Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(AisteZ @ 2010 10 09, 16:19)
Cia manasis oranzinis? blink.gif
As skaiciavau,tai kaip ir 20 skirtingu pavadinimu kitamet auginsiu g.gif  cool.gif

Aha....taviškis rolleyes.gif ax.gif Tikrai gerai atrodė su krūva čiliukų smile.gif Puikiai jis kambaryje jaučiasi, nesikaprizija smile.gif Tik šeimynoj mėgėjų atsirado, greit apžiūrėjo ir apskabė derlių, dar kitus marinatu užpyliau, ir žalių dar nemažai liko. Šaunuolis oranžinukas, matyt nuo dūšios davei 4u.gif
Padažus prie mėsos darau, nu "eina" čiliai pas mane, kitąmet tikrai reiks pusę šiltnamio užvaryt...

Bet tu kad "veislyną" žadi užaugint doh.gif Ir visus balkone? blink.gif Ar dalį botanikos sodo pas mamą veši?
Atsakyti
Sveikos, nesu patyrus pipirų augintoja: jų auginimu susidomėjau tik šiemet ir taip jau sutapo aplinkybės, kad vieną gavau dovanų. Tai tas nei man žinomos veislės, nei kažkaip ypatingai prižiūrėtas "vienturtėlis".

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 09, 16:03)
Aha....taviškis rolleyes.gif  ax.gif Tikrai gerai atrodė su krūva čiliukų smile.gif Puikiai jis kambaryje jaučiasi, nesikaprizija smile.gif Tik šeimynoj mėgėjų atsirado, greit apžiūrėjo ir apskabė derlių, dar kitus marinatu užpyliau, ir žalių dar nemažai liko. Šaunuolis oranžinukas, matyt nuo dūšios davei 4u.gif 
Padažus prie mėsos darau, nu "eina" čiliai pas mane, kitąmet tikrai reiks pusę šiltnamio užvaryt...

Bet tu kad "veislyną" žadi užaugint doh.gif Ir visus balkone?  blink.gif Ar dalį botanikos sodo pas mamą veši?

Ziuresiu,ka cia reiks daryt man su tuo veislynu g.gif Zinoma,kad nuo dusios,o kaip gi kitaip,tu nuo dusios viskuo pasidalinai,ir as taip pat 4u.gif O as vaikam i rudenines puokstes daugiausia sudejau(darzeli cia reikejo mirksiukas.gif ),siaip tai dar nieko taip labai nedariau blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 10 09, 17:31-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 09, 17:31)
.....vieną  gavau dovanų. Tai tas nei man žinomos veislės, nei kažkaip ypatingai prižiūrėtas "vienturtėlis".

Labai gražiom "žvakutėm" pasipuošęs smile.gif Pavasarį apgenėk, patrumpink šakeles, būtinai patręšk, tada išleis daug naujų atžalų. Pamatysi kaip gausiai pražydės, pipiriukų gausybę priaugins ir palangę ar balkoną papuoš ne prasčiau kaip petunijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už pagalba ieškant sėklų biggrin.gif

O čia štai mano šiumetis derlius:
user posted image

Beje, gal kas galėtų pasakyti kokios čia rūšys nuotraukoje, nes nelabai isivaizduoju? (čia, dviejų kažkokių rūšių, dideli-ilgi ir maži-trumpi) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Resutas @ 2010 10 10, 08:49)
Ačiū už pagalba ieškant sėklų biggrin.gif

O čia štai mano šiumetis derlius:
user posted image

Beje, gal kas galėtų pasakyti kokios čia rūšys nuotraukoje, nes nelabai isivaizduoju? (čia, dviejų kažkokių rūšių, dideli-ilgi ir maži-trumpi) biggrin.gif

Labai grazus derlius thumbup.gif O del rusiu,gal Edexa labiau cia specas pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 10 09, 09:54)

Edex, pasigailek, ar cia pas tave toks auga????????? blink.gif blink.gif blink.gif Del tokio net orchidejas nuo vienos palanges patraukciau bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Resutas @ 2010 10 10, 08:49)
Beje, gal kas galėtų pasakyti kokios čia rūšys nuotraukoje, nes nelabai isivaizduoju?

nu tai su rusim cia viskas aisku - raudonieji ilgieji ir raudonieji nykstukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 10 10, 21:11)
Edex, pasigailek............ blink.gif

Pasigailėjau jau kadais...., nepamiršau tavęs, tau viskas seeenų seeeniausiai supakuota, tik, va, vis dar namie pas mane blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Krūmelis neaukštas apie 15 cm.
Atsakyti
tai baika, kad guli - sodint dar anksti, nėr ko skubėt. Ale nė neįsivaizdavau, kad tokį grožį man išskirsi.. važiuok kartu su sėklom - laistysim iškart.
Atsakyti
Edexa, ar uzaugo mano habaneriai pas Tave? unsure.gif
manishkiai tai tik dabar pirmuosius pipiriukus pradeda nokinti g.gif kazkokie lyg oranziniai zada buti, tokios labai blizgios odeles unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 10 10, 21:11)
Edex, pasigailek, ar cia pas tave toks auga?????????  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Del tokio net orchidejas nuo vienos palanges patraukciau  bigsmile.gif

Papildyta:
nu tai su rusim cia viskas aisku - raudonieji ilgieji ir raudonieji nykstukai  biggrin.gif

Man rodos pas mane auga,tik iš pradžių violetiniai būna.
Atsakyti
kaip tai man jie kitokie atrodo g.gif Ale fainuoliai vistiek thumbup.gif

Toks grozis.. ar nereiks pradet ir man juos lapnot?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 spalio 2010 - 21:06