Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

QUOTE(supermamule @ 2006 07 22, 01:38)
Mielosios mamules (rasiusios ir rasancios)!
  Esu susidures su sia ligonine daugiau, todel galiu pateikti tikslia informacija.
  Buvo klausimas apie Mazylio GN ir 2-ra KKL.Is tikruju Mazylio GN buvo prijungta prie 2-ros KKL (yra jos filialas), kadangi yra paprastu, eiliniu, nekomplikuotu gimdymu vieta.Aplamai ten "kisenele" ir ji ateityje nunyks.(Baseinas ten-juokas:jei sulipa trys-tai trinasi uzp...).Ir atsiliepimai apie gimdymus MGN dzn. yra uzsakyti (nebukite mamules naivios).
  2-ra KKL yra antra pagal pagalbos lygi po KMUK.Ir priima gimdymus nuo 32-34 nestumo sav.(ivertinus rizika).
  Apie kainas-niekas nevercia moketi, jei specialiai nesitari.Mielosios, gydytojai mokosi 7-11m., o gauna atlyginimo "i rankas" apie 1000 lt.Airijoje uztat ispute akis, nes ten gydytojui pakankamai moka valstybe ir jis neuzsiima privaciais gimdymais.
  Antra vertus gimdai 1-3k/gyv., tad skirti paslaugai 4-8 simtus-jums spresti(KMUK kainos iki 1500 lt).

nelabai įsikirtau į postą g.gif , kažkokos padrikos mintys unsure.gif
turbūt norėjai pasakyti, "negimdykit Mažyly ir KMUK, lėkit į 2 ligoninę" lotuliukas.gif , panašu, kad ten dirbi ir klientų pritrūko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sorry, nesusilaikiau nepakomentavus biggrin.gif
Atsakyti
Ir atsiliepimai apie gimdymus MGN dzn. yra uzsakyti (nebukite mamules naivios).

Supermamule,panašu,kad pati į forumą prisijungei,kad parašytum užsakytą straipsnį ax.gif
Gal jau leisk mums pačioms turėt savo nuomonę apie tą "kišenę"kaip tu vadini..
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2006 07 22, 12:41)
nelabai įsikirtau į postą  g.gif , kažkokos padrikos mintys    unsure.gif
turbūt norėjai pasakyti, "negimdykit Mažyly ir KMUK, lėkit į 2 ligoninę"  lotuliukas.gif  , panašu, kad ten dirbi ir klientų pritrūko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
sorry, nesusilaikiau nepakomentavus  biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(supermamule @ 2006 07 22, 23:30)

Lotule-mazule-naivule...

Nedirbu ten, bet gerbiu sia klinika.O gimdyviu siuo metu net nera kur guldyti (toks antpludis), kai kurios guli net po 2, (gaila).
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2006 07 22, 13:17)
Supermamule,panašu,kad pati į forumą prisijungei,kad parašytum užsakytą straipsnį ax.gif
Gal jau leisk mums pačioms turėt savo nuomonę apie tą "kišenę"kaip tu vadini..

Naivule-mamule...

aisku spreskite pacios.Straipsnis neuzsakytas, kaip kitu gimdymo namu ar daktaru.Esu baigusi auksta issilavinima ir domejausi medicinos sistema (su tuo susijes mano darbas).Gimdimo namai todel ir yra "NAMAI"-tai liekanos, kaip anksciau buvo kolukiuose felceriu-akuseriu gimdymo punktai.Gimdymo namai (MGN ir KGN)-tai itin paprastu ir nekomplikuotu gimdymu namai ir ju ateityje nebebus, nes nera daugiaprofilines klinikos pagalbos.Gerbiamosios, rinkites ne sypsena ir pilvuko paglostyma o kvalifikuota gimdymo pagalba...
Atsakyti
Papildyta:
Lotule-mazule-naivule...

Naivule-mamule...

aisku spreskite pacios.Straipsnis neuzsakytas, kaip kitu gimdymo namu ar daktaru.Esu baigusi auksta issilavinima ir domejausi medicinos sistema (su tuo susijes mano darbas).Gimdimo namai todel ir yra "NAMAI"-tai liekanos, kaip anksciau buvo kolukiuose felceriu-akuseriu gimdymo punktai.Gimdymo namai (MGN ir KGN)-tai itin paprastu ir nekomplikuotu gimdymu namai ir ju ateityje nebebus, nes nera daugiaprofilines klinikos pagalbos.Gerbiamosios, rinkites ne sypsena ir pilvuko paglostyma o kvalifikuota gimdymo pagalba...
[/quote]
Baik čia šaipytis ir pravardžiuotis.
Juokas ima iš tavo aukšto išsilavinimo laugh.gif laugh.gif Gal plačiau papasakosi,kaip yra "baigiamas aukštas išsilavinimas" :
hm doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 22 liepos 2006 - 22:57
QUOTE(Papugele @ 2006 07 22, 23:56)
Gal plačiau papasakosi,kaip yra "baigiamas aukštas išsilavinimas" doh.gif

Panašu, kad jau pasibaigęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamule @ 2006 07 22, 23:44)
Lotule-mazule-naivule...
Naivule-mamule...

