vos nenumiriau pati nuos savces.. parasiau "einu imerksiu vieną" vos to ir nepadariau.. sėklų būt dar sumažėję
džyzis..
QUOTE(ra @ 2010 11 12, 15:30)
o džyzis tai cia nekaltas
visas blogumas tame kad namie matyt daug 'laisvo alkoholio" taip ir žūsta vargšai čiliai
o kaip ta degtinaite po čilių buna?? jauciasi čiliukai? labiau degina? ar tik vaizdas geras?
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 12, 08:58)
Beje, girdejau, kad manes dar nepamirsot Tai as niekur nedingau... Tik pipirus su vyro pagalba numarinau, tai dabar ramiai nuejau megzt, nert iki pavasario, o tada bus matyt
agnexxx, gal tau nauju duoti ? turiu kelis tokius, kuriems visai patiktu buti padovanotiems
QUOTE(Casual @ 2010 11 12, 15:26)
visas blogumas tame kad namie matyt daug 'laisvo alkoholio" taip ir žūsta vargšai čiliai
o kaip ta degtinaite po čilių buna?? jauciasi čiliukai? labiau degina? ar tik vaizdas geras?
nu laisvas siandien, ryt jau gali but ..nu nebūt..
bet dėl čilio tai jo, juk būčiau kruvinom ašarom raudojus, jei inmerkus būčiau....
O čili su degtine tai gerai.. dar medau galima įmaišyti. gaunasi medovucha s percem.. man svarbu medaus nepadaugint..
O degtinė su pipirais super geras vaistas nuo viduriavimo ar apsinuodyjimų.. mes su MB prieš 2 metus abu buvom rotą pasigavę..nu ar norą, nežinau, bet 3 dienas negelbėjo jokie vaistai. Po stiklinė degtinės su pipirais - užsiraukė per pusvalandį...
na ir siaip, artėjant gripo sezonui, gera dezinfekcinė priemonė )))
Spamas - norinčiom skanaus gerimo recepto
QUOTE(ra @ 2010 11 12, 18:45)
su chilliais?
nuo trydos tai dar mociutes "receptais" : stikliukas degtines+shaukstelis maltu juoduju pipiru ir bemaishant ishgert svarbu gerai nusiteikt - kad neatpylt
tai irgi tryda baigiasi ant sykio
einu tavo recepto studijuot
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 12, 15:08)
Ogo koks violetinis Spalva pasakiška
jis ne violetinis, tamsiai raudonas i vysniava uznesa
snapsas su ciliais tai ugnis pas mane...prikisau i bonka kiek turejau mama vos arbatini suaksteli nuo trydos sugebejo praryt sake akys lipa lauk
su gelytem turiu ne kokiu naujienu snd isoperavau ir kitos seklos nepribrendusios...padejau dziovint ir tada perziuresiu atidziai ir pranesiu padeti...
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 11 12, 21:42)
su gelytem turiu ne kokiu naujienu snd isoperavau ir kitos seklos nepribrendusios...padejau dziovint ir tada perziuresiu atidziai ir pranesiu padeti...
va, va, pas mane tas pats, vakar irgi išknaibiau, neištvėriau, bet matau, kad dalis tikrai niekam tikusios, jau ir nedžiovinus matėsi Bet gal kaip nors padalinsiu...
Sau gi irgi noriu, kad normaliau liktų...tiek šokinėjau aplink.. Taigi nepykit, jei kurioms pasirodys, kad per skūpiai dalinu.. vistiek stengiuosi
Reikejo neskinti ju... galejo nokti iki Kaledu Ar cia tiesiog pas varpelius daug tusciu seklyciu?
Edexa, neskriausk saves Bele isdygtu viena ir sunokintu nors viena varpeli Paskui pacios pasidauginsim ir su norinciom pasidalinsim
Edexa, neskriausk saves Bele isdygtu viena ir sunokintu nors viena varpeli Paskui pacios pasidauginsim ir su norinciom pasidalinsim
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 13, 09:37)
Reikejo neskinti ju... galejo nokti iki Kaledu Ar cia tiesiog pas varpelius daug tusciu seklyciu?
Man yra pasitaikę, kai pernoksta, sėlytės kai kurių čilių kažkodėl rudos pasidaro, kaip supuvusios...Tai mintis kirbėjo, kad su šitom kažkas panašaus nenutiktų..
O varpeliai jau kaip ir sunokę normaliai atrodė, tik patys viršutiniai vos nokt pradėjo ir suvyto, susitraukė..palikau šitus neūžaugas, bet nežinau kas iš jų bus Po kokių dviejų savaičių skinsiu tuos nevykėlius.
Nebijok, pasistengsiu ir jūsų, ir savęs nenuskriaust Jau startuoju siuntimui toms kurios pirmosios prašė....
QUOTE(Edexa @ 2010 11 13, 15:57)
Kaip koks kurmis suskaičiavau čilių varpelių sėklutes, matau, dar yra rezervas. Jei kuri išsimiegojusi išlįs iš kanapių ir užsinorės sėklučių, prašom į a/ž.
stai ir as kaip sykis is kanapiu
itariu, kad koks varpelis butu kaip sykis o jei shalia varpelio dar ir tu varpu (ar kaip jus ten tuos pimpaliukinius chiliukus vadinat ) nuo ra gausiu
zodziu, neprades dar nei snigti o jau busiu darza apsodinus
QUOTE(Casual @ 2010 11 13, 17:18)
stai ir as kaip sykis is kanapiu
O tai man tikriausiai reiks pasėt TAVO sėklutes (negi sunku..), užaugint TAVO daigus..(vistiek savo irgi auginsiu..), užleist kokį kampą mano šiltnamyje TAVO čiliams..(negi gaila..), sunokinti TAU derlių..(kur jau dingsi..), rudenį nuskinti..(anoks čia darbas..), atvežti TAU į namus..(vistiek po Kauną be tikslo slankioju..) Tai gal nors PATI sukramtysi???