Kokios paprikos As saviskiu tikriausiai nesulauksiu Maniskes, nors setos vasario pab., bet tik su dviem nuolatiniais lapeliais Nesuprantu kas joms - nei gyvos, nei mirusios... taip svajojau apie paprikas, bet jauciu, kad ju neturesiu ne vienos O gal dar yra vilciu, tik jos bus velai? Pagelbekite prasau Pirmus metus bandziau auginti
neįsivaizduoju, kame reikalas Mano vasario vidury sėtos jau po 6-7 paprikas turi. Gal pabandyk kokiu augimo stimuliatoriumi palaistyt?
Nors, ko gero, jau dabar nusipirk daigų bent kelis..
Nors, ko gero, jau dabar nusipirk daigų bent kelis..
Palaisciau jas du kartus dilgeliu raugu-kazkiek pajudejo... Bet tai jau tuoj birzelio vidurys
Va foto greitai padariau:
As maniau, kad jau nebeparduoda papriku - visi susisodine
O gal kas Vilniuje turi atliekamu papriku Kazi kada cia iki turgaus pavaziuoti
As maniau, kad jau nebeparduoda papriku - visi susisodine
O gal kas Vilniuje turi atliekamu papriku Kazi kada cia iki turgaus pavaziuoti
Uzpuole paprikas amarai, turbut (tokie zali greitai lakstantys vabaliukai mazi). Ka dabar daryt? Muilu lyg ir kazkokiu reikia purkst? Galit kas tiksliau parasyt... Rytoj begciau is pat ryto pirkt ir gelbet...
nuo amarų, girdėjau, ir fairy, ir cola purškia. Pomidorų lapų nuoviru lyg dar.
Ūkiniu muilu dar tručija, bet aš kažkada bandžiau - nepadėjo.
Ūkiniu muilu dar tručija, bet aš kažkada bandžiau - nepadėjo.
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 08, 19:23)
Uzpuole paprikas amarai, turbut (tokie zali greitai lakstantys vabaliukai mazi). Ka dabar daryt? Muilu lyg ir kazkokiu reikia purkst? Galit kas tiksliau parasyt... Rytoj begciau is pat ryto pirkt ir gelbet...
Mano ciliukus pernai buvo uzpuole tai as su ukisku muilu ploviau,tiesiog muilo putom su kempinele kiekviena lapeli numuilinau,paskui kiek palaikiau vonioj,kad nusivarvetu...Pranyko tam kartui,bet vis kas kiek laiko atsinaujindavo...
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 08, 19:20)
Kazi kada cia iki turgaus pavaziuoti
va aš irgi noriu iki turgaus nulėkt (bazilikai nedygsta, nors ką nori daryk ), tik laiko neatrandu. Jei netyčia nuvažiuočiau, pažiūrėčiau, ar dar paprikom prekiauja.
QUOTE(saintlina @ 2010 06 08, 19:55)
va aš irgi noriu iki turgaus nulėkt (bazilikai nedygsta, nors ką nori daryk ), tik laiko neatrandu. Jei netyčia nuvažiuočiau, pažiūrėčiau, ar dar paprikom prekiauja.
Butu saunu Nes planuoju savaitgali ilgiau nei savaitei isvykti prie juros-tai paskui jau is viso velu bus
O bazilikai mano grazus buvo-bet uraganas suplake ir sulauze ir mairuna-buvo nerealus-kaip niekad-dideli krumeliai - radau visus sumaisytus su zemem, nulauzytus...
Papildyta:
Beje, nuo amaru, as savo kinroze purksdavau ukisko muilo ir degtines tirpalu... Tikrai padedavo... Vienas muilas nea
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 08, 19:16)
Kokios paprikos As saviskiu tikriausiai nesulauksiu Maniskes, nors setos vasario pab., bet tik su dviem nuolatiniais lapeliais Nesuprantu kas joms - nei gyvos, nei mirusios... taip svajojau apie paprikas, bet jauciu, kad ju neturesiu ne vienos O gal dar yra vilciu, tik jos bus velai? Pagelbekite prasau Pirmus metus bandziau auginti
Mano sėtos per velykas, bet irgis dar neturi nei vienos paprikytės, bet aš kantri, bandysiu laukt. Bet jaučiu, saulės stygius ir pomidorams mano ir paprikoms, nes tik popiet gauna šiek tiek saulės ( vakarinėje pusėje auga).
QUOTE(saintlina @ 2010 06 08, 20:55)
Pas mane bazilikas irgis nesudygo, gal jau du kartus sėjau.
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 08, 20:20)
Palaisciau jas du kartus dilgeliu raugu-kazkiek pajudejo... Bet tai jau tuoj birzelio vidurys
Gal šviesos trūkumas o gal juos susodink jau į šiltnamį, gal trūksta šaknims vietos Aš sodinau kovo pradžioje berods
sveikos merginos noreciau ir as prie jusu prisideti turiu du cili pipiriukus jau visai neblogai ugtelejusius vienas jau su ziedukais tiksliau cia mano vyras juos uzsiaugino veliau idesiu nuotraukeles dabar neturiu nufotkinusi. turiu viena problemele cia truputi ne i tema bet gal man kas pades.auginu meta laukine ir jos lapukai ir kotelis tokie pabale kaip milteliais apseti ir papurtai tuos lpelius tai biski nubyr to baltumo bet biski ir lieka nzn kas cia gali buti praitais metais auginau viskas buvo normaliai o dabar... gal kas zinot kas cia galetu buti ir is viso ar jos bus daba valgomos er ne?
QUOTE(Militux @ 2010 06 09, 13:46)
Gal šviesos trūkumas o gal juos susodink jau į šiltnamį, gal trūksta šaknims vietos Aš sodinau kovo pradžioje berods
Kad istiklintam balkone auga O va pries kelias dienas persodinau is mazesniu indeliu i didelius, sakau, kad gal pajudinsiu juos kiek Bet ar bus rezultatas susodinti tokius mazycius i siltnami? Nenunyks jie man? Nors koks jau skirtumas
As galvoju, kad gal namuose buvo per salta jiems ir sustingo