Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

As tik uz antra ligonine. Puiki prieziura ir medikai Pati ten gimdziau, buvo komplikuotas gimdymas, dare cezari;) O apie Mazyli...nzn lb jau ikyriai persa kai kurie gydytojai konsultacijose. O kaip zinom, siuloma preke pigi.
Ir mielosios, nesipykit ir nesisvaidykit piktais zodziais. Gyvenimas tik vienas, tad verta sukaupt kuo daugiau graziu ir maloniu akimirku. Bukit sveikos ir auginkit seikus savo angelelius smile.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau II ligoninėj ir nieko blogo apie ją pasakyti negaliu.
Antrą kartą gimdyti rinkčiausi taip pat II ligoninę.

Sėkmės Bambinienei trečio vaikelio belaukiant !!!!!!!!!!!
Atsakyti
Tema labai liuks, bet pradžia . . . . vos neišjungiau blink.gif

Aš taip pat pirmąją gimdžiau II-oje. Visų pirmą gydytoja rekomendavo (ji ten dirba). Ten lankiau ir paskaitėles prieš gimdymą. Žodžiu susipažinau, o dar ir porą dienų pagulėjau prieš patį gimdymą - pripratau prie aplinkos. O aplinka - kai kurios gimdyklos sutvarkytos kitos ne, palatos - remontas minimalus.

Dėl pačio gimdymo, tai labiausiai patiko akušerė - labai ramiai ir išsamiai viską aiškino: "Taip ir turi būti, viskas gerai" . . . Gydytoja daugiau buvo kaip stebėtoja. Gimdymas buvo normalus ir beje su nieko nesitariau, tai nieko niekam ir nemokėjau.

Po gimdymo šiek tiek norėjosi didesnio akušerių dėmesio pačiai mamai, bet įvertinant (kaip pirmoji sakė) mažus atlyginimus ir tai, kad mano gimdymas buvo normalus - per daug nepykstu. Žinoma, jei labai reikalausi didesnės priežiūros - niekas neatsakys. O dėl mažiukės priežiūros - tai tikrai nesiskundžiu.

Beje, dar po gimdymo su maitinimu . . . g.gif Žinojau, kad reikės laikytis (bent jau iš pradžių) šiokios tokios dietos, o ten maitino produktais, kurie pučia vidurius, t.y. atvirkščiai.

Dabar laukiuosi antro. Mažiukei mano buvo problemėlių su skranduku. Tų problemėlių kiek žinau galima išvengti gimdant nesenai susiremontavusiose ligoninėse. Tai labai svarstau, gal į klinikas važiuoti. Tik čia nieko nežinau. O tokios temos apie klinikas nematau?????
Atsakyti
man dar truputi ankstoka, bet pasiskaiciau nemazai nuomoniu ir noreciau 2 lig. gimdyt....gal kuri zinot akuseres Linutes nr?
Atsakyti
QUOTE(ramunel @ 2006 08 02, 16:26)
man dar truputi ankstoka, bet pasiskaiciau nemazai nuomoniu ir noreciau 2 lig. gimdyt....gal kuri zinot akuseres Linutes nr?

Telefono nežinau, bet mes ėjom į "ekskursiją".
Tiesiog nuėjom į gimdymo skyrių ir paprašėm kad mums viską aprodytų.
Tai pasivaikščiojom su "tapkem-maiseliais", papasakojo, apžiūrėjom ir išsiklausinėjom viską.
Taigi gali užsukti ir viską pasiklausi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2006 08 02, 16:32)
Tai pasivaikščiojom su "tapkem-maiseliais", papasakojo, apžiūrėjom ir išsiklausinėjom viską.

ten dar ir paskaitos vyksta, buvau. Tai viską papasakoja ir po to gimdyklas aprodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2006 08 02, 15:32)

Aš ir šiandien buvau tokioje ekskursijoje rolleyes.gif
Nuėjom su vyru į priėmimo skyrių, pasakiau, kad manes priimti dar nereik, bet vat atėjau apsižiūrėti, kad kai reiks žinočiau kur eiti, tai ten buvusi gydytoja aprodė gimdyklas, palatas...
Žodžiu, žymiai ramiau dabar, nes žinosiu kur einu, o beto ir aplinka visa patiko, tokia rami... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2006 08 04, 13:50)
Aš ir šiandien buvau tokioje ekskursijoje  rolleyes.gif
Nuėjom su vyru į priėmimo skyrių, pasakiau, kad manes priimti dar nereik, bet vat atėjau apsižiūrėti, kad kai reiks žinočiau kur eiti, tai ten buvusi gydytoja aprodė gimdyklas, palatas...
Žodžiu, žymiai ramiau dabar, nes žinosiu kur einu, o beto ir aplinka visa patiko, tokia rami...  smile.gif

Tai gal zinai ka reikia i antra su savim veztis?
Atsakyti
QUOTE(arbuziukas @ 2006 08 05, 01:19)
Tai gal zinai ka reikia i antra su savim veztis?

Mes vežėmės viską...
Vaiko rūbelius sakė kad duos, bet kai tik gimė paklausė o kur rūbeliai vaikučio?!
Žodžiu rūbelių reikia.
Sauskelnių gavom, bet labai mažai, todėl būtinai reikia turėti ir savo.
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2006 08 05, 08:16)
Mes vežėmės viską...
Vaiko rūbelius sakė kad duos, bet kai tik gimė paklausė o kur rūbeliai vaikučio?!
Žodžiu rūbelių reikia.
Sauskelnių gavom, bet labai mažai, todėl būtinai reikia turėti ir savo.

Man tai sakė, kad pirmą parą ir leliuką, ir mane aprengs ligoninės rūbais, kad būtų sterilu. O paskui kaip jau norėsiu. Tėveliui turėti šlepetes reik. Jei neturės, tai tiesiog uždės tokius kaip maišelius ant batų (tokius davė ir užsidėti kai buvau "ekskursijoje").
Va kaip dėl pampersų ir užmiršau paklausti. Bet pasiimsiu jų ir sau higienos reikmenis. O kadangi man nuo ligoninės iki namų 10 minučių kelio pėsčiomis, tai jaučiu ko gero iš rūbų tai beveik nieko ir neimsiu, nes vyras atneš ko matysiu kad reikia.
Palatos, kaip kažkas jau lyg ir minėjo, dvivietės. Tėtukai ar kas nors iš namiškių gali būti visą laiką kartu. 10 Lt kainuoja para. Kainininke mačiau tai pavadinta "viešbučio paslaugos". Ligoninėje po gimdymo išleidžia dažniausiai 4-ą parą...
Atsakyti
as gulėjau po cezario operacijos 6paras, tai man sauskelnių uzteko to poko,kur davė
Atsakyti
Labai viskas tiko ir patiko 2 ligonineje, vaikiuka drabuzeliais aprenge iskarto musu, pampersu dave poka tai uzteko ilgam dar ir namo parsivezem nors gulejom 2 sav.prieziura personalo tikrai labai gera, tik valgis tai prastokas bet ka darysi tai ne restoranas, palatoje buvom dvivieteje buvo ir toletas salia nes gulejau po cezario thumbup.gif ,mane priziurejes gydytojas ir akusere buvo superiniai zmones didziulis jiems Aciu, taigi visa ligonine liuks.
Atsakyti