Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(*GREISI* @ 2010 10 11, 21:00)
Man rodos pas mane auga,tik iš pradžių violetiniai būna.

o paskui tokie kaip nuotraukoje būna,man atrodo ir aš tą nuotrauką turėjau,bet pratryniau.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 10 12, 08:40)
o paskui tokie kaip nuotraukoje būna,man atrodo ir aš tą nuotrauką turėjau,bet pratryniau.

Tai kad ne, GREISI. Mano čiliukas geroookai smulkesnis, auga "kekėmis" ir iš pradžių būna baltas, paskui gelsvas eina į oranžinį, kol galų gale parausta...

Va, įmesiu fotkę iš toliau kaip jis atrodo...
Čiliukas kairėje pusėje, Smilga dešinėje..... cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 12, 09:39)
Tai kad ne, GREISI. Mano čiliukas geroookai smulkesnis, auga "kekėmis" ir iš pradžių būna baltas, paskui gelsvas eina į oranžinį, kol galų gale parausta...

user posted image

Super nuotraukyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 10 11, 15:19)
Edexa, ar uzaugo mano habaneriai pas Tave?  unsure.gif

Pasakysiu...tik nenugriūk... Vazoną su tuo didesniu habaneru "nukosėjo" mano aviganis doh.gif Aišku, atsiėmiau savo nuosavybę, bet aplamdytą... Matai, šuo supranta taip, kad kas ant žemės, tai jau jam padėta doh.gif
Tai aš apkarpiau suniokotas šakeles, šiuo metu namie vazonas, gal išsilaikys per žiemą...Taigi derliaus kol kas jokio.
Mažesnis vienas visai nupeizo, kitas link rudens pradėjo augt, bet kol kas nevaisingas...karoče...
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 12, 10:39)

user posted image

jatau koks sunytes grozis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 10 12, 10:46)
jatau koks sunytes grozis 4u.gif

g.gif otai jau ką... mano čiliukas prastesnis??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 12, 09:49)
g.gif otai jau ką... mano čiliukas prastesnis???  rolleyes.gif

Superinis ciliukas tavo mirksiukas.gif Dabar del to kur aviganis nukosejo lotuliukas.gif Bet juk saknytes nunukentejo,manaub turetu pradet lyst sakeles naujos ir viskas su juo bus gerai g.gif Oi,kaip jau laukiu pavasario...Sitiek grozio esu pasiruosusi setis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 12, 10:46)
Pasakysiu...tik nenugriūk... Vazoną su tuo didesniu habaneru "nukosėjo" mano aviganis doh.gif Aišku, atsiėmiau savo nuosavybę, bet aplamdytą... Matai, šuo supranta taip, kad kas ant žemės, tai jau jam padėta doh.gif
Tai aš apkarpiau suniokotas šakeles, šiuo metu namie vazonas, gal išsilaikys per žiemą...Taigi derliaus kol kas jokio.
Mažesnis vienas visai nupeizo, kitas link rudens pradėjo augt, bet kol kas nevaisingas...karoče...

cia tas aviganis kur nuotraukoj? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pas mane habaneriai gal kokie 5 (per 4 daigus) uzaugo. jei ka - galesiu seklyciu pagaudyti - ragaut kazkaip tu habaneriu nieks neskuba biggrin.gif
va tokie jie:
user posted image

o cia Edexos groziai - jau viena syki buvo nuskabyti bigsmile.gif

user posted image

labai gerai Jalapenas uzbujojo, bet ishkeliavo pas anyta ziemavoti ax.gif
Papildyta:

viena nuotrauka be problemu sumazinau, o kitos nepavyko......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 12 spalio 2010 - 19:15
Edexa, dar pagalvojau - jei nori galiu tau viena habaneri su visu pipiriuku atiduoti - zinai kur gyvenu, jei nori-lauks taves ten kur ir ana karta mirksiukas.gif
Atsakyti
AisteZ, gal varpeliai sunoko? 4u.gif

Merginos, kokių veislių čiliukai ypatingai aštrūs? Kur šiemet turėjau (Cayenne ir kažkokį "palanginį")- man jie silpnoki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 29, 12:29)
AisteZ, gal varpeliai sunoko? 4u.gif

Merginos, kokių veislių čiliukai ypatingai aštrūs? Kur šiemet turėjau (Cayenne ir kažkokį "palanginį")- man jie silpnoki blush2.gif

habaneriai turetu but nerealiai astrus, bet bebandziau as ju ragauti, tiesa pasakius... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 10 29, 12:29)

Merginos, kokių veislių čiliukai ypatingai aštrūs?

Tai tą savo CAYENNE reikėjo su sėklutėm valgyt, būtų kaip tik buvę. Ar tau reikia tokio, kad į orą keltų?....
Tada habaneras tinka, jamaikian red.
Šįmet primarinavau čilius su sėklutėm, tai net tam, kuris ankčiau skundėsi "prėsku" jų skoniu, maža nepasirodė...

Mano smulkiavaisiai čiliai toliau sėkmingai noksta, net nežada nusibaigt. Lėtapėdžiai jalapenai irgi kabo.. gal pavasario laukia smile.gif
Atsakyti