2006 11 09, 19:03)
aš važiavau dalinai apsitvarkius. Tiksliau buvo apsitvarkius prieš savaitę iki važiavimo, tai nieks nieko nesakė
QUOTE(kkkrista @ 2006 11 09, 20:03)
Jei tvarkingai apsikirpus, tai neskus, ....nebent extra cezario operacija
QUOTE(patarska @ 2006 11 08, 19:29)
sveikos,moterys as ir gimdziau sioj ligoninj pries pora savaiciu.Man dare neplanuota cezari, nes gimda neatsidarinejo, o panele buvo didele.Operavo daktare Lauzikiene. Davem 100lt po operacijos ir viskas, pries iseinant akuserem nupirkom saldainiu ir likerio. O priziurejo tikrai nuostabiai daktare po 2-3 kart per diena ateidinejo apziuret ar viskas gerai.Akuseres irgi buvo labai malonios Tai as tik vieno nesuprantu, kam kai kurios moterys moka simtais. Palatoj gulejau viena, ten kitaip net ir nera, kartu buvo vyras, kelias naktis ir miegojo. Antra vaikeli ateiti vaziuosiu gimdyt tik i sia ligonine
moka simtais todel, kad susitare eina gimdyt
o ten del skutimo - nesvarbu niekam jau dabar - gali ir su misku vaziuoti gimdyt bent jau as tai tikrai nesiskutinesiu pati - tiesiog niekaip nebepasiekiu ir nematau...bandziau apsitvarkyt, tai kuokstais issiskutinejau
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 12, 14:10)
moka simtais todel, kad susitare eina gimdyt
o ten del skutimo - nesvarbu niekam jau dabar - gali ir su misku vaziuoti gimdyt bent jau as tai tikrai nesiskutinesiu pati - tiesiog niekaip nebepasiekiu ir nematau...bandziau apsitvarkyt, tai kuokstais issiskutinejau
O vat zinok antroj man buvo taip: norejau nusiskusti pati bet kadangi buvo planinis cezaris tai man pasake kad nereikia skustis kad ne isimestu kokia bakterija tipo kiek mus reiks mes pasitvarkysim o gavosi taip kad priemime atejo tokia stora bobialka su neaisku kiek jau sodu aptarnavusiu peiliuku ir kad pavare tai net silpna pasidare ir dar isburbuliavo kad kada nuo ju nuims ta darba kada susitvarkys pacios ponios tai jau taip pikta buvo kad negaliu nes buciau pati viska susitvarkiusi tai va merginos geriau susitvarkykit pacios ir nereiks paskui klausyti tu tinginiu kalbu
aš taip pat ruošiuosi gimduti šioj ligoninej, ar duoda šioj ligoninej leliukui drabužius ar gli savais aprengti? Ar reiklaingi savi naktiniai ar valdiškus duoda? o kaip su po gimdymo paketais? Kai kur duoda palas o kaip II ligoninej?
Butau dekinga už atsakymus
QUOTE(daisi @ 2006 11 12, 23:05)
aš taip pat ruošiuosi gimduti šioj ligoninej, ar duoda šioj ligoninej leliukui drabužius ar gli savais aprengti? Ar reiklaingi savi naktiniai ar valdiškus duoda? o kaip su po gimdymo paketais? Kai kur duoda palas o kaip II ligoninej?
Sveikulė,
penktadienį grįžau iš šios ligoninės, tai galiu pasakyti.
Leliukui duoda drabužius, bet jei turi savo rūbelius gali rengti savo rūbeliais, nes pati įsivaizduok kur ligoninės o kur savi. Naktiniai geriausia gimdymui ir pirmai parai pasinaudoti ligoninės, o vėliau gali rengtis kaip tik nori, aš pvz.: su treningu vaikštinėjau ir gulinėjau. gimdymo paketų ten neduoda reikia savo turėti, o palas duoda tik kai esi gymdymo skyriuje, po gimdymo kai atsidūriau naujagimių skyriuje manes nei klausė ar turiu paketų ar ne, bet palų taip pat nepasiūlė, tai gerai kad turėjau apsirūpinusi paketais. Pampersų leliukui pradžiai duoda 4, o toliau reikia savo turėti. laimingo ir trumpo tau gimdymo, būkit sveiki.
Siaip as kai po cezario gulejau tai dave ir naktinius savo ir i palata palu nes sake kad priklauso duoti tik reik nebijoti ir prasyti bet kiek ten ju reikia man reikejo tik keliu nes neleido pirma diena kelnaitemis autis nes negali tai turi naudotis palom tai as tik dvi sunaudojau nes po cezario ir taip nebuvo labai daug kraujo
gimdziau ir as II ligoninej.ir man viskas labai patiko. nesiskundziau nei demesiu, nei niekuo kiti....nors netiketai prireike cezario, bet viskas buvo gerai ir sklandziai atlikta:) Mano gydytojas buvo Vytautas Leskauskas ir jis pasirode man labai siltas ir malonus zmogus , beje pinigu kalno irgi nedaviau. gytytojui 100, seselei ir anesteziologei po 50.
QUOTE(Jurgulė @ 2006 11 12, 23:32)
Sveikulė,
Leliukui duoda drabužius, bet jei turi savo rūbelius gali rengti savo rūbeliais, nes pati įsivaizduok kur ligoninės o kur savi. Naktiniai geriausia gimdymui ir pirmai parai pasinaudoti ligoninės, o vėliau gali rengtis kaip tik nori, aš pvz.: su treningu vaikštinėjau ir gulinėjau. gimdymo paketų ten neduoda reikia savo turėti, o palas duoda tik kai esi gymdymo skyriuje, po gimdymo kai atsidūriau naujagimių skyriuje manes nei klausė ar turiu paketų ar ne, bet palų taip pat nepasiūlė, tai gerai kad turėjau apsirūpinusi paketais. Pampersų leliukui pradžiai duoda 4, o toliau reikia savo turėti. laimingo ir trumpo tau gimdymo, būkit sveiki.
ačiū o kiek maždaug paketu reikia nusipirkti?Suprantu kad tai labai individualu. O kokius drabuželius savo leliukui vežiaisi ir maždaug po kiek?
QUOTE(Laivite @ 2006 11 13, 14:17)
Siaip as kai po cezario gulejau tai dave ir naktinius savo ir i palata palu nes sake kad priklauso duoti tik reik nebijoti ir prasyti bet kiek ten ju reikia man reikejo tik keliu nes neleido pirma diena kelnaitemis autis nes negali tai turi naudotis palom tai as tik dvi sunaudojau nes po cezario ir taip nebuvo labai daug kraujo
Matai labai priklauso kiek busi ligoninej as jau zinojau kad busiu savaite tai ir nusiteikus buvau kad reiks daugiau drabuzeliu tai isideju tris komplektelius, o paketu tai prisidejau visa kruva bet labai daug manau kad nereikia prisipirkt nu mano atveju nes naudoji paskui olwaisus tuos didelius kur medvilniniai ir viskas bet kadangi reikalai pakrypo kad buvau 2 sav. tai vyras atveze laliukui drabuzeliu dar ir man paciai dar atveze
Aš irgi gimdžiau šitoj ligoninėj. Esu labai patenkinta visu personalu - labai manimi rūpinosi. Rūbelius tiek sau, tiek mažulei buvau pasiėmusi, bet gimdymo metu naudojausi ligoninės naktiniais. Paketų nusipirkau keletą didelių ir keletą mažesnių (taip patarė vaistinėj). Vėliau naudojau naktinius higieninius paketus. Sauskelnių gavom visą pakuotę :-)