Aaagnex,gal noretum pasirodyti,senai tavo grozybes bematem
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 04, 08:32)
Aaagnex,gal noretum pasirodyti,senai tavo grozybes bematem
Gaila, kad nelabai yra ka rodyt. nubyreje lapai ir patys augaliukai kaip is koncentracijos stovyklos Paiuresiu gal kuris dar fotogeniskesnis likes, tai pabandysiu nufotkint
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 04, 08:26)
Gaila, kad nelabai yra ka rodyt. nubyreje lapai ir patys augaliukai kaip is koncentracijos stovyklos Paiuresiu gal kuris dar fotogeniskesnis likes, tai pabandysiu nufotkint
Tai kara su vabaliukais pralaimejai? Tokie grazuoliai buvo...
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 04, 10:50)
Tai kara su vabaliukais pralaimejai?
Manau, jau dabar, rudenį, nėr ko vabalams karą skelbt...lapai nuskinti, pipirai suvalgyti..
Vis tik tikriausiai, čilius reikia vasara kiek įmanoma balkone laikyti. Gal ten irgi vabalų pilna, bet ne taip smarkiai puola, kaip kambaryje. Arba tik 2-3 vazonus ant palangės turėt, kad nebūtų sugrūsti.
Mano kai kurie po grynu dangum buvo, joks parazitas tais čiliais nesusigundė. Net ir šiltnamyje kurie augo, joks vabalas jais nesusidomėjo... Kai kuriuos parsinešiu žiemai į kambarį, žiūrėsiu kas tada bus...
QUOTE(Edexa @ 2010 09 04, 10:35)
Manau, jau dabar, rudenį, nėr ko vabalams karą skelbt...lapai nuskinti, pipirai suvalgyti..
Vis tik tikriausiai, čilius reikia vasara kiek įmanoma balkone laikyti. Gal ten irgi vabalų pilna, bet ne taip smarkiai puola, kaip kambaryje. Arba tik 2-3 vazonus ant palangės turėt, kad nebūtų sugrūsti.
Mano kai kurie po grynu dangum buvo, joks parazitas tais čiliais nesusigundė. Net ir šiltnamyje kurie augo, joks vabalas jais nesusidomėjo... Kai kuriuos parsinešiu žiemai į kambarį, žiūrėsiu kas tada bus...
Tikslus pastebejimas As pernai laikiau kambary,tai ir kovojau visa sezona,tai ploviau,tai purskiau,siemet balkone,niekas nepuole
O jeigu dar balkonas butu guminis
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 04, 13:41)
O jeigu dar balkonas butu guminis
Kabink ant virvės moteriškas pėdkelnes, rišk savo vazonus kaip svogūnus į pynę, ir matysi... iki pirmo aukšto vazonų karoliai nusitempę kybos.... žinai kiek taip pririšt gali....
nu vat ir netiesa, kad lauke nieks nepuola as jau nuo liepos pabaigos su amarais niekaip nelaimiu karo tokie grazus ciliukai buvo, o dabar tai gaila ziuret- negaliu net i kambari nest, kad kitu augalu neapkrestu tai ir sala vargsai 5 laipsniu temperaturoj nakti svarbiausia kad amarams tai visai nesalta. nepadejo nei decis nei maudynes duse, nei nusipirktas dar kazkoks purskalas. to edexos rekomenduoto purskalo neradau zalioj stotelej, reiks kita savaite gal i scheteliga nuvaziuot kokio truco- nes labai noriu hungarian black paragaut- pas mane jis setas tik balandzio pabaigoj buvo, tai ciliukai dar mazuliukai. va tik tigriukas kambary gyvena, nes jo kazkaip nespejo uzpult amarai
mano paprikos kad primezgė paprikiukų Reiks šiltnamy buržuikę kūrent, kad užaugtų ir sunoktų, ar ką
QUOTE(saintlina @ 2010 09 06, 09:41)
mano paprikos kad primezgė paprikiukų Reiks šiltnamy buržuikę kūrent, kad užaugtų ir sunoktų, ar ką
Tikekimes,kad dar ilgai bus grazus,siltas orelis ir viskas spes sunokt...
Papildyta:
Stai kaip graziai mano Black pearl perliukus nokina
http://picasaweb.goo...722556927395762
Ir varpeliai graziai auga,bet nenoksta dar,bet sunoks
http://picasaweb.goo...722577941101362
QUOTE(saintlina @ 2010 09 06, 09:41)
Pas mane irgi daug primegzta, šiandien važiuosiu žiūrėti ar kiek paaugę Neturiu supratimo ką daryti Baklažanai tai tikrai jaučiu neaugs O čiliukus augančius lauke jau tikrai reikia išskinti
Man tie varpelio formos pipiriukai kokie grazus
aha, man irgi jie tokie dailuciai Nors man visi pipiriukai labai grazus