pasakiškas grožis
[quote=Edexa,2010 10 31, 13:57]
Šitie vasarą augo lauke vazone, dabar kambaryje. Šiuo metu matomas derlius neužilgo keliaus marinavimui į stiklainiukus
vau! del tokio grozio galma atsisakyti ir kambariniu geliu (nors pas mane ir taip ju jau beveik nebeliko, bet iskeldinciau ir paskutines). ir spalvytes kokios mmmm.....
o kaip marinuoji? (nuo a iki z)
Šitie vasarą augo lauke vazone, dabar kambaryje. Šiuo metu matomas derlius neužilgo keliaus marinavimui į stiklainiukus
vau! del tokio grozio galma atsisakyti ir kambariniu geliu (nors pas mane ir taip ju jau beveik nebeliko, bet iskeldinciau ir paskutines). ir spalvytes kokios mmmm.....
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 10 31, 14:21)
Va taip, kartais su savom interpretacijom...
http://giedrius-v.li....com/65860.html
P.S. aš naudoju ne paprastą actą, o raudono vyno. Arba galima į paprastą actą kaitinant įpilti pusiau saldaus raudono stalo vyno Čiobrelių įdedu negailėdama. Į vos pravėsusį marinatą įdedu šaukštelį medaus.... Geras skonis...
QUOTE(Edexa @ 2010 10 31, 11:57)
Edexa O cia kas per grazuoliai pas tave?
QUOTE(Edexa @ 2010 10 31, 14:56)
šitie kilmės dokumentų neturi...
O galesi ir situ spalvotu po kelias seklytes ideti Jau isivaizduoju situos spalvotus pipiriukus mano stiklainiuose
Cia jie triju skirtingu spalvu?
Sveikutės aš čia rašytoja reta, bet paskaitau kasdien, labai norėciau ir aš po kokias dvi sėkliukes tokiu spalvotų ir tie varpeliai labai grazuoliai....(sumokečiau)
QUOTE(Casual @ 2010 10 31, 20:16)
gal užkimšt
Nepavyks.. turiu čilių "dinamitų" - greit pravalysiu
Man čiliai ir paprikos labai patinka - juos galima ir reikia sėti anksčiau nei pomidorus... oooo, kaip nagai niežti anksti pavasarį sėklytes pakrapštyt ir pasėt...
As tai laukiu Kaledu , o paskui jau kilnosim, ziurinesim seklytes, pilstysim zeme i indelius ir kisim seklytes sausio pabaigoje
Papildyta:
Blyn, Edexa, sapnuosiu situos spalvotus tavo Vis atsiverciu puslapi, pasigroziu Nu nerealus O jie tikrai tokie vaisingi, ar cia tu super duper seimininke
Papildyta:
Blyn, Edexa, sapnuosiu situos spalvotus tavo Vis atsiverciu puslapi, pasigroziu Nu nerealus O jie tikrai tokie vaisingi, ar cia tu super duper seimininke