Tikrai norit, kad pavasario nesulaukciau Cia tas didis tai "varpelis"?
na va taip pas mane ten dekoratyvus, ciliukas; o siaip koncervuoti bijau nes pernai prisizaidziau pjaustydama dziovinimui, pjausciau ant lentutes o po to atbula ranka norejau nosi pasikasyti, tai patikekit neatploviau viso veido ciela valanda tai supykau ant ciliuku ir dabar tik viena krumuka turiu, plius dziovintu visa indeli
QUOTE(karrinta @ 2010 10 31, 22:01)
....Siemet uzaugo 2 metru aukscio To dar nebuvo.
Tai bent užauginai
Pas mane irgi nemažas buvo, aišku, ne toks bokštas kaip tavo, bet viršūnę negailėdama nukirpau, neleidau daugiau žydėt. Norėjau, kad greičiau nors keli čiliukai sunoktų. Lauko ar šiltnamio sąlygom augdamas krūmas tokio aukščio, manau, neaugtų.
Sveikos,
noriu prisijungti ir dalinuosi šios vasaros derliaus nuotraukomis:
Golden Habanero
Jalapeno
Naga Jolokia
Kadangi derlius buvo nepaprastai gausus, tai kuriam puslapiuką www.aštriai.lt bandom populiarinti šiuos prieskonius/ daržoves
noriu prisijungti ir dalinuosi šios vasaros derliaus nuotraukomis:
Golden Habanero
Jalapeno
Naga Jolokia
Kadangi derlius buvo nepaprastai gausus, tai kuriam puslapiuką www.aštriai.lt bandom populiarinti šiuos prieskonius/ daržoves
QUOTE(Casual @ 2010 11 01, 14:59)
o tai jus cia pipirus pardavinesit?
cia as ikeliau nuotraukas savo derliaus ir parasiau, kad yra galimybe. Kam bus idomu, tas sugalvos kaip susirasti. Del reklamos galit buti rami
O gal kas nors yra bande kokiu receptu butent su pipirais, na ne vien kaip prieskoni naudojant?
kazi as cia tokia viena ziopla busiu bet man tokia nuojauta krebzda kad nuotraukeles is neto sukeltos....
is neto, bet darytos mano. norint kelti nuotraukas gali registruotis visokiose fotki.ru, o kam man to reikia?
Gal kas turetu varpeliu seklu parduoti Vilniuje , mielai nupirkciau
QUOTE(Indrajos @ 2010 11 01, 15:06)
cia as ikeliau nuotraukas savo derliaus ir parasiau, kad yra galimybe. Kam bus idomu, tas sugalvos kaip susirasti. Del reklamos galit buti rami
na ir ko cia taip piktai? pasidomejau ar pipirus/seklas parduodat...
pasirodziau labai nerami??
tai kam tada rashyt 'yra galimybe' ir nesakyt kokia cia ta galimybe? butinai tik telefonu skambint?
Papildyta:
QUOTE(renax @ 2010 11 01, 16:19)
Gal kas turetu varpeliu seklu parduoti Vilniuje , mielai nupirkciau
sveika, manau pas bet kuria is augintoju ikelusiu nuotrauka gali paprashyti
(prashom retkarciais ir pas ecka uzsukti - labai jau seniai bematyta )
QUOTE(Casual @ 2010 11 01, 18:32)
na ir ko cia taip piktai? pasidomejau ar pipirus/seklas parduodat...
tai kam tada rashyt 'yra galimybe' ir nesakyt kokia cia ta galimybe? butinai tik telefonu skambint?
ne piktai, tiesiog savigynos instinktas issivyste lietuviskuose forumuose bendraujant nes kazkaip visi ir ziuri kaip igelt.
Taip parduodu, nes uzaugo tiek kiek nesitikejau ir tikrai man cia nezinau kiek metu uztektu ju vienai
o del galimybiu tai tiesiog nenorejau, kad kaip reklama atrodytu, jei as cia buciau su kainomis supylus su kainomis i skelbimus surasiau o siaip az, kam idomu