Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

taigi iliustruoju;
ismatavimai ugis 35-36cm. Lapas be kotelio didesnysis ~17cm
1. Jamaikan red - labai megsta sviesa, tai, kad nebutu labai nusisukes, tai apsukau - gavosi i prieki palinkes ax.gif
user posted image
2. Purple tiger (kaire) matyt krepsininku ruosiasi but, tai pazastu neaugina, lapu orgi neskuba augint - o i ugi tempiasi... (matyt del pergrustos palanges istyso, kad nors virsune virs kaimynu butu biggrin.gif ) jamaikan red (desine)
user posted image
3. Jamaikan`o pumpurai dar tik tokie blush2.gif
user posted image

Vertink pati biggrin.gif kai tau idejau buvo identiski dvyniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 01, 17:07)
taigi iliustruoju;
ismatavimai ugis 35-36cm. Lapas be kotelio didesnysis ~17cm
1. Jamaikan red - labai megsta sviesa, tai, kad nebutu labai nusisukes, tai apsukau - gavosi i prieki palinkes ax.gif

2. Purple tiger (kaire) matyt krepsininku ruosiasi but,
3. Jamaikan`o pumpurai dar tik tokie blush2.gif

Vertink pati biggrin.gif kai tau idejau buvo identiski dvyniai biggrin.gif

Tai ir liko identiški dvyniai ax.gif pumpurai ir maniškio tokie biggrin.gif tik gal mano mažiau išsišakojęs ir lapai ne tokios vėduoklės tongue.gif
Bet gal ko nesupratau...čia visuose trijuose foto lygtai JAMAIKINAS, o kurioj krepšininkas TIGER?...

Dar klausiau JAMAIKINAS pagal Skovilį kiek ugnies turi... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 01, 19:55)
Tai ir liko identiški dvyniai ax.gif pumpurai ir maniškio tokie biggrin.gif tik gal mano mažiau išsišakojęs ir lapai ne tokios vėduoklės tongue.gif
Bet gal ko nesupratau...čia visuose trijuose foto lygtai JAMAIKINAS, o kurioj krepšininkas TIGER?...

Dar klausiau JAMAIKINAS pagal Skovilį kiek ugnies turi... cool.gif

ot vista - ne ta foto idejau... tuoj idesiu ta kur matosi...
user posted image

nezinau kiek ugnies turi Regila nebuvo parasius, o uzsienietiska kuri atitinka nezinau... blush2.gif
Atsakyti
o kodel purple tiger ne margi lapai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 06 01, 20:01)
o kodel purple tiger ne margi lapai g.gif  ?

o pas tave margi? g.gif Reiks Else atsivaryt, kasd paziuretu - gal ka sumaise ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 birželio 2010 - 19:03
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 01, 20:02)
o pas tave margi? g.gif Reiks Else atsivaryt, kasd paziuretu - gal ka sumaise ax.gif

as neturiu biggrin.gif bet google rodo kad margi turi but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 01, 19:58)
ot vista - ne ta foto idejau... tuoj idesiu ta kur matosi...

nezinau kiek ugnies turi Regila nebuvo parasius, o uzsienietiska kuri atitinka nezinau... blush2.gif

Čia tavo TIGRIUKAS??? swoon.gif Gal tu jį pakabintą už ausų augini.....kaip bambukas jis pas tave auga smile.gif Truputį patysęs, bet šiaip tai nekūdas, gerai prižiūrėtas, kotas normalus.
Mano tai trumpas, jau šakojasi nuo apačios, tik žiedų dar nė iš tolo nematyt cool.gif

O tai tu ką nors balkone ar augini, pas tave visos palangės taip apsodintos... unsure.gif Ar vis dar balandžiai karą skelbia blink.gif

Tai nieko dėl tos ugnies, apsieisiu, paragausiu ir sužinosiu irnesakyk.gif Aš, matai bandžiau per google iškapstyt, nepasisekė, neradau blush2.gif

P.S. Aha, pamačiau tik dabar NE MAMA repliką, mano TIGER lapai trispalviai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 01 birželio 2010 - 19:15
mergaite spatarkit.....
pasisejau stai siu papriku, tik pabandymui, taciau jos man taaaip graziai auga, kad susimasciau....o as jos tik kaip dekoratyvios, ar jos bus ir valgomos... nes cia kaip ir neraso? aciu
http://www.e-seklos....ne_paprika?p=28
Papildyta:
ech visai pamirsau dar paklaust..... niekur neberandu pakelio kai pirkau, tai nzn kaip cia dabar augint.... gal kas turi tokias pat, pavadinima, nes pirkau lt parduotuveje, tai noriu paziuret kaip cia augint... o turiu as tokia paprika, kaip kad antroje foto temos pradzioje.. ta toki juodais lapeliais.... gal kas primint gali, ar nuoroda imest, apie ja pasiskaityt...

acius
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2010 06 03, 09:22)
mergaite spatarkit.....
pasisejau stai siu papriku, tik pabandymui, taciau jos man taaaip graziai auga, kad susimasciau....o as jos tik kaip dekoratyvios, ar jos bus ir valgomos... nes cia kaip ir neraso?  aciu
http://www.e-seklos....ne_paprika?p=28
Papildyta:
ech visai pamirsau dar paklaust..... niekur neberandu pakelio kai pirkau, tai nzn kaip cia dabar augint.... gal kas turi tokias pat, pavadinima, nes pirkau lt parduotuveje, tai noriu paziuret kaip cia augint... o turiu as tokia paprika, kaip kad antroje foto temos pradzioje.. ta toki juodais lapeliais.... gal kas primint gali, ar nuoroda imest, apie ja pasiskaityt...
acius

Ta juodais lapeliais tai Black Pearl
negi galejau praziopsot tokios grazuoles seklas lietuvoje? g.gif Sitos tai jeigu kas turetu sekluciu pardavimui ar pasikeitimui - labai noreciau ax.gif

o auginimas, tai manau kaip ir visu - negirdejau, kad kazkuria jau cia iskirtinai reiktu augint g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif planuoju snd visgi savo paprakas is grietines induku persodinti i loveli ilga, tai kokias 4 manau kokias susidinti vertetu, o aplamai ar gerai bus i loveli persodinti?
o sodinsiu durpiu substrata maisysiu su komposto zeme, gal patiks g.gif
Atsakyti
Merginos,jus cili pipira genit ar leidziat augti tiek kiek jis ataugu isleidzia. g.gif
Atsakyti
Va mano paprikos blush2.gif
http://img163.images...i/imgp0759.jpg/
http://img706.images.../imgp0760i.jpg/
Atsakyti