Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Tikrai norit, kad pavasario nesulaukciau swoon.gif swoon.gif Cia tas didis tai "varpelis"?
Atsakyti
na va taip pas mane ten dekoratyvus, ciliukas; o siaip koncervuoti bijau nes pernai prisizaidziau pjaustydama dziovinimui, lotuliukas.gif pjausciau ant lentutes o po to atbula ranka norejau nosi pasikasyti, tai patikekit neatploviau viso veido ciela valanda doh.gif tai supykau ant ciliuku ir dabar tik viena krumuka turiu, plius dziovintu visa indeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 10 31, 22:01)
  ....Siemet  uzaugo 2 metru aukscio blink.gif  To dar nebuvo.

Tai bent užauginai doh.gif
Pas mane irgi nemažas buvo, aišku, ne toks bokštas kaip tavo, bet viršūnę negailėdama nukirpau, neleidau daugiau žydėt. Norėjau, kad greičiau nors keli čiliukai sunoktų. Lauko ar šiltnamio sąlygom augdamas krūmas tokio aukščio, manau, neaugtų.
Atsakyti
Sveikos,

noriu prisijungti smile.gif ir dalinuosi šios vasaros derliaus nuotraukomis:
Golden Habanero
user posted image
Jalapeno
user posted image
Naga Jolokia
user posted image

user posted image

Kadangi derlius buvo nepaprastai gausus, tai kuriam puslapiuką www.aštriai.lt bandom populiarinti šiuos prieskonius/ daržoves smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Indrajos @ 2010 11 01, 13:17)

o tai jus cia pipirus pardavinesit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 01, 14:59)
o tai jus cia pipirus pardavinesit?  g.gif

cia as ikeliau nuotraukas savo derliaus smile.gif ir parasiau, kad yra galimybe. Kam bus idomu, tas sugalvos kaip susirasti. Del reklamos galit buti rami smile.gif

O gal kas nors yra bande kokiu receptu butent su pipirais, na ne vien kaip prieskoni naudojant?
Atsakyti
kazi as cia tokia viena ziopla busiu bet man tokia nuojauta krebzda kad nuotraukeles is neto sukeltos.... g.gif g.gif
Atsakyti
is neto, bet darytos mano. norint kelti nuotraukas gali registruotis visokiose fotki.ru, o kam man to reikia?
Atsakyti
Gal kas turetu varpeliu seklu parduoti Vilniuje , mielai nupirkciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajos @ 2010 11 01, 15:06)
cia as ikeliau nuotraukas savo derliaus smile.gif ir parasiau, kad yra galimybe. Kam bus idomu, tas sugalvos kaip susirasti. Del reklamos galit buti rami smile.gif

na ir ko cia taip piktai? pasidomejau ar pipirus/seklas parduodat...
pasirodziau labai nerami?? g.gif

tai kam tada rashyt 'yra galimybe' ir nesakyt kokia cia ta galimybe? butinai tik telefonu skambint?
Papildyta:
QUOTE(renax @ 2010 11 01, 16:19)
Gal kas turetu varpeliu seklu parduoti Vilniuje , mielai nupirkciau  blush2.gif

sveika, manau pas bet kuria is augintoju ikelusiu nuotrauka gali paprashyti smile.gif

(prashom retkarciais ir pas ecka uzsukti - labai jau seniai bematyta mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 01, 18:32)
na ir ko cia taip piktai? pasidomejau ar pipirus/seklas parduodat...
pasirodziau labai nerami??  g.gif

tai kam tada rashyt 'yra galimybe' ir nesakyt kokia cia ta galimybe? butinai tik telefonu skambint?

ne piktai, tiesiog savigynos instinktas issivyste lietuviskuose forumuose bendraujant smile.gif nes kazkaip visi ir ziuri kaip igelt.

Taip parduodu, nes uzaugo tiek kiek nesitikejau ir tikrai man cia nezinau kiek metu uztektu ju vienai smile.gif

o del galimybiu tai tiesiog nenorejau, kad kaip reklama atrodytu, jei as cia buciau su kainomis supylus smile.gif su kainomis i skelbimus surasiau smile.gifo siaip az, kam idomu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajos @ 2010 11 01, 18:42)
......tiesiog savigynos instinktas issivyste....

mastau.gif Tai kad nematau nuo ko čia gintis reiktų... visos draugiškos ir prie bajerių.....iš habanerų bambioškes lipdom... tuoj nauji metai smile.gif
Atsakyti