Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(Edexa @ 2010 11 13, 18:07)
O tai man tikriausiai reiks pasėt TAVO sėklutes (negi sunku..), užaugint TAVO daigus..(vistiek savo irgi auginsiu..), užleist kokį kampą mano šiltnamyje TAVO čiliams..(negi gaila..), sunokinti TAU derlių..(kur jau dingsi..), rudenį nuskinti..(anoks čia darbas..), atvežti TAU į namus..(vistiek po Kauną be tikslo slankioju..) Tai gal nors PATI sukramtysi??? blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

retai kada tiek verkiu prie kompo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Edexa, viskas- TAIP!!!!! tik, auksuli, pakramtyt irgi paprashysiu - patikrinsi ar ner labai astrus cool.gif lotuliukas.gif

ir dar; svarbu kad shiltnamyje nesusikryzmintu su mano arbuzais - o tai uzaugs atomines bombeles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 13, 18:14)
svarbu kad shiltnamyje nesusikryzmintu su mano arbuzais...

NE jau... su žvake prie tavo paslaidusių daržovių tikrai nestovėsiu... nail.gif
Atsakyti
Edexa, gi suni turi tam reikalui lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jis jau neleis susikryzminti schmoll.gif
Atsakyti
mergiotės,
po tokių Jūsų postų ir man labai reik tų b****kų. lotuliukas.gif
jei dar kokia sėkla liko, gal sušelpsit ax.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 13, 14:57)
Kaip koks kurmis suskaičiavau čilių varpelių sėklutes, matau, dar yra rezervas. Jei kuri išsimiegojusi išlįs iš kanapių ir užsinorės sėklučių, prašom į a/ž.

ne, nu kam sakiau jokių gėrybių iki pirmadienio nedalint??????? Nespėk vieną dieną SM nepatikrint, jau psio - viskas suskaičiuota ir pogolovno paskirstyta schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ra @ 2010 11 12, 17:45)
Po stiklinė degtinės su pipirais - užsiraukė per pusvalandį...

blink.gif blink.gif blink.gif Vo čia tai motera bigsmile.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 11 13, 17:07)
O tai man tikriausiai reiks pasėt TAVO sėklutes (negi sunku..).................atvežti TAU į namus..(vistiek po Kauną be tikslo slankioju..)

eee, patingėjai tu čia, apsileidai.. o sumarinuos kas??? Casual, nemarinuotų ir nesumerktų į šnapsą neimk. Tegu pati valgo biggrin.gif
Atsakyti
Edexa, Agniute, gavau banderolę
assa.gif yahoo.gif new_russian.gif
Ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Aisiu sodint vakare kurių nors - dabar dirbt nebegaliu vistiek, likusią darbo dienos dalį praleisiu blusinėdama internete visus tuos pavadinimus..

Edexa, jei tu TIEK pipirų augini, aš stebiuosi, kur į tą niekingą šiltnamiuką sulenda paprikos, pomidorai (kurių iki pavasario užtenka), agurkai, svogūnai, arbūzai ir t.t unsure.gif Tu aiškiai slepi nuo mūsų dar bent trejetą oranžerijų g.gif
Atsakyti
..ir aš gavau Edexos sėklas (Mieloji, ar gavai až?).. ne sėklų gausa ir skrupulingas supakavimas pritrenkė (tai žiauriai pamalonino).. o raštas.. wub.gif Dievaži, ana kažkur kaligrafijos mokėsi.. Kyla noras įsirėmint voką.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 11 16, 12:26)
Dievaži, ana kažkur kaligrafijos mokėsi.. Kyla noras įsirėmint voką..  wub.gif  wub.gif  wub.gif

blink.gif blush2.gif ačiū už pagyras, bet aš čia "na ura" rašiau, nenorėjau kad atrodytų lyg ant vainiko....
Žodžiu, prašom ir Tau ir SAINLINAI, džiaugiuosi, kad laimingai ir greit atkeliavo ir paštininkė nesuvalgė..... auginkit, skaniai valgykit ir būkit laimingos 4u.gif

P.S. oranžerijų neslepiu, tik svajoju jų dar keletą turėt... o plantacijų neauginu, kiek gi ten reik žmogui tų pipirų...nesinorėtų, kad subinę aštrumas išgraužtų...pardon..off topic..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 16 lapkričio 2010 - 15:10
QUOTE(Edexa @ 2010 11 16, 15:04)
o plantacijų neauginu, kiek gi ten reik žmogui tų pipirų...

o po kiek mazdaug kiekvienos rusies pipiru augini? Na, gal kai kurie ypac derlingi, tai ju keliu krumeliu uztenka.. Ir kurie is ju dideli auga? Mazuosius daugmaz atsirinkau.
Ir kuriems aiskiai labiau patinka augti siltnamyje, o ne lauke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 lapkričio 2010 - 17:36
As ir atejau padekoti Edexai uz seklytes 4u.gif clap.gif clap.gif
Jau rastas tai tikrai - as taip dailyrasciu nesugebu parasyti thumbup.gif Net vyrui rodziau smile.gif

Saintlina, tai tau maza savo voko buvo blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 16, 17:48)

Saintlina, tai tau maza savo voko buvo  blink.gif lotuliukas.gif

maza. Dabar is taves duokles atvaziuosiu susirinkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 16, 17:57)
maza. Dabar is taves duokles atvaziuosiu susirinkt  biggrin.gif

A tau bais skubu,a? galetum palaukti? Ar jau zadi ten ka sodinti? unsure.gif
Atsakyti