Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(Edexa @ 2010 11 01, 19:13)
mastau.gif Tai kad nematau nuo ko čia gintis reiktų... visos draugiškos ir prie bajerių.....iš habanerų bambioškes lipdom... tuoj nauji metai smile.gif

as apskritai, o ne konkreciai kalbu. ai nesvarbu smile.gif

o as vakar kepiau sokoladini pyraga ir idejau truputi dziovinto habanero pudros, tai su ledais buvo tikrai idomus skonis smile.gif
Atsakyti
A, tai čia toks vaisinis pyragas su čiliais ir šokoladiniu glaistu? Tai bent keistenybė. Šiaip aš čilių valgyt nelabai mėgstu, man jie labiau dėl dekoratyvumo patinka. Šeimyna valgo, patenkinti, bet tokį pyragą kepti, man net neateitų į galvą....
Atsakyti
ne tiesiog sokoladinis pyragas, biskvitas ir glaistas. o kadangi astrumus megstam ir net labai tai kazkaip susimasciau smile.gif nes pagalvojau apie sokolada su pipirais, kurio buna paprastose parduotuvese..
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 30, 15:16)

user posted image

Mergičkos, laikinai pristabdau varpelių sėklučių žadėjimą ir dalijimą norinčiosioms, bijau, kad gali neužtekti visoms... Kam prižadėjau, tas gaus. Jei bus perteklius, pranešiu smile.gif
Atsakyti
Lauksim zinių.......
Atsakyti
QUOTE(Indrajos @ 2010 11 01, 13:17)
www.aštriai.lt bandom populiarinti šiuos prieskonius/ daržoves smile.gif

Labai gera mintis svetaines. Pravers tikrai.

Edexa Labai grazus varpeliai, skaniai atrodo!
Atsakyti
QUOTE(Resutas @ 2010 11 05, 15:29)
Labai gera mintis svetaines. Pravers tikrai.

ar mintis gera laikas parodys, dar tik pati pradžia smile.gif
Atsakyti
Hai, MADMUAZEL smile.gif
O tavo čiliams per sausas oras, todėl ir žiedai krenta, dulkink tu juos iki pamėlynavimo...
Jei kambaryje augini, šildymas veikia, tai bent apipurkšk retkarčiais. Aišku, kažkiek ir šiaip nukris, visi niekad neužsimegs, bet jau vis daugiau žiedelių liks smile.gif

Lauke ar šiltnamyje jiems natūralios sąlygos, ir tai kartais užsiožiuoja, ypač paprikos, o čia jau teks pasistengt pačiai.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 10, 10:33)
Hai, MADMUAZEL smile.gif
O tavo čiliams per sausas oras, todėl ir žiedai krenta, dulkink tu juos iki pamėlynavimo...
Jei kambaryje augini, šildymas veikia, tai bent apipurkšk retkarčiais. Aišku, kažkiek ir šiaip nukris, visi niekad neužsimegs, bet jau vis daugiau žiedelių liks smile.gif

Lauke ar šiltnamyje jiems natūralios sąlygos, ir tai kartais užsiožiuoja, ypač paprikos, o čia jau teks pasistengt pačiai.

a kad zinok tu chiliu nesupaisysi schmoll.gif g.gif
pas mane stovi du viens shalia kito (abu pastoviai palaistyt pamirstami), bet va vienas sau bujoja ir zydi o kitas ne tik ziedus bet ir visus lapus pamest baigia g.gif
Atsakyti
Nu va, as ir itariau, kad sausas oras ax.gif Bandysiu purksti ji smile.gif
Atsakyti
ant savo galvos netyciom uzsukau is pomidoru paziet ka Edexa siulo madmuazelei del nykstancio ciliuko.. regis ir mano..khe..nu..peniu medis del tos pacios priezasties merdeja - ***iai noksta, lapai krenta..
Pernai gi Žostautė porą sėklyčių atsiuntė, viena sudygo.. šiltnamy du pipiriukus sunokino, parsitysau triobon, kad ugtelejo..visas anais, mylimais, pasipuošė. Vienareikšmiškai kitais metais reiks 1/ 4 šiltnamio uzsodyt smile.gif

user posted image

Edex, rudeninej sodininu mugeje viena moteris tais varpeliais pipiriukais buvo stala pasipuosusi.. ir foto ju maciau - didziuuuuuuuuuli medi.. sako neisroviau siltnamy, antrais metais vel suzaliavo... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif taip smagiai isikvaksejom, gavau kelis pipiriukus dovanų, kitais metais butinai daiginsiu smile.gif

ir..ir dar tų noriu ir anų ir dar trečių..ir dar Edexos receptą pipirų marinavimo pamačiau iš giedriaus blogo.. doh.gif vnž slinkitės, aš ateinu ir čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 11 10, 18:25)
***iai noksta, lapai krenta.. 

ir..ir dar tų noriu ir anų ir dar trečių..ir dar Edexos receptą pipirų marinavimo pamačiau iš giedriaus blogo..  doh.gif vnž slinkitės, aš ateinu ir čia smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na, na, Ratutėl, ar tik diedulis neužpavydės toookių ***ių.... lotuliukas.gif

Jei kas iš mano Motinos Teresės "haremo" patiko, rašyk... ko gi ten užpečky sėdi su tais pomidoriniais "million'ais".... biggrin.gif
Atsakyti