Esu baigusi auksta issilavinima ir domejausi medicinos sistema (su tuo susijes mano darbas).Gimdimo namai

Gal tu su tokiu poziuriu bei rastingumu issitrink sau galva, ok?Propagandiste.
Atsakyti
Mielosios mamules (rasiusios ir rasancios)!
  Esu susidures su sia ligonine daugiau, todel galiu pateikti tikslia informacija.
  Buvo klausimas apie Mazylio GN ir 2-ra KKL.Is tikruju Mazylio GN buvo prijungta prie 2-ros KKL (yra jos filialas), kadangi yra paprastu, eiliniu, nekomplikuotu gimdymu vieta.Aplamai ten "kisenele" ir ji ateityje nunyks.(Baseinas ten-juokas:jei sulipa trys-tai trinasi uzp...).Ir atsiliepimai apie gimdymus MGN dzn. yra uzsakyti (nebukite mamules naivios).
  2-ra KKL yra antra pagal pagalbos lygi po KMUK.Ir priima gimdymus nuo 32-34 nestumo sav.(ivertinus rizika).
  Apie kainas-niekas nevercia moketi, jei specialiai nesitari.Mielosios, gydytojai mokosi 7-11m., o gauna atlyginimo "i rankas" apie 1000 lt.Airijoje uztat ispute akis, nes ten gydytojui pakankamai moka valstybe ir jis neuzsiima privaciais gimdymais.
  Antra vertus gimdai 1-3k/gyv., tad skirti paslaugai 4-8 simtus-jums spresti(KMUK kainos iki 1500 lt).

bet sportuot vietos užtenka, gi ten ne sportiniu plaukimu užsiima. O mažiem leliukam pats tas drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, kas kur nori, tas ten gimdo. As 2 gimdysdiu, teko ten guleti pora savaiciu ir likau labai patenkinta. Todel zadu gryzti kai leliukas jau belsis i pasauli. Ten dirba pazystama, priima gimdymus ir man buvo labai smalsu kaip ten reikaliukai su pinigais. Ogi jai nesitari niekam ir nemoki, bet priziuri puikiai. Manau nera reikalo tartis, jai daktarai vistiek atlieka savo darba taip pat gerai, kaip ir susitarus. Spresti kiekvienai, mes visi turime savo nuomone, o kazka konkreciai pirsti, taip manau klientu nepriviliosi. Sekmes su savo mazaisiais angeliukais. nestuke.gif
Atsakyti
As irgi manau kad cia jau nesuagituosi kur gimdyti o kur ne.Kiekviena renkasi kur jai patogiau.As gimdysiu II-oje, nes salia namu ir turiu ten pazystamu siokiu tokiu blush2.gif O siaip noreciau klinikose, nors ten prieziura gerokai prastesne, bet komplikaciju atveju aparatura mandresne.Kiekvienai spresti, juk dabar pasirinkimo teise thumbup.gif
Atsakyti
Na idomu skaityti kai viena giria o kita peikia.
Na ruosiusoi trecia gimdyti, tai pati patirties biski turiu ir jau gal 10 draugiu agimde (ivairiose klinikose). Tai manonuomone,o jau irnktis kiekvienai:
Klinikos- geriausiaipasiruosusios kritiniu atveju( mano pirmas gime 36 savaiciu ir aciu jiems kad vaikas sveikas). Bet prieziura mamos tai nekokia- juk suvaziuojais visos Lietuveles su kritiniais atvejais ir visada perpildyta.
Krikscioniskieji- sauni prieziura, labairupestingi, bet kritiniu atveju vistiek veza i klinikas, biski pas juos viskas pasene...
Mazylis- viskas gerai jei nestumas idelus pagal knygute. Jei kas blogai, tai jie nieko neturi ir iskart priimdami pasako: prasom iskestom rankom, bet jeicezaris gal vaziuokit i klinikas wink.gif ( Na as nenutuokdama kas man daros i nuejau i mazyli su pirmu nestumu 36 sav ir norejaupasidometi ar man slapimas visai nelaiko ar jau vandenys bega. Taimazyli mane taip isdurnino kaip paaugle, as susirinkau manatkes ir i klinikas nuvaziavau. Ir aciu dievui, o tai per mazyli vaiaks butu uzduses)
Apie antra daug girdejau: ir saunu ir priziuri ir bando pasivyti klinikas.... Bet nemazai girdejau atveju ir artimam rate kad buvo numarintas arba traumuotas vaikas per gimdyma .... Apie juos konkrecios nuomones neturiu...
Tai va reikia ruostis kazkur trecia pasigimdyti ir nezianu kur .... Visur gerai kur manes nera, bet amzinai nescia neliksi wink.gif Butu perdidelis savanaudiskumas vaikelio atzvilgiu....
Atsakyti
nu cia ir papasakojai istoriju. kadangi as pirma gimdysiu tai sunku buvo psirinkti kur. Drauge gimde kriscioniskuosiuose tai gyre sake labai gerai priziurejo, viskas buvo ciki, tik vietos mazoka. Su savo gydytoja kalbejau, sake i klinikas nevaziuoti, jei nesusitarus, nes tada gimdyma priims studentai. 2 kadangi pati gulejau ir teko susipazinti su beveik visom gimdymus priimanciom daktarem, tai man paliko labai gera ispudi. Kur be gimdytume, vistiek nepabegsim nuo skausmo kuris musu laukia. Sekmes visom su pilvuzzais ir jau be ju thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, gimdziau 2 ligoninej, ekstra atvejis- cezaris su pilna narkoze... grese pavojus ir man ir mazylei, buvo viskas padaryta kaip pridera ir nereikejo jokiu kliniku rolleyes.gif prieziura tikrai thumbup.gif ... sekmes 4u.gif
Atsakyti