Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

QUOTE(madi @ 2006 06 13, 19:54)
Sveikutės, gal kas žinot, kada II-oj būna paskaitėlės apie gimdymą?

bent jau seniau būdavo ketvirtadieniais 12 val ax.gif
Atsakyti
II-oje kiekvieną ketvirtadienį 12 val buna vis kitokios paskaitos, jos keičiasi pagal slenkanti grafiką.
Atsakyti
QUOTE(agnee @ 2006 01 09, 14:29)
as taip pat pasirinkau antra ligonine, ten man darys planini cezari. ar reikia prasyti atskiros palatos ? kuo dar reiktu pasidomet  pries gulant? blush2.gif

Labas. As gimdžiau antroje ligonineje ir labai patenkinta. Man taip pat nelanuotai buvo cezario pjūvis. Palatos prasyti nereikia, visos pagimdžiusios guli po vieną palatose, gali pasilikti ir vyras ar kiti artimi žmonės, para kainuoja 10 litų para. Nieko prieš gulant domėtis nereikia.
Atsakyti
man si ligonine super.moterys nebukim juokingos:)mes ten vaikucis gimdom o ne dovanu ateinam pasirinkti g.gif
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2006 06 14, 12:15)
II-oje kiekvieną ketvirtadienį 12 val buna vis kitokios paskaitos, jos keičiasi pagal slenkanti grafiką.

sveika smile.gif kai man padare cezari tai pagulde y paprasta palata.vaje kaip buvo sunku.lova nepritaikyta po operacijos,guleti.skauda visur... patariu susitarti is anksto smile.gif
Atsakyti
labas mamytes, ilgai galvojau kur gimdyti g.gif manau kad jau atradau 2 ligonine salia namu ir visos giriat thumbup.gif Tik norejau paklausti kiek pinigeliu? blush2.gif
Papildyta:
Oi kaip sunku laukti nestuke.gif
Atsakyti
as tariausi su daktaru, tai mokejau 500 lt ( cezaris), jei buciau pati gimdzius- 400lt, ojei tu nesitarei, tai niekam ir neprivalai moket, tik epiduro rinkinys oficialiai kainuoja 50 lt
Atsakyti
Aciu uz info thumbup.gif su niekuo nesitariau ir net nemanau, juk ju toks darbas, kodel mes dar turime moketi? juk tu pinigeliu reikes vaikuciui labiau, nei daktaram. Kazkoki man tie daktarai idomus, per gerai jiem g.gif Aisku jei reikes tai duosim, kur jau pabegsi nuo ju 4u.gif Siaip manu kad uztenka saldainiu, sompano, tradiciskai ka nors ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(arbuziukas @ 2006 06 16, 08:59)
Aciu uz info  thumbup.gif  su niekuo nesitariau ir net nemanau, juk ju toks darbas, kodel mes dar turime moketi? juk tu pinigeliu reikes vaikuciui labiau, nei daktaram. Kazkoki man tie daktarai idomus, per gerai jiem  g.gif  Aisku jei reikes tai duosim, kur jau pabegsi nuo ju  4u.gif  Siaip manu kad uztenka saldainiu, sompano, tradiciskai ka nors ir viskas.

g.gif na as daviau gyditojai 100lt,anesteozologui 100,akuserei 100. jie man savo kainas sudiktavo,greit blink.gif man dare cezari.na pinigai dauk ka lemia as tai jau isitikinau blink.gif
Atsakyti
o man niekas nieko nediktavo schmoll.gif davėm todėl, kad NORĖJOM - priežiūra buvo verta dar daugiau, nei tiek thumbup.gif tikrai niekas ten nieko neprašo ir neliepia mokėti. tiesiog man pačiai norėjosi būtent TO gydytojo, norėjau kad pas mane atvažiuotų kai reiks, norėjau žinoti į kieno rankas atiduodu save ir savo mažiuką. nenusivyliau nė per nago juodymą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2006 06 16, 09:25)
o man niekas nieko nediktavo  schmoll.gif davėm todėl, kad NORĖJOM - priežiūra buvo verta dar daugiau, nei tiek  thumbup.gif tikrai niekas ten nieko neprašo ir neliepia mokėti. tiesiog man pačiai norėjosi būtent TO gydytojo, norėjau kad pas mane atvažiuotų kai reiks, norėjau žinoti į kieno rankas atiduodu save ir savo mažiuką. nenusivyliau nė per nago juodymą  schmoll.gif

g.gif na tau kitai mat as atvaziavau is alytaus y kauna gimdyti.tai cia man delto gall taip nutiko? na mums pasake jai darom cezari jums kainuos tiek ir tiek g.gif
Atsakyti
as ir gimdziau II ligonineje, tai gydytojai daviau 550 lt, o anestiozologe paprase 120 lt. nors kai dare epidura galvojau kad isvarysiu ja is palatos, nes puse valandos adatos niekaip neistate.
Papildyta:
as ir gimdziau II ligonineje, tai gydytojai daviau 550 lt, o anestiozologe paprase 120 lt. nors kai dare epidura galvojau kad isvarysiu ja is palatos, nes puse valandos adatos niekaip neistate.
Atsakyti
netaupykit pinigu ant tokio dalyko kaip gimdymas doh.gif ne ta vieta kur reikia taupyti , tarkim as, jei buciau nesitarius su gydytoju, nezinia kaip butu viskas pasibaige, man buvo darytas cezaris, ir jei ne gydutojas, kuris viska apie mane zinojo, greitai suregavo, ir viskas baigesi gerai.
Atsakyti