Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

verysad.gif
QUOTE(Bambiniene @ 2006 07 27, 00:28)
Na idomu skaityti kai viena giria o kita peikia.
Na ruosiusoi trecia gimdyti, tai pati patirties biski turiu ir jau gal 10 draugiu agimde (ivairiose klinikose). Tai manonuomone,o jau irnktis kiekvienai:
Klinikos- geriausiaipasiruosusios kritiniu atveju( mano pirmas gime 36 savaiciu ir aciu jiems kad vaikas sveikas). Bet prieziura mamos tai nekokia- juk suvaziuojais visos Lietuveles su kritiniais atvejais ir visada perpildyta.
Krikscioniskieji- sauni prieziura, labairupestingi, bet kritiniu atveju vistiek veza i klinikas, biski pas juos viskas pasene...
Mazylis- viskas gerai jei nestumas idelus pagal knygute. Jei kas blogai, tai jie nieko neturi ir iskart priimdami pasako: prasom iskestom rankom, bet jeicezaris gal vaziuokit i klinikas wink.gif ( Na as nenutuokdama kas man daros i nuejau i mazyli su pirmu nestumu 36 sav ir norejaupasidometi ar man slapimas visai nelaiko ar jau vandenys bega. Taimazyli mane taip isdurnino kaip paaugle, as susirinkau manatkes ir i klinikas nuvaziavau. Ir aciu dievui, o tai per mazyli vaiaks butu uzduses)
Apie antra daug girdejau: ir saunu ir priziuri ir bando pasivyti klinikas.... Bet nemazai girdejau atveju ir artimam rate kad buvo numarintas arba traumuotas vaikas per gimdyma .... Apie juos konkrecios nuomones neturiu...
Tai va reikia ruostis kazkur trecia pasigimdyti ir nezianu kur .... Visur gerai kur manes nera, bet amzinai nescia neliksi wink.gif Butu perdidelis savanaudiskumas vaikelio atzvilgiu....

Noriu ir as savo nosyte ikisti,pritariu nuomonei apie mazyli ir apie krikscioniskuosius,bet nepritariu del kliniku ir antros.As kai laukiaus irgi apvaziavau visur,tai labiausia sokiravo "mama ir vaikas" mano kraujas rezusas minus turejau du nesivystancius nestumus verysad.gif ,todel ypatingai saugojausi ir ieskojau geriausia(man taip atrode),tai va nuvaziuoju as ten o man sako :labai prasom ir t.t. labai laukiam,bet.....nuo38 sav. mat esu rizikinga nescioji(!),jei kas ne taip atsakomybes jie irgi nea... na apie mazyli ir krikscioniskus net nerasau nes kaip sakiau pritariou nuomonei,klinikose kazkoks balaganas,dar siek tiek pakraupino pries tai gimdziusi kolege,jie patys geriausi su neisnesiotukais bet gimdyti ten grieztai atsisakiau,tiesa,mano vyras nesuprato,kaip as cia nepatenkinta klinikomis,paskutine liko antroji-jauku,palata vienai,gyd. priziuri labai gerai(gal taip papuole),tiesa gimdymui gyd. pasirinkau nelabai kokia,bet...svarbiausia sunelis gime sveikas kaip ridikas.Is tikruju,jei krikscioniskieji pasiremontuotu(gak jau taip ir padare,gimdziau pries 5.5m.) butu tikrai neblogi gimdymo namai.Taip jau gyvenime yra kiek zmoniu tiek nuomoniu ir neverta del to pyktis drinks_cheers.gif
Atsakyti
as manau, kad gimdysiu antroje ligonineje.
tik dar neapsisprendziau, tartis su gydytoja is anksto, ar vaziuot nesusitarus doh.gif
pati galiu iskesti viska, svarbu, kad tik vaikiukui viskas gerai butu.
Atsakyti
QUOTE(kkkrista @ 2006 08 18, 13:33)
tik dar neapsisprendziau, tartis su gydytoja is anksto, ar vaziuot nesusitarus  doh.gif

Ar vaziuoti gimdyti susitarus ar ne labai asmeninis reikalas,as vaziavau susitarus,antra karta irgi darysiu lygiai taip pat,tik sykart gydytoja rinkdamasi busiu drasesne ir pamirsiu zodeli "nepatogu",jau rasiau,kad siek tiek nusivyliau pirma karta,tad daugiau smile.gif taip nebus.O susitarti ar ne su gydytoja,labai priklauso nuo zmogaus,nes manau vaikeli tikrai turi priziureti ir be susitarimo.Svarbiausia reikia nepamirsti,kad gimdymas nebaisus ir neisikalt i galva kad man butinai kas nors atsitks,man toks mastymas padejo labiau negu mano pasirinkta ta kart gydytoja bigsmile.gif Tad linkiu DAUG DAUG geru minciu ateinant vaikeliui i si pasauli.SEKMES drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkrista @ 2006 08 18, 12:33)
tik dar neapsisprendziau, tartis su gydytoja is anksto, ar vaziuot nesusitarus  doh.gif

gal banaliai skambes, bet jei turit pinigeliu tam reikalui, tai butinai tarkis, jau sakiau, kad tokioj vietoj pinigu negalima taupyti( aisku jei ju isvis turi unsure.gif ) as is pradziu galvojau nesitart, bet vyras patare pasiieskot daktara gera ir gimdyt ramiasne sirdim, aciu Dievui kad taip padariau, nes gimdymas buvo komplikuotas , reikejo daryt operacija todel jau pamacius gydytoja su kuriuo tariausi kazkaip visvien ramiau jauciausi ir pasitikejau, viskas pasiteisino, buvau puikiai priziureta, viskas buvo laiku ir gerai padaryta, nors daktaras irgi strioko turejo unsure.gif

