Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

pasakiškas grožis thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Edexa,2010 10 31, 13:57]
Šitie vasarą augo lauke vazone, dabar kambaryje. Šiuo metu matomas derlius neužilgo keliaus marinavimui į stiklainiukus smile.gif

vau! del tokio grozio galma atsisakyti ir kambariniu geliu (nors pas mane ir taip ju jau beveik nebeliko, bet iskeldinciau ir paskutines). ir spalvytes kokios mmmm.....
o kaip marinuoji? (nuo a iki z) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 10 31, 14:21)
o kaip marinuoji? (nuo a iki z)  mirksiukas.gif

Va taip, kartais su savom interpretacijom... smile.gif

http://giedrius-v.li....com/65860.html

P.S. aš naudoju ne paprastą actą, o raudono vyno. Arba galima į paprastą actą kaitinant įpilti pusiau saldaus raudono stalo vyno smile.gif Čiobrelių įdedu negailėdama. Į vos pravėsusį marinatą įdedu šaukštelį medaus.... Geras skonis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 31 spalio 2010 - 13:57
QUOTE(Edexa @ 2010 10 31, 11:57)
Šitie vasarą augo lauke vazone, dabar kambaryje. Šiuo metu matomas derlius neužilgo keliaus marinavimui į stiklainiukus smile.gif

Edexa swoon.gif O cia kas per grazuoliai pas tave?
Atsakyti
mastau.gif šitie kilmės dokumentų neturi...
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 31, 14:56)
mastau.gif šitie kilmės dokumentų neturi...

O galesi ir situ spalvotu po kelias seklytes ideti blush2.gif Jau isivaizduoju situos spalvotus pipiriukus mano stiklainiuose wub.gif

Cia jie triju skirtingu spalvu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 31 spalio 2010 - 15:18
Sveikutės aš čia rašytoja reta, bet paskaitau kasdien, labai norėciau ir aš po kokias dvi sėkliukes tokiu spalvotų ir tie varpeliai labai grazuoliai....(sumokečiau)
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 10 31, 16:52)
labai norėciau ir aš po kokias dvi sėkliukes tokiu spalvotų.....

Mano a/ž neužsikimšusi..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 31, 16:55)
Mano a/ž neužsikimšusi..... smile.gif

gal užkimšt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 31, 20:16)
gal užkimšt  g.gif

lotuliukas.gif
Nepavyks.. irnesakyk.gif turiu čilių "dinamitų" - greit pravalysiu smile.gif

Man čiliai ir paprikos labai patinka - juos galima ir reikia sėti anksčiau nei pomidorus... oooo, kaip nagai niežti anksti pavasarį sėklytes pakrapštyt ir pasėt... biggrin.gif
Atsakyti
As tai laukiu Kaledu santa2.gif , o paskui jau kilnosim, ziurinesim seklytes, pilstysim zeme i indelius ir kisim seklytes sausio pabaigoje assa.gif
Papildyta:
Blyn, Edexa, sapnuosiu situos spalvotus tavo doh.gif Vis atsiverciu puslapi, pasigroziu blush2.gif Nu nerealus wub.gif O jie tikrai tokie vaisingi, ar cia tu super duper seimininke bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
Grazu cia pas jus 4u.gif Ir as noriu ciliukus parodyti blush2.gif Siemet uzaugo 2 metru aukscio blink.gif To dar nebuvo.
user posted image
o cia derlius nurinktas smile.gif
user posted image
Atsakyti