Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Aaagnex,gal noretum pasirodyti,senai tavo grozybes bematem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 04, 08:32)
Aaagnex,gal noretum pasirodyti,senai tavo grozybes bematem 4u.gif

Gaila, kad nelabai yra ka rodyt. nubyreje lapai ir patys augaliukai kaip is koncentracijos stovyklos blush2.gif Paiuresiu gal kuris dar fotogeniskesnis likes, tai pabandysiu nufotkint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 04, 08:26)
Gaila, kad nelabai yra ka rodyt. nubyreje lapai ir patys augaliukai kaip is koncentracijos stovyklos  blush2.gif  Paiuresiu gal kuris dar fotogeniskesnis likes, tai pabandysiu nufotkint  mirksiukas.gif

Tai kara su vabaliukais pralaimejai? blink.gif Tokie grazuoliai buvo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 04, 10:50)
Tai kara su vabaliukais pralaimejai? blink.gif

Manau, jau dabar, rudenį, nėr ko vabalams karą skelbt...lapai nuskinti, pipirai suvalgyti..

Vis tik tikriausiai, čilius reikia vasara kiek įmanoma balkone laikyti. Gal ten irgi vabalų pilna, bet ne taip smarkiai puola, kaip kambaryje. Arba tik 2-3 vazonus ant palangės turėt, kad nebūtų sugrūsti.

Mano kai kurie po grynu dangum buvo, joks parazitas tais čiliais nesusigundė. Net ir šiltnamyje kurie augo, joks vabalas jais nesusidomėjo... Kai kuriuos parsinešiu žiemai į kambarį, žiūrėsiu kas tada bus... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 09 04, 10:35)
Manau, jau dabar, rudenį, nėr ko vabalams karą skelbt...lapai nuskinti, pipirai suvalgyti..

Vis tik tikriausiai, čilius reikia vasara kiek įmanoma balkone laikyti. Gal ten irgi vabalų pilna, bet ne taip smarkiai puola, kaip kambaryje. Arba tik 2-3 vazonus ant palangės turėt, kad nebūtų sugrūsti.

Mano kai kurie po grynu dangum buvo, joks parazitas tais čiliais nesusigundė. Net ir šiltnamyje kurie augo, joks vabalas jais nesusidomėjo... Kai kuriuos parsinešiu žiemai į kambarį, žiūrėsiu kas tada bus... rolleyes.gif

Tikslus pastebejimas drinks_cheers.gif As pernai laikiau kambary,tai ir kovojau visa sezona,tai ploviau,tai purskiau,siemet balkone,niekas nepuole thumbup.gif
Atsakyti
O jeigu dar balkonas butu guminis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 04, 13:41)
O jeigu dar balkonas butu guminis  ax.gif

Kabink ant virvės moteriškas pėdkelnes, rišk savo vazonus kaip svogūnus į pynę, ir matysi... iki pirmo aukšto vazonų karoliai nusitempę kybos.... žinai kiek taip pririšt gali....rolleyes.gif
Atsakyti
nu vat ir netiesa, kad lauke nieks nepuola ax.gif as jau nuo liepos pabaigos su amarais niekaip nelaimiu karo doh.gif tokie grazus ciliukai buvo, o dabar tai gaila ziuret- negaliu net i kambari nest, kad kitu augalu neapkrestu tai ir sala vargsai 5 laipsniu temperaturoj nakti blink.gif svarbiausia kad amarams tai visai nesalta. nepadejo nei decis nei maudynes duse, nei nusipirktas dar kazkoks purskalas. to edexos rekomenduoto purskalo neradau zalioj stotelej, reiks kita savaite gal i scheteliga nuvaziuot kokio truco- nes labai noriu hungarian black paragaut- pas mane jis setas tik balandzio pabaigoj buvo, tai ciliukai dar mazuliukai. va tik tigriukas kambary gyvena, nes jo kazkaip nespejo uzpult amarai
Atsakyti
mano paprikos kad primezgė paprikiukų blink.gif Reiks šiltnamy buržuikę kūrent, kad užaugtų ir sunoktų, ar ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 09 06, 09:41)
mano paprikos kad primezgė paprikiukų  blink.gif  Reiks šiltnamy buržuikę kūrent, kad užaugtų ir sunoktų, ar ką  g.gif

Tikekimes,kad dar ilgai bus grazus,siltas orelis ir viskas spes sunokt... mirksiukas.gif
Papildyta:
Stai kaip graziai mano Black pearl perliukus nokina
http://picasaweb.goo...722556927395762
Ir varpeliai graziai auga,bet nenoksta dar,bet sunoks mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...722577941101362
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AisteZ: 06 rugsėjo 2010 - 11:02
QUOTE(saintlina @ 2010 09 06, 09:41)
mano paprikos kad primezgė paprikiukų  blink.gif  Reiks šiltnamy buržuikę kūrent, kad užaugtų ir sunoktų, ar ką  g.gif

Pas mane irgi daug primegzta, šiandien važiuosiu žiūrėti ar kiek paaugę g.gif Neturiu supratimo ką daryti schmoll.gif Baklažanai tai tikrai jaučiu neaugs g.gif O čiliukus augančius lauke jau tikrai reikia išskinti g.gif

Man tie varpelio formos pipiriukai kokie grazus wub.gif
Atsakyti
aha, man irgi jie tokie dailuciai wub.gif Nors man visi pipiriukai labai grazus wub.gif
Atsakyti