Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Čia pastaruoju metu tik apie čilius kalba ėjo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 11 11, 20:28)
turiu as ju......

tik dar seklu niekaip nesugebu isimt cool.gif

Ot gerai, išlindo yla iš maišo.... tai jei kas iš manęs negaus, nes ne kaži ką ir pati turiu, galės tau ant sprando nutūpt biggrin.gif

A nežinai pro kurią vietą ištraukt? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 11 11, 20:40)
Čia pastaruoju metu tik apie čilius kalba ėjo..  biggrin.gif

na na, tik nesipravardžiuok...čiiiiliai.. net klykia tuos "čilius" pamačiusios.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, kai gausiu jau seklytes - gausit mokinti ka ir kaip glostyti, kad ne vienas ciliukas uzaugtu, o daaaaaug bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 11 lapkričio 2010 - 21:16
QUOTE(Edexa @ 2010 11 11, 20:54)
Ot gerai, išlindo yla iš maišo.... tai jei kas iš manęs negaus, nes ne kaži ką ir pati turiu, galės tau ant sprando nutūpt biggrin.gif

A nežinai pro kurią vietą ištraukt? blink.gif
Papildyta:
na na, tik nesipravardžiuok...čiiiiliai.. net klykia tuos "čilius" pamačiusios.. lotuliukas.gif

zinau zinau lotuliukas.gif tik neprisiruosiu
Atsakyti
naktis..blevyzgų metas smile.gif)))

perziurejau az, tai mes su žostaute apie pomidoru seklas kalbejom kovo 13 d.
Regis mes vienu metu viena kitai siuntem.. Tak vot, jei žmogai sėja čiliukus sausio pabaigoj, as savuosius b****sėjau tik kovo vidury.. Ko norėt, kad normaliai tik 2 prisirpo?

anie graziai eme džiūt ant medžio. ryt amputuosiu ir skrodimą darysiu.. sėklas jamsiu...
Atsakyti
noriu ir as tu peniu seklu... g.gif ar beliks pas kuria ar jau pavelavau? ax.gif
Atsakyti
nežinau a liks, bet jei ka, jau nuo pietu pas mani sarase tunai smile.gif

rytojaus skrodims parodys smile.gif

insipyliau vyno, laukiu visų ant blevyzgų..a taip ramu...
Edex, perskaičiau tavo visas az.

Jei pas giedriu ten jalopenai, reiskias noriu anu. a?

Čiliukus man Shlipse pernai mirtinus atsiuntė (kam reik seklu, sakykit)..siemet anie dar siltnamy, laukiu kol sunoks kuo daugiau ar labiau tingiu.. pernai beverdama ant siulo pipiriukus...pirstus nusideginau.. blink.gif blink.gif blink.gif

Paprikų mes kaip tai ne megėjai kaži kodėl..nu gal dėl mano tingumo g.gif bet jei yr kokie tai pipiriukai nelabai aštrūs, labiau sweet, bet nedicki, nu už paprikas mažesni, tai sakykit kurie, a?

O varpeliaia štrūs ar ne? irgi pipiriukus insimeciau i dežę..ryt eisiu tikrint a neperpuvo..vnž skrodimų diena..
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 11 11, 22:41)
insipyliau vyno, laukiu visų ant blevyzgų..a taip ramu...

ruošiausi ramiai eit miegot, o čia - BAC - apie vyną blink.gif Net seilė nutįso, ale tokiu metu vienai vyną atsidarinėt (pakaušį krapštantis smailikas)..
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 11, 21:15)
Na, kai gausiu jau seklytes - gausit mokinti ka ir kaip glostyti, kad ne vienas ciliukas uzaugtu, o daaaaaug bigsmile.gif

ne, nu kam tau daug?????? Valgyt gi negalėsi g.gif
Papildyta:
QUOTE(ra @ 2010 11 11, 22:41)

rytojaus skrodims parodys smile.gif

Čiliukus man Shlipse pernai mirtinus atsiuntė (kam reik seklu, sakykit)..

ar neparodys špygos tas skrodimas? cool.gif Iš dviejų pipiriukų žiūrėk, ar pačiai sodinimui užeks,

rėkčiau, kad reik.. ale Edexa man kokį tai superinį rinkinį suruošė wub.gif Įtariu, kad užteks biggrin.gif Nu, žinoma, šitų tavo kur aš antra eilėj, tai neatsisakysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 12, 00:16)
rėkčiau, kad reik.. ale Edexa man kokį tai superinį rinkinį suruošė  wub.gif  Įtariu, kad užteks  biggrin.gif  Nu, žinoma, šitų tavo kur aš antra eilėj, tai neatsisakysiu  ax.gif

Rinkinys pas mane - eisiu siandien issiusiu, o tai bedos prispaude buvo blush2.gif Bet jau labai geda, tai siandien gal prisiruosiu nueit iki pasto cool.gif

Beje, girdejau, kad manes dar nepamirsot rolleyes.gif Tai as niekur nedingau... Tik pipirus su vyro pagalba numarinau, tai dabar ramiai nuejau megzt, nert iki pavasario, o tada bus matyt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 lapkričio 2010 - 08:00
tai jau netikiu, kad taip ramiai iki pavasario sedesi ir nei vieno pipiriuko kur uzslepto neauginsi smile.gif
O kad rinkinys pas tave, tai gerai. Patikimose rankose, neprapuls. Issiusi, kai galesi, svarbu bedos pasibaigtu mirksiukas.gif
Atsakyti
jooooo! pasiskaitalioji cia pas jus, tai ramiai nepabusi, jau ir apie ciliu ivairove kirba mintys bigsmile.gif , o kur dar pavasaris? kiek dar prirodysit gerybiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 11 12, 08:12)
jooooo! pasiskaitalioji cia pas jus, tai ramiai nepabusi, jau ir apie ciliu ivairove kirba mintys  bigsmile.gif , o kur dar pavasaris? kiek dar prirodysit gerybiu?  g.gif

aha, ir as taip sakau drinks_cheers.gif Cia pakliuvus vis negana.

Ir nerodykit jokiu gerybiu iki pirmadienio. Nes nebusiu prie kompo ir nespesiu i eile atsistot biggrin.gif
Atsakyti