Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 22:12)
Pirma nestuma labai zliumbiau, dabar ir pastarasias kelias dienas zliumbti pradejau - tai ir supratau, kad NT reikia traukti blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Saintlina, mano baklazaniuku niekam neatiduok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 22:10)
2. Nea, nerašei. Jau galvojau - kaip čia tas pirmenybinis šitaip ilgai eit gali  blink.gif
Į sveikatą ir gero derliaus 4u.gif

vakar vakare dezuteje radau ir ketinau az parashyt, o siandien nebeatsiminiau ar parashiau ar tik galvojau parashyt doh.gif
dar syki- acius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 21:14)
Saintlina, mano baklazaniuku niekam neatiduok smile.gif

klausau pioneer.gif
Atsakyti
hihihi.gif vaiksciojanti komedija tu hihihi.gif
Labanakt!
Atsakyti
pomidoru temoje- apie chillius, pipiriuku temoje -apie vibratorius ir baklazanus blink.gif doh.gif
merginos, gal einam kokia orchideju tema nusiaubt mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Moterims viskas i tema hihihi.gif
Pas mane paprikos su baklazanais labai graziai draugavo sia vasara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 21:36)
merginos, gal einam kokia orchideju tema nusiaubt  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

užmečiau akį - uždaryta orchidėjų tema. Taip kad teks bliuznyt šiose įprastose. Ai, čia nieks nepyksta, visi savi irnesakyk.gif
Atsakyti
Ojojoj... nu ir pripliurpėt vakar.. karsta.gif šiandien net su šviežia galva vos atradau kas kaip ir apie ką šneka...vis pasitikslinu kokioj temoj esu... lotuliukas.gif Bet gerai, viskas iš eilės: čili-sėklos-vibratorius-nėštumas-ir...moliūgėlis thumbup.gif - diedo kaip ir nereik..

Nestriokinkit mergelkos, bus tų ***ių, kad tik noro į juos žiūrėt ir..valgyt būtų... Užsiveisim, paskui eisim varžybų pas kurią gražesnis, ILGESNIS ir DIDESNIS užaugs.. lotuliukas.gif .....daržovių temoj tokios diskusijos neužprotestuos?.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 11 lapkričio 2010 - 07:22
QUOTE(ra @ 2010 11 10, 18:25)
.... regis ir mano..khe..nu..peniu medis del tos pacios priezasties merdeja - ***iai noksta, lapai krenta.. 

Rytas, mano pilkosios ląstelės dirba pilnu tempu..skaitau tavo, RA, skundą. Iš fotkės matau, kad tas sexovas medis labai apžėlęs, nežmoniškai.. Aptvarkyt jį reiktų, kad bent likusius "darbininkus" pabaigtų nokint.

Taigi: nukirpk viršūnes, VISAS šakeles su visais žiedais ir vaisių užuomazgom (jos neužaugs dabar, tik suvys) iki tos vietos kur yra pilnai išsivystęs pimpis (kad ir žalias, svarbu dručkis). Negailėk. Nuskink VISUS lapus, jie serga, nereikalingi. Tegu augalas maisto medžiagas naudoja produktyviai - ten kur reikia. Krūmas didVYRIŠKAI baigs nokinti derlių, tuomet prileis daug naujų šoninių atžalų ir vėl smagiai žydės ir derės smile.gif
Atsakyti
sveikos.as snd puse nakties sapnavau pipirus(tuos varpelio formos,nu laaabai jie man faini wub.gif )
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 20:31)
ar matai, ką pridirbai? Kokia eilė per kelias minutes susidarė  blink.gif

aga.net 3 pslp eiles lotuliukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 20:57)
tongue.gif  jau nebereikes biggrin.gif Siandien isvydau II juosteles blush2.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Nu, mergai ir pavarot.. nebeskaiciau nuo pirmo puslapio..načiert..smile.gif) užteko paskutinių trejų smile.gif)) užsižvengiau iki apsiašaravimo smile.gif))

QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 19:19)
kaži, ar teks ramiai paskaityt  g.gif  Čia kątik parodei kai ką visuotinai trokštamo.. tuoj užversim prašymais  rolleyes.gif

Ale su vakavimu turbūt mintis nekokia. Nikoks vaizdelis bus, jei susitrauks  schmoll.gif

va va...būtent taip ir įvyko..

mergai, reikalS tame, kad pipiriukus sėjau vėlokai..jau ir nepamenu kada ten pas mus Žostautė tekėjo, bet mėnesiu arpusantro vėliau, nei reikėjo..nespėjo daug jų užsiveist.. kadangi ir aplink čia daug norinčių, visoms po daug tiesiog pažadėt negaliu. Kitais metais, kai jū bus pusę šiltnamio, visoms po pipiriuką smile.gif))
Nu bet apie tai eigoj..

Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 19:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai, kad jie marinuojant nesusitraukia g.gif

aga, yra du keliai - i marinadą ar samagoną merkt. Diedas siūlo į samagoną. BET.. moterims bus per aštru, o...mergai..argi vyrai prisilies prie to, kas nors kiek primena b*** ir dar ne jo? nežinau.. Gal vis tik marinuot? g.gif

traukiu Tavi in sąrašą smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 20:07)
Ratuto, ruošk sėklas. Ir kuo daugiau  notworthy.gif  friends.gif

įtraukiau, įtraukiau į sarašą smile.gif))

QUOTE(Edexa @ 2010 11 10, 20:12)
Pala, nešūkauk taip garsiai.. RA iš jų vibratorius gamina ir į prekybą priduoda topsecret.gif

mažus analinius vibratoriukus smile.gif))))

QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 20:23)
stoju i eile;
Ra, man kaledoms: kg svieziu pomidoru, vibratoriu, ir pora seklu  bigsmile.gif

ir kaip as be shito iki siol galejau gyventi  unsure.gif  g.gif

zapYsala smile.gif
žinok ir aš nežinau.. be pomidorų Penių ir be šių...
kas naudojat fb, žvilgterkit čia

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 20:26)
šita prekė gal kaip nors be sėklų apsieitų?..  g.gif
Ale aš ir žiūriu - ant tokio didelio augalo vienintelis pipiriukas kabo.. ir tas pats nabagas toks likęs  hihihi.gif

nu jėzus marija.. dar betrūko nuo vibratoriaus pastot... doh.gif analinio... doh.gif doh.gif

ta fotkė daryta kiek seniau, dabar raudonuoja bent 3, kiti bando vytis.. bet daug šiemet , matau, neišspausiu...

QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 20:27)
Ratuto, as ir noriu poros seklyciu blush2.gif

As isivaizduoju - tai gi isdegins viska hihihi.gif  hihihi.gif

aga, užrašiau.. smile.gif

jo..išdegins. ale , girdejau, visokių aliejukų kaitinančių yr, o čia jau viskas paruošta..

QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 20:28)
Casual, dėl paswordą ant kompo. Jei diedas įlis čia pasiskaityt, naujo šiltnamio, įtariu, negausi  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 20:30)
šiltnamio a taip a taip negausiu  irnesakyk.gif  gal bent vibratoriui dar turiu shansu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 20:53)
žinutė kaip žinutė.... tik va tas žodis 'dora".... kažkaip įtartinai skamba  g.gif
Papildyta:
čia vis dar apie vibratorius kalba eina?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ašaros tek vėl...

Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 20:57)
tongue.gif  jau nebereikes biggrin.gif Siandien isvydau II juosteles blush2.gif
Papildyta:

ojetusss..... wub.gif wub.gif wub.gif sveikinu tyliai tyliai...švelniai švelniai....

QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 21:36)
pomidoru temoje- apie chillius, pipiriuku temoje -apie vibratorius ir baklazanus blink.gif  doh.gif
merginos, gal einam kokia orchideju tema nusiaubt  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Edexa @ 2010 11 11, 07:14)
Ojojoj... nu ir pripliurpėt vakar.. karsta.gif šiandien net su šviežia galva vos atradau kas kaip ir apie ką šneka...vis pasitikslinu kokioj temoj esu... lotuliukas.gif Bet gerai, viskas iš eilės: čili-sėklos-vibratorius-nėštumas-ir...moliūgėlis thumbup.gif - diedo kaip ir nereik..

Nestriokinkit mergelkos, bus tų ***ių, kad tik noro į juos žiūrėt ir..valgyt būtų... Užsiveisim, paskui eisim varžybų pas kurią gražesnis, ILGESNIS ir DIDESNIS užaugs.. lotuliukas.gif .....daržovių temoj tokios diskusijos neužprotestuos?.... g.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

Papildyta:

QUOTE(Edexa @ 2010 11 11, 07:55)
Rytas, mano pilkosios ląstelės dirba pilnu tempu..skaitau tavo, RA, skundą. Iš fotkės matau, kad tas sexovas medis labai apžėlęs, nežmoniškai.. Aptvarkyt jį reiktų, kad bent likusius "darbininkus" pabaigtų nokint.

Taigi: nukirpk viršūnes, VISAS šakeles su visais žiedais ir vaisių užuomazgom (jos neužaugs dabar, tik suvys) iki tos vietos kur yra pilnai išsivystęs pimpis (kad ir žalias, svarbu dručkis). Negailėk. Nuskink VISUS lapus, jie serga, nereikalingi. Tegu augalas maisto medžiagas naudoja produktyviai - ten kur reikia. Krūmas didVYRIŠKAI baigs nokinti derlių, tuomet prileis daug naujų šoninių atžalų ir vėl smagiai žydės ir derės smile.gif

nu va, dabar apie reikalus.. smile.gif)) Žinok ta foto senoka, dabar medis da baisiau atrodo.. Nuėjau, pradėjau skabyt lapus, Tavo pamokyta, karpyt viršūnes, ale žiūrau, ir amars yr.. Nupurškiau žalio muilo tirpalu.. daba b..iai ramiai sau kab, burbulus puč.. cool.gif labai tikiuos, kad atsigaus.. Bo tada dar bet 7 pipiriukai paraudonuos..ir bus sėklų daugiau.. Ačiū, saulala, už patarimą...

Papildyta:

Mergai, užrašiau Edexą, Saintliną, Madmuazelę ir Casual. Bent po 2 - 3 sėklytes gausit tikrai.

VISŲ KITŲ LABAI PRAŠAU NEPRAŠYT - ŠIEMET TIKRAI NEBEBUS IŠ KO - čia vietinių prašančių jau tokia eilė, kad tik žiūrau kad man užtektų...

dabar už tai pasakokit ką daryt.. Prinokusų pipirą nujamt..leist išdžiųt ir krapštyt sęklas? Ar krapštyt dar iš nesudžiuvusio?

Edex, saulala, į visas man žiauriai naudingas Tavo až atsakysiu sekančiu prisėdimu prie kompo - kalėdinis marazmas pas mani.. dirbu dirbu dirbu.. doh.gif
Atsakyti