Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(madmuazele @ 2010 09 06, 13:08)

Man tie varpelio formos pipiriukai kokie grazus wub.gif

Kai prinoksta,dar ispudingiau atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 06, 13:42)
Kai prinoksta,dar ispudingiau atrodo ax.gif

Įsivaizduoju wub.gif O jie hibridiniai? Kaži čia LT sėklų yra? Jei ne hibridiniai-gal sutiktumėte parduoti?blush2.gif Jie aštrūs? Labai?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 09 06, 13:47)
Įsivaizduoju wub.gif  O jie hibridiniai? Kaži čia LT sėklų yra? Jei ne hibridiniai-gal sutiktumėte parduoti?blush2.gif Jie aštrūs? Labai?

Galima surinkti drasiai,as juos jau trecius metus auginu mirksiukas.gif O del astrumo nezinau,nes nei karto neparagavau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 06, 20:10)
Galima surinkti drasiai,as juos jau trecius metus auginu mirksiukas.gif O del astrumo nezinau,nes nei karto neparagavau... ax.gif

Tuomet noooooriu blush2.gif Is kokio miesto esat? Irgi nemegeja astriu? Ar jie nevalgomi? Man tai labai patinka: ypac salotose ar troskiniuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 09 06, 21:08)
Tuomet noooooriu blush2.gif  Is kokio miesto esat? Irgi nemegeja astriu? Ar jie nevalgomi? Man tai labai patinka: ypac  salotose ar troskiniuose thumbup.gif

Valgomi jie,bet as niekur nededu kazkaip... g.gif Del grozio pas mane jie,as is Panevezio 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti, ar galima marinuoti neprinokusias paprikas?
Atsakyti
Purple Tiger čili pipiriukai
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
gražuoliukai thumbup.gif
Atsakyti
Mano linksmasis čili mix derlius 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Na nieko sau pateikimas bigsmile.gif bigsmile.gif Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 09 19, 16:30)
Purple Tiger čili pipiriukai
user posted image
Papildyta:
user posted image

Koks grooozis wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 09 20, 14:47)
Mano linksmasis čili mix derlius 4u.gif

user posted image

O jau gaidelio grozis thumbup.gif wub.gif
Kaip siaip merginos reikalai jums su ciliukais?Mano tai labai po truputi noksta... ax.gif
Papildyta:
[COLOR=orange]
Gaideli uzsidejau ant desktop'o ax.gif Gal nesupyksi 4u.gif
Atsakyti
Edexa va čia tai nuostabybė tas čilių krūmas ax.gif jie vazone auga pas jus? Kaip tokį didelį užauginot?
Anskčiau sekiau temą, po nesėkmingo čilių auginimo nebesilankau, akd negadint sau nervų rolleyes.gif

O gaidelis thumbup.gif
Atsakyti