Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno II ligoninėje.

Del maisto, tai tikrai maista i palata atnesa.na bent jau as gimdziau rugsejo men, tai tikrai atnesdavo.
del WC. tai pooperacinese palatose kiekvienoj yra.O jei gimdet be operacijos, teks truputi koridoriais pavaiksciot.bet tai tik i nauda, nes judet tai reikia.
Buvo klausimas kiek uz apidurine nejautra reiketu pinigeliu. Esu girdejus, kad apie 100Lt reiketu pasiruosti.
Bet jei matot, kad skausmas yra bent kazkiek pakeliamas geriau jos ir nesidaryt. As pavyzdziui gimdziau be nuskausminimo.mano visas nuskausminimas buvo dusas, kuriame gal valanda prasedejau.ir tikrai galiu teigti, kad ji spadejo.Na bet zinoma kiekvienas gimdymas skirtingas, kiekvienia skirtingai skauda ir kiekviena skirtingai ta skausma iskencia.
Taigi busimosios mamytes laikykites! Sekmes jums!

O personalas, tai cia tikrai liuks user posted image[Automated by GetSmile]
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2006 03 14, 12:09)
O as antroj ligoninej gimdziau nesitarus ir tai buvo kazkas baisaus. Gydytojas buvo ziauriai nepatenkintas, kad sutrukdziau jam nakti snausti ir negana to, nusimate, kad pagimdysiu kaip tik besikeiciant jo pamainai todel jam teks uztrukti darbe. Tai va. Bet greiciausiai cia nuo pamainos priklauso kada papulsi. Nors to gydytojo nelinkeciau niekam. O del anesteziologu tai butinai susitark, kad jie butu, nes tuo metu kai as gimdziau ju nebuvo skyriuje is viso, todel iskilo labai dideliu problemu.Sekmes

vat apie kazkoki gydytoją vyra tai ir man teko nekokių atsiliepimų girdėt. kazin kuris cia toks g.gif
Atsakyti
gal kuri susiduret su daktare L.Kavaliuniene?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2006 03 15, 23:37)
gal kuri susiduret su daktare L.Kavaliuniene?

Labai mielas ir nuostabus zmogutis ir kaip daktare thumbup.gif
Atsakyti
gimdziau abu vaikus 2-oje ligonineje,atsiminimai tik patys geriausi.is anksto su nieko nesitariau,abu gimdymus man labai pasiseke su akuserem.antra gymdyma akuserei davem 100 litu,tai ir pamainai pasibaigus liko su manimi ir arbatos man ir vyrui atnese.as tik uz 2-aja ligonine. thumbup.gif
Atsakyti
as ir gimdziau 2-oje ligonineje ir antra gimdysiu ten. man tai nieko blogo nepadare thumbup.gif
Atsakyti
na supranti, labai dar man sunku kazka sakyti, bet mano ne viena drauge gimde II ligoninej. Visom labai skirtingai. Buvo kas keike, buvo kas begalo gyre. As pati asmeniskai zadu ten gimdyti, manau vistiek daug kas priklauso nuo to pas koki gydytoja papuoli.
sekmes tau nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jo...vyrai ginekologai sudaro nekoki ispudi...nelabai malonus schmoll.gif AS gimdziau siemet sausio gale, teko susidurt tik kaip su vizituojanciais, bet siaip pacientais domisi, klausia, taciau siek tiek gruboki...
O moterys ginekologes, kaip matyti is siame forume pasisakanciu, nuostabios. Rekomenduoju Asta Valyte ax.gif Sauni gydytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monce.k @ 2006 03 14, 16:35)
Kad gal anksčiau nenešdavo, o aš gimdžiau lapkritį, tai visoms nešiojo valgius į kambarius-niekurs nereikėjo eit pasiimt.

aš gimdžiau spalį, tai irgi valgyt nešė į palatą, o po to indus surinkdavo. thumbup.gif
Atsakyti
Mamytės, paaiškinkite padėtį, kas susidūrėte.
Norėčiau susitarti su gyd. iš II ligoninės, kad priimtų gimdymą.
Kiek žinau, jei renkiesi gydytoją, reikia oficialiai į ligoninės kasą sumokėti nemažą sumą.
savo ruožtu gydytojai "į rankas" taip pat duoti reiktų, kaip paplitę, + - 400 Lt
Kaip išvengti dvigubo mokėjimo?
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2006 03 24, 08:21)
Kiek žinau, jei renkiesi gydytoją, reikia oficialiai į ligoninės kasą sumokėti nemažą sumą.
savo ruožtu gydytojai "į rankas" taip pat duoti reiktų, kaip paplitę, + - 400 Lt

jei tarsies su gydytoju nieks tau nelieps mokėti į kasą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2006 03 24, 08:21)

Sveikutes visos, aš gimdžiau sausį II ligoninėje, patenkinta visapusiškai, priežiūra nuostabi, valgyti tikrai atneša į palatą. Gimdžiau susitarusi su daktare, tai mokėjau po gimdymo, prieš gimdymą pati neėmė, mokėjau tik jai ir akušerei 100 Lt., į jokią kasą nereikėjo mokėti. Pirmas gimdymas buvo košmaras kitoje ligoninėje palyginti su antru. Po gimdymo II ligoninėje galėjau jau sekančią dieną namo važiuoti. Sekmės
Atsakyti