Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(Edexa @ 2010 09 02, 10:31)
Tai taip, šiltnamyje...  ax.gif Ai, žinai..baisiai branginu savo gražuolius vienetinius...jei galėčiau, tai ir po sijonu dar pakiščiau.. blush2.gif ..jie man tokie dekoratyvūs, spalvoti, įvairių konfigūracijų, kad norisi kuo ilgiau jais pasidžiaugt smile.gif

Kažkaip "užtrumpino" man, tai net nepagalvojau, kad galiu agroplėvele užklot, kol tokie orai... Gerai, kad SAINTLINA "išblaivino"... rolleyes.gif Rugsėjis dar visai neblogas mėnuo būna, šiltas.

O as savo balkoninius matyt nakciai nesiu namo,diena dar nesusals manau.Ne visi dar ir namo prinoke,o taip norisi... smile.gif Galvoju butu grazu koki stilainiuka ivairiu ciliuku pamarinuot kaip tai g.gif

Papildyta:
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 09 02, 10:49)
Rugsėjis dar visai neblogas mėnuo būna, šiltas.
zada, kad mazdaug nuo 10 dienos visas rugsejis bus lyg bobu vasara bigsmile.gif

Tai laukiame labai tos bobu vasaros thumbup.gif
Atsakyti
mergaitės,
o koks tas Giedriaus receptukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2010 09 02, 20:13)
mergaitės,
o koks tas Giedriaus receptukas g.gif

http://giedrius-v.li....com/65860.html
Atsakyti
mano diedas praėjusiam gyvenime turbūt drakonu buvo g.gif Paragavo vakar ciliu marmalo pagal Giedrių ir sako - nu, truputį aštru doh.gif Reiks kitiems metams užsipikrt kokių nors aštresnių už čili sėklų, nieko nebus.
Jei kas turėsit netyčia kelias atliekamas sėklytes, garsiai rėkit. Ko nepadarysi dėl diedo..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 09 03, 11:45)
mano diedas praėjusiam gyvenime turbūt drakonu buvo  g.gif  Paragavo vakar ciliu marmalo pagal Giedrių ir sako - nu, truputį aštru  doh.gif  Reiks kitiems metams užsipikrt kokių nors aštresnių už čili sėklų, nieko nebus.
Jei kas turėsit netyčia kelias atliekamas sėklytes, garsiai rėkit. Ko nepadarysi dėl diedo..

O kokiu nori? As kazka galeciau paieskot... Arba Edexa gal ka galetu pasiulyt ax.gif

tu jam habaneru pasiulyk paragaut... Gal ir jis pajaus astruma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 09 03, 10:45)
mano diedas praėjusiam gyvenime turbūt drakonu buvo  g.gif  Paragavo vakar ciliu marmalo pagal Giedrių ir sako - nu, truputį aštru  doh.gif  Reiks kitiems metams užsipikrt kokių nors aštresnių už čili sėklų, nieko nebus.

O pati ar ragavai? smile.gif As tai nezinau,vakar savo dvi rusis nusiskyniau,sakau paragausiu taip,tai viena tik paragavau,po valandos baige degt burna ir kito nebenorejau ragaut... blush2.gif Tai net nezinau ar bandyt marinuot g.gif
As radau dar toki recepteli Cili marinuoti meduje,nebandete niekas?Gal susvelnintu truputi? ax.gif
http://www_neringa-b...ni-pipirai.html
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 03, 10:56)
O pati ar ragavai? smile.gif
As radau dar toki recepteli Cili marinuoti meduje,nebandete niekas?Gal susvelnintu truputi? ax.gif

nea, aš pati aštrių patiekalų nemėgstu. Čili net neragauju.
O su medum dariau pagal Edexos rekomenduotą receptą. Draugas buvo svečiuose, atsikando pipiro galiuką ir padėjo - per aštru jam buvo. Maniškis nei nemirktelėjęs sužiaumojo du ir pareiškė, kad nejuokintume jo su tokiom aštrybėm.

Jei nori, kad mažiau aštrumo būtų, marinuok išėmus sėklytes. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 03, 10:48)
O kokiu nori? As kazka galeciau paieskot... Arba Edexa gal ka galetu pasiulyt  ax.gif

tu jam habaneru pasiulyk paragaut... Gal ir jis pajaus astruma  bigsmile.gif

pasiūlyčiau tų habanerų, ale neturiu. Va ir ubagausiu čia, jūsų kaulysiu. Po vieną sėklytę habanerų, kajeno dar kokių ten mandrybių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 rugsėjo 2010 - 11:23
QUOTE(saintlina @ 2010 09 03, 12:15)
nea, aš pati aštrių patiekalų nemėgstu. Čili net neragauju.
O su medum dariau pagal Edexos rekomenduotą receptą. Draugas buvo svečiuose, atsikando pipiro galiuką ir padėjo - per aštru jam buvo. Maniškis nei nemirktelėjęs sužiaumojo du ir pareiškė, kad nejuokintume jo su tokiom aštrybėm.
Papildyta:
pasiūlyčiau tų habanerų, ale neturiu. Va ir ubagausiu čia, jūsų kaulysiu. Po vieną sėklytę habanerų, kajeno dar kokių ten mandrybių.

Po viena seklyte, tai neisdygs... jeigu pati pasiimtum Vilniuj ar Kaune - galeciau kelias seklytes paieskot... (Vilniuj vyras buna tik 6dieniais nuo 8 iki 11 val ant tauro kalno - iduociau jeigu tiktu)

parsyk i a.z., jeigu iseitu atsiimt...
Atsakyti
didžiausia sarmata maivytis, kai žmogus taip geraširdiškai siūlo, ale kad šeštadieniais išvis Vilniuje nebūnu blush2.gif . Gal aš tau atsiųsčiau voką su pašto ženklu arba, dar geriau, pavedimą padaryčiau? Drįsčiau tada prašyt, kad paštu pasiųstum.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 09 03, 12:28)
didžiausia sarmata maivytis, kai žmogus taip geraširdiškai siūlo, ale kad šeštadieniais išvis Vilniuje nebūnu  blush2.gif . Gal aš tau atsiųsčiau voką su pašto ženklu arba, dar geriau, pavedimą padaryčiau? Drįsčiau tada prašyt, kad paštu pasiųstum..  blush2.gif

Nu gerai, jau gerai - rasyk i a.z. - susitarsim ka nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien gaminau vištienos krūtinėles su įdaru, tai padariau tokį mėgėjišką padažiuką: lygiomis dalimis majonezas, tomatas ir čiliai, gaminti pagal Giedriaus receptą. Viską sumaišyti ir užpilti ant mėsytės... Labai skanu, pats tas skonis net toms, kurios nemėgsta aštriai.. (tokioms kaip aš...)
Eina sau...mano mėsėdžiai vyrukai per savaitę tuos marinuotus čilius sutvarkys...patiko baisiai cool.gif

Eisiu vėl šienaut savo pipiriukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 02, 20:53)

4u.gif 4u.gif
Atsakyti