Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(madmuazele @ 2010 11 16, 18:48)
As ir atejau padekoti Edexai uz seklytes 4u.gif clap.gif  clap.gif

oO..oO.. tik nešokinėk taip smarkiai.. blink.gif nestuke.gif ......
Prašom, visoms į sveikatą, valgykit, cholesterolio mažiau prikaupsit ir visokį brudą iš organizmo išsivalysit ir malonumą darže besikapstydamos apturėsit smile.gif

SAINTLINA, kol kas daugybės veislių neauginau, pradžioj tik vieną raudoną čili veislę turėjau, paskui po truputį (ne - sakyčiau staiga.. blush2.gif ) manija užėjo, šiuo metu jau chroniška.... Kai kurių sėklyčių vėlai pavasarį gavau, tai nesėjau, tai kokį daigelį pirkau, mainiau... visaip.. kai kurių sėklų tik vasaros gale gavau, siunčiausi... va ir kolekcija smile.gif
Dabar jau rimtai suku galvą kur tiek veislių sukišt reiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 16, 18:06)
A tau bais skubu,a? galetum palaukti? Ar jau zadi ten ka sodinti? unsure.gif

jei nesuvalgysi, kol as lauksiu, galiu ir neskubet labai baisiai g.gif Zaidimui 'sodininkas ziema' dabar turiu sociai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 11 16, 18:26)
kol kas daugybės veislių neauginau, pradžioj tik vieną raudoną čili veislę turėjau, paskui po truputį (ne - sakyčiau staiga.. blush2.gif ) manija užėjo, šiuo metu jau chroniška....

ugu, ir as siemet vienintelius raudonus cilius turejau.. Dabar taip staiga praturtejus va sedziu ir galvoju - kur cia tiek uzaugintu ciliuku realizuot reiks.. eksportu reiks uzsiimt, ar ka.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 16, 18:26)
oO..oO.. tik nešokinėk taip smarkiai..  blink.gif  nestuke.gif ......
Prašom, visoms į sveikatą, valgykit, cholesterolio mažiau prikaupsit ir visokį brudą iš organizmo išsivalysit ir malonumą darže besikapstydamos apturėsit smile.gif

Jau malonumas neispasakytas wub.gif Vis pasiziuriu i tuos dailius pakiukus ir laukiu sausio ba. bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2010 11 16, 18:34)
jei nesuvalgysi, kol as lauksiu, galiu ir neskubet labai baisiai  g.gif  Zaidimui 'sodininkas ziema' dabar turiu sociai  wub.gif
Papildyta:
ugu, ir as siemet vienintelius raudonus cilius turejau.. Dabar taip staiga praturtejus va sedziu ir galvoju - kur cia tiek uzaugintu ciliuku realizuot reiks.. eksportu reiks uzsiimt, ar ka..  biggrin.gif

As seklu nevalgau liezuvis.gif O ka tu sodinsi jau? g.gif

As dar pagalvojau, kad vasara tikriausiai nelabai ciliukais galesiu megautis g.gif unsure.gif Nors grozesiuos wub.gif

Ka ka...valgyt pradesi thumbup.gif
Atsakyti
labai bujoja ir leidzia naujus ziedelius mano dekoratyvine ciliuke, ji oranzine, sakau gal kas turi miniatiurine ir neuaksta, gal seklytemis pasidalintume, o as vat kai ka idomaus atradau ax.gif
http://www.readytogr...es/marbles.html
Atsakyti
Ačiū Edexa už sėklytes 4u.gif Negaliu atsidžiaugt, labai knieti jau dabar į žemę kišti, bet ar užteks jiem šviesos augti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 11 17, 11:13)
Ačiū Edexa už sėklytes 4u.gif  Negaliu atsidžiaugt, labai knieti jau dabar į žemę kišti, bet ar užteks jiem šviesos augti g.gif

Labai prašom 4u.gif
Gali pabandyti, pasisėk porą sėklyčių, ar visokių po vieną, matysi kaip tau sekasi. Tik kol jos sudigs, laikyk šiltai, arčiau radiatoriaus. Nesudygusioms sėklutėms šviesos nereik. Sudygusias pastatyk vėsiau ir šviesiau, bus stipresni, tvirtesni daigeliai, neištįs.

Jei nuspręsi sėti tik pavasarį, tai irgi nesusivėlink, sėk vasario pirmomis dienomis, pipirai ilgai auga, nuo sudygimo iki derėjimo-nokimo praeina maždaug pusmetis...

Aš prieš mėnesį pasisėjau keletą rūšių, tai jau visai padoriai sudygę daigeliai. Daigumas jų geras, kiek dabar pasėjau, man 100% visos sudygo.

Augs, sėk, niekur jie nedings. Kelis daigelius nesunku prižiūrėt, nebent plantacijas augintum.. smile.gif Pasižymėk kokius ir kur pasisėjai, jei kas ir neišdigtų, vėliau galėsi iš naujo atsėt.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 17, 10:39)
Labai prašom 4u.gif
Gali pabandyti, pasisėk porą sėklyčių, ar visokių po vieną, matysi kaip tau sekasi. Tik kol jos sudigs, laikyk šiltai, arčiau radiatoriaus. Nesudygusioms sėklutėms šviesos nereik. Sudygusias pastatyk vėsiau ir šviesiau, bus stipresni, tvirtesni daigeliai, neištįs.

Jei nuspręsi sėti tik pavasarį, tai irgi nesusivėlink, sėk vasario pirmomis dienomis, pipirai ilgai auga, nuo sudygimo iki derėjimo-nokimo praeina maždaug pusmetis...

Aš prieš mėnesį pasisėjau keletą rūšių, tai jau visai padoriai sudygę daigeliai. Daigumas jų geras, kiek dabar pasėjau, man 100% visos sudygo.

Augs, sėk, niekur jie nedings. Kelis daigelius nesunku prižiūrėt, nebent plantacijas augintum.. smile.gif Pasižymėk kokius ir kur pasisėjai, jei kas ir neišdigtų, vėliau galėsi iš naujo atsėt.

4u.gif
Šiandien ar ryt sėsiu kelis smile.gif
Vieną ar du bandysiu darbe auginti, čia visada šilta, plati palangė, tik drėgmės pačioj patalpoj kiek trūksta, t.y. sausas oras, bet gal jiem užteks kiek palaistysiu.
Atsakyti
Kai pasėsi, žiūrėk, kad žemė nuolat drėgna būtų (kol sėklutės žemėje, nesudygusios). Sudygusiems daigeliams labai daug drėgmės nereikia, gali pradėti pūti. Kai juos palaistysi, žemės paviršių vazonėlyje retkarčiais lengvai papurenk kokiu krapštuku, kad susmegusi, kieta nebūtų. Šaknelės oro gaus, žemė lengviau pradžius. Paskui, kai daigelis jau sustiprės, na, maždaug po 1 - 1,5 mėnesio, tai ne toks lepus bus. Auga lengvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 17 lapkričio 2010 - 11:14
Gal zinot kas cia per augaliukas...
Anyta sake kad ciliukas, lyztelejau bet man taip neatrodo....user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 11 21, 01:36)
Gal zinot kas cia per augaliukas...
Anyta sake kad ciliukas, lyztelejau bet man taip neatrodo....user posted image

Čia tikrai yra ne čiliukas. Aš tiksliai nežinau pavadinimo tik esu skaičiusi kad čia dekoratyvinis augalas ir jo vaisiai nevalgomi.
Atsakyti
Aisku aciu, bet seklos tai kaip paprikų.
Atsakyti
Čia tikriausiai koralinė kiauliauogė
Atsakyti