Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

eik tu, diedas anais didziuojas kaip savo smile.gif))))
kitamet, sakau, prisiauginsiu ir vakuosiu - jauti kokios dovanos mergoms kaledu proga bus fainos?smile.gif))))

ehm...ramiai skaitysiu nuo pirmo puslapio..mazu ka uzmatysiu trokstamo smile.gif))) ACIUUUUUUU smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra: 10 lapkričio 2010 - 17:44
QUOTE(ra @ 2010 11 10, 17:44)

ehm...ramiai skaitysiu nuo pirmo puslapio..mazu ka uzmatysiu trokstamo smile.gif)))

kaži, ar teks ramiai paskaityt g.gif Čia kątik parodei kai ką visuotinai trokštamo.. tuoj užversim prašymais rolleyes.gif

Ale su vakavimu turbūt mintis nekokia. Nikoks vaizdelis bus, jei susitrauks schmoll.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai, kad jie marinuojant nesusitraukia g.gif
Man ir sita tema jau viena pagrindiniu - dar kai pavasariop Edex'os zadetu groziu prisisodinsiu bigsmile.gif bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 19:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai, kad jie marinuojant nesusitraukia g.gif

ANIA??? yahoo.gif
Ratuto, ruošk sėklas. Ir kuo daugiau notworthy.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 11 10, 20:52)
pavasariop Edex'os zadetu groziu prisisodinsiu bigsmile.gif  bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu rolleyes.gif

Lukterk..dar noksta, kabo.. paskubinsi - gausi kokių nebrendylų sėklų, nesudigs - sėdėsi užsiraukus visą vasarą... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 21:07)
yahoo.gif
Ratuto, ruošk sėklas.....

Pala, nešūkauk taip garsiai.. RA iš jų vibratorius gamina ir į prekybą priduoda topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 10, 21:12)
Pala, nešūkauk taip garsiai.. RA iš jų vibratorius gamina ir į prekybą priduoda topsecret.gif

g.gif
nu gerai.....

stoju i eile;
Ra, man kaledoms: kg svieziu pomidoru, vibratoriu, ir pora seklu bigsmile.gif

ir kaip as be shito iki siol galejau gyventi unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 20:07)
ANIA???  yahoo.gif
Ratuto, ruošk sėklas. Ir kuo daugiau  notworthy.gif  friends.gif

Gausi tu, gal man kokias 2 perleisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 10, 20:12)

šita prekė gal kaip nors be sėklų apsieitų?.. g.gif
Ale aš ir žiūriu - ant tokio didelio augalo vienintelis pipiriukas kabo.. ir tas pats nabagas toks likęs hihihi.gif
Atsakyti
Ratuto, as ir noriu poros seklyciu blush2.gif

Lukterk..dar noksta, kabo.. paskubinsi - gausi kokių nebrendylų sėklų, nesudigs - sėdėsi užsiraukus visą vasarą... biggrin.gif
Papildyta:

Laukiu, neskubinu 4u.gif Gi nesodinsiu dar, tik kilnosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As isivaizduoju - tai gi isdegins viska hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 10, 20:23)
Ra, man kaledoms: kg svieziu pomidoru, vibratoriu, ir pora seklu  bigsmile.gif

ir kaip as be shito iki siol galejau gyventi  unsure.gif  g.gif

Casual, dėl paswordą ant kompo. Jei diedas įlis čia pasiskaityt, naujo šiltnamio, įtariu, negausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 11 10, 21:28)
Casual, dėl paswordą ant kompo. Jei diedas įlis čia pasiskaityt, naujo šiltnamio, įtariu, negausi  mirksiukas.gif

šiltnamio a taip a taip negausiu irnesakyk.gif gal bent vibratoriui dar turiu shansu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

ar matai, ką pridirbai? Kokia eilė per kelias minutes susidarė blink.gif
Atsakyti