Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

madmozele, o tau seklu ne per daug bus? ir is saintlinos ir is ra jau prisiprashei biggrin.gif priaugs pilni kampai ********-ų ką su tiek veiksi? g.gif
Atsakyti
bus užsiėmus, neturės laiko savo moliūgais mūsų nervuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 21:38)
bus užsiėmus, neturės laiko savo moliūgais mūsų nervuot  biggrin.gif

del moliugu nesinervuoju irnesakyk.gif dar pas pacia apie 20 liko hihihi.gif
bijau tik kad puti nepradetu g.gif ... nors ne katastrofa... "susandeliuoti" gi ne pas mus, o pas anyta hihihi.gif
Atsakyti
Ale kokios pavydelnikes bebe.gif Cia jus kaltos - rodot savo grozius, giriates, kiekviena dora darzininke neatsilaikys schmoll.gif
Saintlina, gausi mazu moliugeliu kakton, jei erezijas skleisi ban.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 20:38)
bus užsiėmus, neturės laiko savo moliūgais mūsų nervuot  biggrin.gif

As gal dar kita uzsiemima turesiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 21:50)
Ale kokios pavydelnikes bebe.gif Cia jus kaltos - rodot savo grozius, giriates, kiekviena dora darzininke neatsilaikys schmoll.gif
Saintlina, gausi mazu moliugeliu kakton, jei erezijas skleisi ban.gif

žinutė kaip žinutė.... tik va tas žodis 'dora".... kažkaip įtartinai skamba g.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 21:52)
As gal dar kita uzsiemima turesiu wub.gif

čia vis dar apie vibratorius kalba eina? lotuliukas.gif
Atsakyti
tongue.gif jau nebereikes biggrin.gif Siandien isvydau II juosteles blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 20:53)
žinutė kaip žinutė.... tik va tas žodis 'dora".... kažkaip įtartinai skamba  g.gif

Auginau pirmais metais sau ramiai svogunus, morkas, bulves, kopustus... ir prasidejo gundymas: va ka as turiu, va koks...kur cia imanoma atsilaikyti... Ir siltnamis siemet atsirado, kitais gal bus didesnis, ir zemes daugiau suarem lotuliukas.gif Ir sodo gi sakiau nesodinsiu kol namo nebus... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 10 lapkričio 2010 - 20:54
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 20:54)
tongue.gif  jau nebereikes biggrin.gif Siandien isvydau II juosteles blush2.gif

ale matai, kaip iškart hormonai įsižaidė - jau moliūgais grasina užmėtyti blink.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tai jau šiemet atia atia baklažanams, moliūgams ir pomidorams?..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 21:57)
Siandien isvydau II juosteles blush2.gif

na ir diena bigsmile.gif bigsmile.gif
Sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ech, kaip faina.........................

cia pirmas? ax.gif
Atsakyti
Siemet aisku, kad ate lotuliukas.gif Ale kitais metais nezadu atisakyti, tikiuosi nestuke.gif netrukdys man darbuotis blush2.gif Jau sausio pab. kibsiu i darbus.. ir vyras bus labiau ikinkytas hihihi.gif Kad tik viskas butu gerai ax.gif

Casual, antras wub.gif Ilgai lauktas biggrin.gif Jau kitus planus kurti buvau pradejusi, o cia bac bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 10 lapkričio 2010 - 21:02
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 22:00)
Siemet aisku, kad ate  lotuliukas.gif  Ale kitais metais nezadu atisakyti, tikiuosi  nestuke.gif  netrukdys man darbuotis blush2.gif  Jau sausio pab. kibsiu i darbus.. ir vyras bus labiau ikinkytas hihihi.gif  Kad tik viskas butu gerai ax.gif

Casual, antras wub.gif  Ilgai lauktas biggrin.gif Jau kitus planus kurti buvau pradejusi, o cia bac bigsmile.gif

aga, jau paskaiciau profilyje kad ne pirmas, bet kol paspaudziau 'redaguoti', kad istrint klausima- ziuriu jau ir atsakymas yra biggrin.gif

ech, man neshtumas tai su tokia pusiau mistine busena asocijuojasi rolleyes.gif o kiek pirmajam?

i tema:

saintlina, ar as tau parashiau kad tavo laishkiuka gavau ? g.gif jauciu- pamirshau ? g.gif
aciu tau didelis ir begalinis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 21:00)
tikiuosi  nestuke.gif  netrukdys man darbuotis blush2.gif  Jau sausio pab. kibsiu i darbus..

sausio pab. gal ir netrukdys, ale tu gal neprisisodink plantacijų dėl visa ko ax.gif Vasarą jau nelabai gausis šiltnamy strakaliot..
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 21:06)
1. ech, man neshtumas tai su tokia pusiau mistine busena asocijuojasi  rolleyes.gif  2. saintlina, ar as tau parashiau kad tavo laishkiuka gavau ?  g.gif  jauciu- pamirshau ?  g.gif

1. Man irgi wub.gif

2. Nea, nerašei. Jau galvojau - kaip čia tas pirmenybinis šitaip ilgai eit gali blink.gif
Į sveikatą ir gero derliaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 21:06)
aga, jau paskaiciau profilyje kad ne pirmas, bet kol paspaudziau 'redaguoti', kad istrint klausima- ziuriu jau ir atsakymas yra  biggrin.gif

ech, man neshtumas tai su tokia pusiau mistine busena asocijuojasi  rolleyes.gif  o kiek pirmajam?
i tema:

Man ir mistine ir nelengva... Pirma nestuma labai zliumbiau, dabar ir pastarasias kelias dienas zliumbti pradejau - tai ir supratau, kad NT reikia traukti blush2.gif Bus septyneri sausio pradzioje smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 21:07)
sausio pab. gal ir netrukdys, ale tu gal neprisisodink plantacijų dėl visa ko  ax.gif  Vasarą jau nelabai gausis šiltnamy strakaliot..

Na, ziuresiu... nes savu darzoviu nezadu atsisakyti - kuo tada maitinsiuosi g.gif

O Edexos kelis grozius namuose gi auginsiu, tai kas ten bus per rupestis. Juokas irnesakyk.gif
Atsakyti