Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(ra @ 2010 11 11, 10:29)
1. mergai, reikalS tame, kad pipiriukus sėjau vėlokai..jau ir nepamenu kada ten pas mus Žostautė tekėjo, bet mėnesiu arpusantro vėliau, nei reikėjo..nespėjo daug jų užsiveist..

2. aga, yra du keliai - i marinadą ar samagoną merkt. Diedas siūlo į samagoną. BET.. moterims bus per aštru, o...mergai..argi vyrai prisilies prie to, kas nors kiek primena b*** ir dar ne jo? nežinau.. Gal vis tik marinuot?  g.gif

3. Mergai, užrašiau Edexą, Saintliną, Madmuazelę ir Casual. Bent po 2 - 3 sėklytes gausit tikrai.
VISŲ KITŲ LABAI PRAŠAU NEPRAŠYT - ŠIEMET TIKRAI NEBEBUS IŠ KO

1. Ogi štai kas, pasirodo, kalčiausias, kad dauguma mergiočių nuskriaustos liko - Žostautė!! Būtų tiek laiko senmerge nesėdėjus, anksčiau ištekėjus, būtų sočiai pipiriukų priaugę biggrin.gif biggrin.gif
2. Marinuok, bo prapuls geras daiktas točniai. Kad ir kiek diedas samagono išgers, ale tokios 'uogelės' krimstelt neišdrįs.
3. Matot, mergai, kaip naudinga anksti miegot neit ir viešai pablevyzgot bigsmile.gif
Atsakyti
blevyzgot aplamai yr naudinga smile.gif)

a Tu po liubomu būtum gavus smile.gif)))))

einu da paglostysiu anuos, mažu dar paraudonuos koks...
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 11 11, 10:50)
a Tu po liubomu būtum gavus smile.gif)))))

aik tu sau.. pasipūčiau dabar kaip kalakutas, nosį užkėliau cool.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Oi, ra, kaip faina bigsmile.gif Ir aš tokių turėsiu thumbup.gif Ačiū 4u.gif

A man ir atsakyti negalima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 11 lapkričio 2010 - 11:17
nerealus albumas facebook'e, ra thumbup.gif

bet ar ne gaila bus pjaustyt tokio nediduko derliaus dėl sėklyčių? as bent kai seklas bandau issaugot tai isskrodziu pipirus ir seklas atskirai dziovinu, o pipirus gan karstai, nes jie pakankamai sultingi buna (cia priklausomai nuo rusies).

o pomidoru tai dar nebuvau tokiu maciusi, originalu wink.gif

o dar klausimas apie pipirus (gal praskaiciau kazkur): kiek seklu sudygo is turetu?
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 11, 08:55)

Taigi: nukirpk viršūnes, VISAS šakeles su visais žiedais ir vaisių užuomazgom (jos neužaugs dabar, tik suvys) iki tos vietos kur yra pilnai išsivystęs pimpis (kad ir žalias, svarbu dručkis). Negailėk. Nuskink VISUS lapus, jie serga, nereikalingi. Tegu augalas maisto medžiagas naudoja produktyviai - ten kur reikia. Krūmas didVYRIŠKAI baigs nokinti derlių, tuomet prileis daug naujų šoninių atžalų ir vėl smagiai žydės ir derės smile.gif

Rimtai??? Nes pas mane irgi dziusta, lapeliai krenta...keli ziedai buvo, bet nudziuvo...o peniukas is mano seklu toks neissivyste, ant paklelio buvo idealus, o realybeje blush2.gif Nors drauge juokesi ir sake, kad buna visokiu tik as nzn. lotuliukas.gif Tad stosiu i eile jeigu pas jus tokie putluciai noksta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajos @ 2010 11 11, 13:51)
o dar klausimas apie pipirus (gal praskaiciau kazkur): kiek seklu sudygo is turetu?

žinok nepamenu..Žostautė 2 ar 3 seklas atsiuntė, išdygo vienas. ALE KOKSSSSSSS smile.gif))

O pomidorai tokie is Loretos sodu.. Derlingi, skanųs, mirė vieni paskutiniųjų.. Vnž ne tik vaizdas, bet ir šiaip nieko smile.gif

Saintlina, saulela, Jus kelios man anoj temoj kaip patarimų šaltinis.. aš Jumi taip dėkinga už daug ką... blush2.gif

Madmuazel, aga, negalima smile.gif))) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 11 11, 17:56)
Saintlina, saulela, Jus kelios man anoj temoj kaip patarimų šaltinis.. aš Jumi taip dėkinga už daug ką...  blush2.gif

ale tu matai.. rodos, nieko protingo nebuvau pasakius g.gif

o kaip tau su autoklavu sekasi? Įsicinkinai?
Atsakyti
aik tu, dar ir neuzkaiciau... blush2.gif
nu diec avi zada pirkt, gal tadu... rolleyes.gif
Atsakyti
O man tai čilių temoj trūksta AGNIEŠKOS ir AISTĖS.... group.gif ....nulindo kur, pasislėpė...iki pavasario tikriausiai...
Papildyta:
QUOTE(ra @ 2010 11 11, 19:28)

....nu diec avi ...

Skaitau lietuviškai..nesigauna..bandau prancūzų..italų..graikų..joks vertimas neima.. prisiminiau, kad Norvegija...žemaitiška jama.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2010 11 11, 14:57)
o peniukas is mano seklu toks neissivyste, ant paklelio buvo idealus, o realybeje blush2.gif  Nors drauge juokesi ir sake, kad buna visokiu tik as nzn. lotuliukas.gif Tad stosiu i eile jeigu pas jus tokie putluciai noksta wub.gif

mažai glostei, musėt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 11 11, 18:36)
O man tai čilių temoj trūksta AGNIEŠKOS ir AISTĖS....  group.gif ....nulindo kur, pasislėpė...iki pavasario tikriausiai...

čilius intensyviai augina, kol mes blevyzgojam. Ateis pavasarį didžiausias plantacijas rodydamos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 lapkričio 2010 - 18:46
nu prisijuokiau cia pas jus lotuliukas.gif linksmai blevyzgojat lotuliukas.gif tik va klausimas iskilo g.gif tos gelytes cili ar paprikos? turiu as ju tik dar seklu niekaip nesugebu isimt cool.gif
Atsakyti