Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Maniskiai cili irgi lauke sala g.gif Zali zaluteliai, teks tokiais tenkintis, o taip norejau raudonu... Siltnamyje paprikos - bet nemanau, kad joms ten labai salta ax.gif Ar jus manot, kad jau joms kaput, reikia isskinti visas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 01 rugsėjo 2010 - 20:31
nu neee, as neskinsiu. Paziurejau prognoze, kita visa savaite +23-24. Tegu dziaugiasi siluma. O dar ir baklazanu pilna nediduku.
Atsakyti
Oh, nuraminai bigsmile.gif Neturejau galimybes oru pasiziureti.... nors silumos dar tikejausi smile.gif Tai ciliai irgi gali dar lauke buti g.gif Bet paziurejau naktimis iki 5 tik doh.gif Jauciu savaitgali nuskinsiu jau ciliukus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 01 rugsėjo 2010 - 20:41
gal reik agroplevele kol kas pridengt? g.gif Gal dar sugalvos veliau kuris prinokt?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 09 01, 22:30)
Maniskiai cili irgi lauke sala g.gif  Zali zaluteliai, teks tokiais tenkintis, o taip norejau raudonu... Siltnamyje paprikos - bet nemanau, kad joms ten labai salta ax.gif Ar jus manot, kad jau joms kaput, reikia isskinti visas?

o ka darote su neprinokusiomis paprikomis ir ciliais? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 09 01, 20:30)
Maniskiai cili irgi lauke sala g.gif  Zali zaluteliai, teks tokiais tenkintis, o taip norejau raudonu... Siltnamyje paprikos - bet nemanau, kad joms ten labai salta ax.gif Ar jus manot, kad jau joms kaput, reikia isskinti visas?

O tavo ciliukai tiesiai i zemes pasodinti?Neiseina kazkaip graziai ju iskast ir i vazoneli,kambari pabaigs nokti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 09 02, 07:08)
o ka darote su neprinokusiomis paprikomis ir ciliais? cool.gif

Manau,kad prinokt turetu,kaip ir zali pomidorai nuskinti g.gif Ar nea?
Atsakyti
Jei uzauge pilnai, tai tikrai sunoktu... 4u.gif
Atsakyti
Dėl prinokimo, tai neaišku, kiek pastebėjau, stambesnių veislių čiliai prinoksta ir nuskinti, tokie kaip CAYENNE, JALAPENAI ir pan. Bandžiau prinokint žalius nuskintus smulkiavaisius - nesigavo, tiesiog suvyto...

Šiuo metu vaisius nuskinti dar tikrai ankstoka, pagalvojau ir pritarsiu SAINTLINAI, geriau dar agroplėvele pridengt, rugsėjo mėnesį čiliai dar turėtų atlaikyt.
Vazonus, kuriuos partempiau namo, kai truputį atšils, tempsiu atgal.... tongue.gif

Mano "varpeliai" šiltnamyje tiesiai į žemę pasodinti, tai extra atveju kasiu ir į vazoną ar kokį kibiriuką sodinsiu unsure.gif
Atsakyti
Mano čiliukai tiesiai žemėje auga...Yra jau ir didesnių, bet dar keli nedidukai.. Gal tikrai pasinaudosiu patarimu ir i vazonelius susodinsiu g.gif Gaila būtų blush2.gif Žalių nenoriu...
Aš kelis čiliukus dėjau kai marinavau agurkus, į salotas įpjaustydavau, o šiaip tai džiovinu... Suveriu ant siūlo kaip karolius, ir virtuvėje puošmena ir gardu į sriubą ar troškinį kokį įmesti. Šiaip tie kurie lauke auga, tai nedaug jų ten, daugiausia vaisių užaugino anytos duotas kažkoks, kurį auginau balkone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 09 02, 08:40)
Dėl prinokimo, tai neaišku, kiek pastebėjau, stambesnių veislių čiliai prinoksta ir nuskinti, tokie kaip CAYENNE, JALAPENAI ir pan. Bandžiau prinokint žalius nuskintus smulkiavaisius - nesigavo, tiesiog suvyto...

Šiuo metu vaisius nuskinti dar tikrai ankstoka, pagalvojau ir pritarsiu SAINTLINAI, geriau dar agroplėvele pridengt, rugsėjo mėnesį čiliai dar turėtų atlaikyt.
Vazonus, kuriuos partempiau namo, kai truputį atšils, tempsiu atgal.... tongue.gif

Mano "varpeliai" šiltnamyje tiesiai į žemę pasodinti, tai extra atveju kasiu ir į vazoną ar kokį kibiriuką sodinsiu unsure.gif

Tai siltnami juk uzdarineji,nemanau,kad susals ten jie g.gif Ir siaip as dar tikiu,kad bus geresniu oru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 02, 10:52)
Tai siltnami juk uzdarineji,nemanau,kad susals ten jie g.gif Ir siaip as dar tikiu,kad bus geresniu oru smile.gif

Tai taip, šiltnamyje... ax.gif Ai, žinai..baisiai branginu savo gražuolius vienetinius...jei galėčiau, tai ir po sijonu dar pakiščiau.. blush2.gif ..jie man tokie dekoratyvūs, spalvoti, įvairių konfigūracijų, kad norisi kuo ilgiau jais pasidžiaugt smile.gif

Kažkaip "užtrumpino" man, tai net nepagalvojau, kad galiu agroplėvele užklot, kol tokie orai... Gerai, kad SAINTLINA "išblaivino"... rolleyes.gif Rugsėjis dar visai neblogas mėnuo būna, šiltas.
Atsakyti
Rugsėjis dar visai neblogas mėnuo būna, šiltas.
zada, kad mazdaug nuo 10 dienos visas rugsejis bus lyg bobu vasara bigsmile.gif
Atsakyti