Nu, mergai ir pavarot.. nebeskaiciau nuo pirmo puslapio..načiert..
) užteko paskutinių trejų
)) užsižvengiau iki apsiašaravimo
))
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 19:19)
kaži, ar teks ramiai paskaityt
Čia kątik parodei kai ką visuotinai trokštamo.. tuoj užversim prašymais
Ale su vakavimu turbūt mintis nekokia. Nikoks vaizdelis bus, jei susitrauks
va va...būtent taip ir įvyko..
mergai, reikalS tame, kad pipiriukus sėjau vėlokai..jau ir nepamenu kada ten pas mus Žostautė tekėjo, bet mėnesiu arpusantro vėliau, nei reikėjo..nespėjo daug jų užsiveist.. kadangi ir aplink čia daug norinčių, visoms po daug tiesiog pažadėt negaliu. Kitais metais, kai jū bus pusę šiltnamio, visoms po pipiriuką
))
Nu bet apie tai eigoj..
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 19:52)
aga, yra du keliai - i marinadą ar samagoną merkt. Diedas siūlo į samagoną. BET.. moterims bus per aštru, o...mergai..argi vyrai prisilies prie to, kas nors kiek primena b*** ir dar ne jo? nežinau.. Gal vis tik marinuot?
traukiu Tavi in sąrašą
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 20:07)
Ratuto, ruošk sėklas. Ir kuo daugiau
įtraukiau, įtraukiau į sarašą
))
QUOTE(Edexa @ 2010 11 10, 20:12)
Pala, nešūkauk taip garsiai.. RA iš jų vibratorius gamina ir į prekybą priduoda
mažus analinius vibratoriukus
))))
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 20:23)
stoju i eile;
Ra, man kaledoms: kg svieziu pomidoru, vibratoriu, ir pora seklu
ir kaip as be shito iki siol galejau gyventi
zapYsala
žinok ir aš nežinau.. be pomidorų Penių ir be šių...
kas naudojat fb, žvilgterkit čia
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 20:26)
šita prekė gal kaip nors be sėklų apsieitų?..
Ale aš ir žiūriu - ant tokio didelio augalo vienintelis pipiriukas kabo.. ir tas pats nabagas toks likęs
nu jėzus marija.. dar betrūko nuo vibratoriaus pastot...
analinio...
ta fotkė daryta kiek seniau, dabar raudonuoja bent 3, kiti bando vytis.. bet daug šiemet , matau, neišspausiu...
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 20:27)
Ratuto, as ir noriu poros seklyciu
As isivaizduoju - tai gi isdegins viska
aga, užrašiau..
jo..išdegins. ale , girdejau, visokių aliejukų kaitinančių yr, o čia jau viskas paruošta..
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 20:28)
Casual, dėl paswordą ant kompo. Jei diedas įlis čia pasiskaityt, naujo šiltnamio, įtariu, negausi
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 20:30)
šiltnamio a taip a taip negausiu
gal bent vibratoriui dar turiu shansu
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 20:53)
žinutė kaip žinutė.... tik va tas žodis 'dora".... kažkaip įtartinai skamba
Papildyta:
čia vis dar apie vibratorius kalba eina?
ašaros tek vėl...
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 20:57)
ojetusss.....
sveikinu tyliai tyliai...švelniai švelniai....
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 21:36)
QUOTE(Edexa @ 2010 11 11, 07:14)
Ojojoj... nu ir pripliurpėt vakar..
šiandien net su šviežia galva vos atradau kas kaip ir apie ką šneka...vis pasitikslinu kokioj temoj esu...
Bet gerai, viskas iš eilės: čili-sėklos-vibratorius-nėštumas-ir...moliūgėlis
- diedo kaip ir nereik..
Nestriokinkit mergelkos, bus tų ***ių, kad tik noro į juos žiūrėt ir..valgyt būtų... Užsiveisim, paskui eisim varžybų pas kurią gražesnis, ILGESNIS ir DIDESNIS užaugs..
.....daržovių temoj tokios diskusijos neužprotestuos?....
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 11 11, 07:55)
Rytas, mano pilkosios ląstelės dirba pilnu tempu..skaitau tavo, RA, skundą. Iš fotkės matau, kad tas sexovas medis labai apžėlęs, nežmoniškai.. Aptvarkyt jį reiktų, kad bent likusius "darbininkus" pabaigtų nokint.
Taigi: nukirpk viršūnes, VISAS šakeles su visais žiedais ir vaisių užuomazgom (jos neužaugs dabar, tik suvys) iki tos vietos kur yra pilnai išsivystęs pimpis (kad ir žalias, svarbu dručkis). Negailėk. Nuskink VISUS lapus, jie serga, nereikalingi. Tegu augalas maisto medžiagas naudoja produktyviai - ten kur reikia. Krūmas didVYRIŠKAI baigs nokinti derlių, tuomet prileis daug naujų šoninių atžalų ir vėl smagiai žydės ir derės
nu va, dabar apie reikalus..
)) Žinok ta foto senoka, dabar medis da baisiau atrodo.. Nuėjau, pradėjau skabyt lapus, Tavo pamokyta, karpyt viršūnes, ale žiūrau, ir amars yr.. Nupurškiau žalio muilo tirpalu.. daba b..iai ramiai sau kab, burbulus puč..
labai tikiuos, kad atsigaus.. Bo tada dar bet 7 pipiriukai paraudonuos..ir bus sėklų daugiau.. Ačiū, saulala, už patarimą...
Papildyta:
Mergai, užrašiau Edexą, Saintliną, Madmuazelę ir Casual. Bent po 2 - 3 sėklytes gausit tikrai.
VISŲ KITŲ LABAI PRAŠAU NEPRAŠYT - ŠIEMET TIKRAI NEBEBUS IŠ KO - čia vietinių prašančių jau tokia eilė, kad tik žiūrau kad man užtektų...
dabar už tai pasakokit ką daryt.. Prinokusų pipirą nujamt..leist išdžiųt ir krapštyt sęklas? Ar krapštyt dar iš nesudžiuvusio?
Edex, saulala, į visas man žiauriai naudingas Tavo až atsakysiu sekančiu prisėdimu prie kompo - kalėdinis marazmas pas mani.. dirbu dirbu dirbu..