Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(madmuazele @ 2010 06 09, 15:24)
As galvoju, kad gal namuose buvo per salta jiems g.gif  ir sustingo  unsure.gif

gali būti ir dėl to g.gif
Atsakyti
madmuazele, jei tavo vasari setos paprikos taip atrodo,tai as tavo vietoj jau is ju nieko nesitikeciau schmoll.gif
mano seti ciliai buvo balandzio menesi, bet jau cia kaip guodziaus irgi buvo sustinge ir neaugo nei trupucio beveik visa menesi, tai paskui as juos kai palaisciau su stimuliatorium tai ir numiro iskart, o kiti kurie augo normaliai tai dar labiau pasistiebe biggrin.gif bet tai jau nors palengvejo- nereik ziuret i susisukusius ir laukt, kad augt prades. nusipirk turgelyje kur daigu ir viskas, aisku nezinosi kokia veisle ir panasiai, bet bent papriku sulauksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 06 09, 17:19)
madmuazele, jei tavo vasari setos paprikos taip atrodo,tai as tavo vietoj jau is ju nieko nesitikeciau schmoll.gif

Teisingai, neverta vargt. Ne taip seniai savo dvi susisukusias paprikas bandžiau reanimuot, žiūriu, užsispyrusios ir nereaguoja. Tai pro šiltnamio duris negrįžtamai išskrido...
Atsakyti
aciuks.gif

Paliksiu jas dar balkone, kol busiu isvykusi, bet rytoj nusipirksiu ir pasisodinsiu nauju smile.gif Juk praktiskai tik del ju siemet siltnami konstravom - taip svajojau apie paprikas bigsmile.gif Nieko, turesiu irnesakyk.gif Uztat kitamet bandysiu kitaip auginti smile.gif Tik per patirti ismokstame...

Atsakyti
Prisipirkau paprikų biggrin.gif Bet kai pagalvoju kaip jos užaugintos blink.gif doh.gif Na, gal geriau kiek, nei pirkti jau užaugintus vaisius g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 10, 12:54)
Prisipirkau paprikų biggrin.gif  Bet kai pagalvoju kaip jos užaugintos blink.gif  doh.gif  Na, gal geriau kiek, nei pirkti jau užaugintus vaisius g.gif

na jau nepergyvenk, kol skinsi paprikas tai visi negerumai ir chemikalai tikrai issisklaide bus rolleyes.gif
Atsakyti
Mano ir sunkai kažko paprikos šiemet auga.Keli žiedai geltonuoja, tai paskaičiau, kad fosforo ir boro trūkti gali, o kaži taukėje yra to gėrio ,nes dilgėlių aplink nėra , o taukė dauginasi be proto doh.gif
Atsakyti
Gal kam reikėtų keleto paprikų daigų? Pasisodinau sau ir atliko ax.gif Yra 4 aitriųjų Kajano paprikos ir 4 saldžiosios raudonos paprikos daigai. Daigai nėra tokie dideli kaip turguje, bet kai kurie jau su pumpurais. Auginti sau, be jokios chemijos. Dovanoju smile.gif
Taip pat turiu šiek tiek atliekamų pomidorų daigų.
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2010 06 10, 21:51)
Gal kam reikėtų keleto paprikų daigų? Pasisodinau sau ir atliko ax.gif  Yra 4 aitriųjų Kajano paprikos ir 4 saldžiosios raudonos paprikos daigai. Daigai nėra tokie dideli kaip turguje, bet kai kurie jau su pumpurais. Auginti sau, be jokios chemijos. Dovanoju smile.gif
Taip pat turiu šiek tiek atliekamų pomidorų daigų.

Ech, aš tai vis jelapeno norėčiau ax.gif Bet niekas neatsiliepia ax.gif Visi saugo ir tausoja savo jelapeniukius biggrin.gif Ir su niekuom nesidalina ax.gif (Edexa, čiliukai pradėjo vaisiukus megzti, jau kaip laukiu, negaliu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 06 11, 07:33)

Ech, aš tai vis jelapeno norėčiau ax.gif Bet niekas neatsiliepia ax.gif Visi saugo ir tausoja savo jelapeniukius biggrin.gif Ir su niekuom nesidalina ax.gif (Edexa, čiliukai pradėjo vaisiukus megzti, jau kaip laukiu, negaliu blush2.gif )

Nu nebent seklu galiu pasiulyt ax.gif Bet as Kaune, o vyras 6dieniais Vilniuj buna. Kitiems metams pasisetum ax.gif
Pas mane Edexos dar tik zydet pradeda... wub.gif

Beje - gavau seklu pasibaigusio galiojimo kajeno, tai pasejau 9 vnt (neseniai), 3 daigeliai jau normaliai islinde, 1 dar kalasi... bigsmile.gif

Idomu kas auginat pipirus kambaryj - paliksit juos ziemot ar rudeni ismesit? ax.gif

nes as kitiems metams dar 6 veisles naujas turiu, tai jeigu sitie visi ziemos, tai kur reiks kitais metais sustatyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 11 birželio 2010 - 06:39
QUOTE(Kenguryte @ 2010 06 11, 07:33)
(Edexa, čiliukai pradėjo vaisiukus megzti, jau kaip laukiu, negaliu blush2.gif )[/i]

blink.gif tai bent.... mano čiliukai dar tik pirmus žiedelius rodyt pradeda, iš penkių krūmelių, tik vienas žiedelis prasiskleidęs... unsure.gif
AGNEX Jamaikinas irgi gal tuoj pražys, PURPLE TIGER pradeda rodyt pumpurėlių užuomazgas ax.gif
AISTEZ oražinis ir varpelis čiliukai sveiki gyvi, jau apsiprato su naujom sąlygom smile.gif
Atsakyti
mano jamaikinas jau 3 ziedelius praskleides, tik neaisku ar islaikys. Tas, kur turejo but purple tiger irgi jau skleidzia ziedelius ax.gif

prasidejo dar viena ziedu kritimo banga... Savaitei isvaziuoju, tai kiek nukris, tiek - poto reiks kazka galvot ax.gif
Atsakyti