Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(aaagnex @ 2010 06 11, 09:43)
To varpelio formos, tai noreciau blush2.gif Nieko nereikia - tik pajuokavau mirksiukas.gif
Kokiu noresi? Is kur tu esi?

As is Panevezio smile.gif gal ir visu noreciau,nes is tavo paminetu neturiu nei vieno,tik kazi ar vyras neisregistruos su visais augalais ax.gif lotuliukas.gif Edexa atsiunte 7 rusiu ciliuku,savu turiu 6 ir dar is taves...NORIU blush2.gif
Atsakyti
Labai tikiuosi laimingai prasmukti su šiuo receptu neužpykdžiusi temos skaitytojų temos teršimu ax.gif

MARINUOTA PAPRIKA SU MEDUM

0,5 l stiklainiukui:

1 šaukštelis medaus
1 maža skiltelė česnako

marinatui:

1 l vandens
1 stiklinė aliejaus (galima mažiau arba visai nepilti kas nemėgsta. Aš nepilu.)
1 stiklinė acto
1 stiklinė cukraus
2 šaukštai druskos (galima ir tris, aš tiek ir dedu)

Šio marinato kiekio užtenka 4 l paprikų užpilti.

Papriką supjaustyti į 4 dalis, jas sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 3min. Paprikų skilteles dėti į iškaitintus stiklainius, kur jau turi būti sudėta medus ir česnakas. Užpilame verdančiu marinatu. Užsukame dangtelius.

Ir sau ir svečiams....jei liks smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 11, 09:47)
Labai tikiuosi laimingai prasmukti neužrūstinusi skaitovių temos teršimu....

MARINUOTA PAPRIKA SU MEDUM

l stiklainiukui:

šaukštelis medaus
maža skiltelė česnako

marinatui:

l vandens
stiklinė aliejaus galima mažiau arba visai nepilti kas nemėgsta. Aš nepilu.
stiklinė acto
stiklinė cukraus
šaukštai druskos galima ir tris, aš tiek dedu

Šio marinato kiekio užtenka lpaprikų užpilti.

papriką supjaustyti į dalis, jas sudėti į verdantį vandenį ir pavirti min. Dėti į iškaitintus stiklainius, kur jau turi būti sudėta medus ir česnakas. Užsukame dangtelius.

Ir jums ir svečiams....jei liks smile.gif

Truputi pasitikslinti norejau,cia papriku receptas,ne ciliuku?ir kitas klausimas,i vandeni det minutei pavirti,tada det i stiklainius ir uzpilt marinatu,ar tam paciam marinate pavirti minute ir viska supilt i stiklainius? ax.gif
Atsakyti
Marinatą darome atskirai.

ČIA TIK SALDŽIAI PAPRIKAI.
Čiliukams yra kitas receptukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 11 birželio 2010 - 10:09
QUOTE(AisteZ @ 2010 06 11, 10:53)
As is Panevezio smile.gif gal ir visu noreciau,nes is tavo paminetu neturiu nei vieno,tik kazi ar vyras neisregistruos su visais augalais ax.gif  lotuliukas.gif Edexa atsiunte 7 rusiu ciliuku,savu turiu 6 ir dar is taves...NORIU blush2.gif

Tai idesiu visu rusiu po kelis vnt mirksiukas.gif Vis tiek prie progos siusiu ax.gif

O kaip tu man varpelius paduosi? Gal issiusi, kai galesi neregistruotu pastu? ax.gif Siaip iki pavasario dar laiko yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 11 birželio 2010 - 10:02
QUOTE(Edexa @ 2010 06 11, 09:59)
Marinatą darome atskirai.

Dekui 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 11, 10:02)
Tai idesiu visu rusiu po kelis vnt mirksiukas.gif Vis tiek prie progos siusiu ax.gif

O kaip tu man varpelius paduosi? Gal issiusi, kai galesi neregistruotu pastu?  ax.gif Siaip iki pavasario dar laiko yra biggrin.gif

Pas mama dar yra padziuves tas varpeliukas,tai galiu paimt is jos sekliukes ir atsiusti 4u.gif man mane tik augalelis pats,tai kol sulauksiu vaisiuku gali uztrukti,nors iki pavasario dar laiko yra,kaip sakei mirksiukas.gif bet as Edexos atsiustas seklytes paslepiau pati nuo saves,kad jos islauktu kito pavasario blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 06 11, 11:05)
Dekui 4u.gif

Papildyta:
Pas mama dar yra padziuves tas varpeliukas,tai galiu paimt is jos sekliukes ir atsiusti 4u.gif man mane tik augalelis pats,tai kol sulauksiu vaisiuku gali uztrukti,nors iki pavasario dar laiko yra,kaip sakei mirksiukas.gif bet as Edexos atsiustas seklytes paslepiau pati nuo saves,kad jos islauktu kito pavasario blush2.gif

As irgi sudejus i dezute ir stengiuosi net nedarinet, kad akys nepamatytu ir nebutu poreikio set biggrin.gif Siaip sakau - nedega... Kada atsiusi, tada bus biggrin.gif

O as bendru siuntimu pasiusiu viska... Tik neuzmirsk del visa ko man primint, o tai daug ten bus siuntimu, kad nepamirsciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 06 11, 11:05)
bet as Edexos atsiustas seklytes paslepiau pati nuo saves,kad jos islauktu kito pavasario blush2.gif

lotuliukas.gif gerai. Rudeniop dar papildysim tavo brangenybių dėžutę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 11, 10:08)
As irgi sudejus i dezute ir stengiuosi net nedarinet, kad akys nepamatytu ir nebutu poreikio set biggrin.gif Siaip sakau - nedega... Kada atsiusi, tada bus biggrin.gif

O as bendru siuntimu pasiusiu viska... Tik neuzmirsk del visa ko man primint, o tai daug ten bus siuntimu, kad nepamirsciau mirksiukas.gif

Gerai,priminsiu,o tu gali parasyt man atdresiuka savo ir as prie progos tau atsiusiu,gausi staigmena,diena prasvieses thumbup.gif
Atsakyti
Edexa, o jei nepilant aliejaus tai ta stikline ipilt daugiau vandens? ar tiesiog nepilti nieko - na kad marinato isliktu proporcijos, ir ka aliejus duoda?
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 11, 10:12)

Kolekcioniere taip galima patapt lotuliukas.gif Dabar labai noreciau tokiu:

1. trinidad scorpion
2. peter pepper red
3. chocolate bhut jolokia

Tik kazkaip dar vis tik noriu... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 11, 11:12)

bigsmile.gif