tai va, mano nuomone tokia, manau pati geriau jausies mirksiukas.gif lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
na tokiam dalykui, kaip gimdymas, pinigeliu visada atsiras mirksiukas.gif
tiesiog nebezinau jau net ka man daryti reiks verysad.gif
butu saunu, jei is anksto galetum zinoti, koks bus tavo gimdymas mirksiukas.gif
labai bijau kad nepapulciau pas kokia ragana gydytoja, bet ir tu pinigeliu, kai viskas einasi gerai moketi nesinori.
nebezinau... verysad.gif
pasimeciau juodai verysad.gif

dekui uz gerus linkejimus, kristulka ir izabela aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkkrista: 18 rugpjūčio 2006 - 19:12
man atrodo, kad jei susitarus su geru ir normaliu gydytoju, tai visur gerai ax.gif , aš gimdžiau KMUK, susitarus, tai man nesijautė jokio balagano ar konvejerio schmoll.gif , priežiūra po gimdymo thumbup.gif , gydytojas su kuriuo tariausi po 3 kartus per dieną ateidavo, net kažkaip nejaukiai jausdavausi, kad jis taip trukdosi dėl manęs (ateidavo ne pinigų, nes jau buvau atsiskaičius biggrin.gif ), išleidžiant iš ligoninės dar echoskopu pažiūrėjo ar viskas tvarkoj, vienu žodžiu viskas buvo thumbup.gif , jei gimdysiu 2 kartą tai tik KMUK ir pas tą patį gydytoją susitarus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 18 rugpjūčio 2006 - 20:11
QUOTE(rds @ 2006 08 18, 21:10)
man atrodo, kad jei susitarus su geru ir normaliu gydytoju, tai visur gerai  ax.gif , aš gimdžiau KMUK, susitarus, tai man nesijautė jokio balagano ar konvejerio  schmoll.gif , priežiūra po gimdymo  thumbup.gif , gydytojas su kuriuo tariausi po 3 kartus per dieną ateidavo, net kažkaip nejaukiai jausdavausi, kad jis taip trukdosi dėl manęs (ateidavo ne pinigų, nes jau buvau atsiskaičius  biggrin.gif ), išleidžiant iš ligoninės dar echoskopu pažiūrėjo ar viskas tvarkoj, vienu žodžiu viskas buvo  thumbup.gif , jei gimdysiu 2 kartą tai tik KMUK ir pas tą patį gydytoją susitarus  smile.gif

ir kiek tau atsiejo gimdymas?
Atsakyti
QUOTE(kkkrista @ 2006 08 19, 12:10)

pvz man dare cezari, kadangi viskas vyko labai greit, tai nei anesteziologui nei akuserei nieko nespejom sumoket rolleyes.gif o gyd davem 500 lt, jei naturalus gimdymas 400 ( cia aisku jei taries )
Atsakyti
geriausia yra pasirinkus gydytoją jo konkrečiai paklausti kiek pas jį "tas malonumas" kainuoja, tada po to paprasčiausiai išvengiama nesusipratimų.
Atsakyti
QUOTE(kkkrista @ 2006 08 18, 21:09)
na tokiam dalykui, kaip gimdymas, pinigeliu visada atsiras  mirksiukas.gif
tiesiog nebezinau jau net ka man daryti reiks  verysad.gif
butu saunu, jei is anksto galetum zinoti, koks bus tavo gimdymas  mirksiukas.gif
labai bijau kad nepapulciau pas kokia ragana gydytoja, bet ir tu pinigeliu, kai viskas einasi gerai moketi nesinori.
nebezinau... verysad.gif
pasimeciau juodai  verysad.gif

dekui uz gerus linkejimus, kristulka ir izabela   aciuks.gif

Galeciau patarti,jei gimdai antroj, pora gydytoju,man jos abi ziauriai patinka,isbandytas reikalas,tai gyd.Valyte ir gyd.Lesciova, Lesciova tai isvis nereali gydytoja,geriau nezinau ar dar galima noret,gimdo su tavim vos ne tiesiogine prasme,dar gali atskirai pasiskaityt nuomoniu apie abi.Jei noresi parasyk savo adresa,turiu Lesciovos telefona arba gali tiesiai nuvaziuot i II ligonine paklaust kada ji dirba ir taip susirast,pasiziuret koki ispudi sudarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkrista @ 2006 08 19, 12:10)

gydytojui 600, akuseriui 100, slaugei 50, viso 750 ax.gif
negaila nei vieno lito, po tokios gydytojo priežiūros, išvažiuodama dar galvojau, kad per mažai mokėjau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 19 rugpjūčio 2006 - 18:39
QUOTE(izabela @ 2006 08 19, 16:24)
Galeciau patarti,jei gimdai antroj, pora gydytoju,man jos abi ziauriai patinka,isbandytas reikalas,tai  gyd.Valyte ir gyd.Lesciova, Lesciova tai isvis nereali gydytoja,geriau nezinau ar dar galima noret,gimdo su tavim vos ne tiesiogine prasme,dar gali atskirai pasiskaityt nuomoniu apie abi.Jei noresi parasyk savo adresa,turiu Lesciovos telefona arba gali tiesiai nuvaziuot i II ligonine paklaust kada ji dirba ir taip susirast,pasiziuret koki ispudi sudarys smile.gif

kokios Lesciovos ir Valytes "stafkes"????

dar karta dekui Tau,izabela mirksiukas.gif
kai jau konkreciai ieskosiu ligonines ir gydytojos, butinai pasinaudosiu tavo patarimu thumbup.gif
Atsakyti