madmozele, o tau seklu ne per daug bus? ir is saintlinos ir is ra jau prisiprashei priaugs pilni kampai ********-ų ką su tiek veiksi?
bus užsiėmus, neturės laiko savo moliūgais mūsų nervuot
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 21:38)
del moliugu nesinervuoju dar pas pacia apie 20 liko
bijau tik kad puti nepradetu ... nors ne katastrofa... "susandeliuoti" gi ne pas mus, o pas anyta
Ale kokios pavydelnikes Cia jus kaltos - rodot savo grozius, giriates, kiekviena dora darzininke neatsilaikys
Saintlina, gausi mazu moliugeliu kakton, jei erezijas skleisi
Papildyta:
As gal dar kita uzsiemima turesiu
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 20:38)
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 21:50)
Ale kokios pavydelnikes Cia jus kaltos - rodot savo grozius, giriates, kiekviena dora darzininke neatsilaikys
žinutė kaip žinutė.... tik va tas žodis 'dora".... kažkaip įtartinai skamba
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 21:52)
čia vis dar apie vibratorius kalba eina?
jau nebereikes Siandien isvydau II juosteles
Papildyta:
Auginau pirmais metais sau ramiai svogunus, morkas, bulves, kopustus... ir prasidejo gundymas: va ka as turiu, va koks...kur cia imanoma atsilaikyti... Ir siltnamis siemet atsirado, kitais gal bus didesnis, ir zemes daugiau suarem Ir sodo gi sakiau nesodinsiu kol namo nebus...
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 20:53)
žinutė kaip žinutė.... tik va tas žodis 'dora".... kažkaip įtartinai skamba
Auginau pirmais metais sau ramiai svogunus, morkas, bulves, kopustus... ir prasidejo gundymas: va ka as turiu, va koks...kur cia imanoma atsilaikyti... Ir siltnamis siemet atsirado, kitais gal bus didesnis, ir zemes daugiau suarem Ir sodo gi sakiau nesodinsiu kol namo nebus...
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 20:54)
ale matai, kaip iškart hormonai įsižaidė - jau moliūgais grasina užmėtyti
Sveikinu
Tai jau šiemet atia atia baklažanams, moliūgams ir pomidorams?..
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 21:57)
na ir diena
Sveikinimai dideliausi
ech, kaip faina.........................
cia pirmas?
Siemet aisku, kad ate Ale kitais metais nezadu atisakyti, tikiuosi netrukdys man darbuotis Jau sausio pab. kibsiu i darbus.. ir vyras bus labiau ikinkytas Kad tik viskas butu gerai
Casual, antras Ilgai lauktas Jau kitus planus kurti buvau pradejusi, o cia bac
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 22:00)
Siemet aisku, kad ate Ale kitais metais nezadu atisakyti, tikiuosi netrukdys man darbuotis Jau sausio pab. kibsiu i darbus.. ir vyras bus labiau ikinkytas Kad tik viskas butu gerai
aga, jau paskaiciau profilyje kad ne pirmas, bet kol paspaudziau 'redaguoti', kad istrint klausima- ziuriu jau ir atsakymas yra
ech, man neshtumas tai su tokia pusiau mistine busena asocijuojasi o kiek pirmajam?
i tema:
saintlina, ar as tau parashiau kad tavo laishkiuka gavau ? jauciu- pamirshau ?
aciu tau didelis ir begalinis
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 21:00)
tikiuosi netrukdys man darbuotis Jau sausio pab. kibsiu i darbus..
sausio pab. gal ir netrukdys, ale tu gal neprisisodink plantacijų dėl visa ko Vasarą jau nelabai gausis šiltnamy strakaliot..
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 21:06)
1. ech, man neshtumas tai su tokia pusiau mistine busena asocijuojasi 2. saintlina, ar as tau parashiau kad tavo laishkiuka gavau ? jauciu- pamirshau ?
1. Man irgi
2. Nea, nerašei. Jau galvojau - kaip čia tas pirmenybinis šitaip ilgai eit gali
Į sveikatą ir gero derliaus
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 21:06)
aga, jau paskaiciau profilyje kad ne pirmas, bet kol paspaudziau 'redaguoti', kad istrint klausima- ziuriu jau ir atsakymas yra
ech, man neshtumas tai su tokia pusiau mistine busena asocijuojasi o kiek pirmajam?
i tema:
i tema:
Man ir mistine ir nelengva... Pirma nestuma labai zliumbiau, dabar ir pastarasias kelias dienas zliumbti pradejau - tai ir supratau, kad NT reikia traukti Bus septyneri sausio pradzioje
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 21:07)
sausio pab. gal ir netrukdys, ale tu gal neprisisodink plantacijų dėl visa ko Vasarą jau nelabai gausis šiltnamy strakaliot..
Na, ziuresiu... nes savu darzoviu nezadu atsisakyti - kuo tada maitinsiuosi
O Edexos kelis grozius namuose gi auginsiu, tai kas ten bus per rupestis. Juokas