Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Na jei as iskarto suvalgysiu ciliuku tiek kiek uzauginau,tai manau uzdusiu nuo astrumo. biggrin.gif
Atsakyti
Vakar pasižiūrėjau į savo čilius ir neištvėriau, nuskyniau keletą saujų ir supjausčiusi užpyliau šaltu marinatu. Naudojau raudono vyno actą, česnaką, svogūnus, daug šviežių prieskonių ir dėjau truputi medaus.. Laikau lengvai uždengtą šaldytuve. Po kelių dienų, kai šiek tiek prisitrauks, ragausiu kas gavosi smile.gif
Atsakyti
Pjaustei virksteles ar tik seklas isemei. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 30, 09:06)
Vakar pasižiūrėjau į savo čilius ir neištvėriau, nuskyniau keletą saujų ir supjausčiusi užpyliau šaltu marinatu. Naudojau raudono vyno actą, česnaką, svogūnus, daug šviežių prieskonių ir dėjau truputi medaus.. Laikau lengvai uždengtą šaldytuve. Po kelių dienų, kai šiek tiek prisitrauks, ragausiu kas gavosi smile.gif

Laukiam kartu su tavim,kol praeis tos kelios dienos ir paragausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 30, 09:06)

tikslų receptuką prašau smile.gif
Ir pasakyk, ar galima žalius čili marinuot. Pas mane lauke daaaaug čili, bet nežinau, ar sunoks tokiais orais, ar nuseks paskui pomidorus į daržovių rojų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 08 30, 10:24)
tikslų receptuką prašau  smile.gif
Ir pasakyk, ar galima žalius čili marinuot.

Nu tikslaus nepasakysiu...čia tokį "na ura" dariau, pagal Giedriaus internetinį receptą, tik su savom improvizacijom... Pjausčiau žiedeliais ir su sėklom, aštriau gaunasi.
Žalius irgi galima marinuot, jokiu problemų.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 30, 10:06)
Po kelių dienų, kai šiek tiek prisitrauks, ragausiu kas gavosi smile.gif

Ragavau jau šiandien...vieną arbatinį šaukštelį to čilių mixo įdėjau į sriubą.... wacko.gif ...ilgai išsižiojusi sėdėjau... mano vyrukams nieko, sakė liuks sriuba, nors kartą normalią padarei... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 30, 14:37)
Ragavau jau šiandien...vieną arbatinį šaukštelį to čilių mixo įdėjau į sriubą.... wacko.gif ...ilgai išsižiojusi sėdėjau... mano vyrukams nieko, sakė liuks sriuba, nors kartą normalią padarei... lotuliukas.gif

super thumbup.gif Ir as darysiu. Gal nors karta diedui itiksiu.
Nors ne, vienakart buvau itikusi. Is piktumo baklazanus geroookai ciliais idariau. Tai viena baklazana savaite valge. O siaip amzinai nejaucia anas astrumo, nors ir kiek bedeciau. Visi prie stalo ugnim spjaudosi, o maniskis nei mirkt.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 30, 14:37)

Nu super tada thumbup.gif
Atsakyti
Mergičkos, pipirinčikės, kurios auginat čilius balkone ar kur kitur vazonuose, atsiliepkit. Ar jums neatrodo, kad šitiems išlepėliams lauke jau per šalta? Ar dar jūsiškiai "grūdinasi"?

Kai kuriuos saviškius jau parsitempiau namo bent nakčiai kojas apšilt.. Šiltnamyje keli mano jalapenai ir dar kai kurie čili "kaimietukai" kenčia sibirines sąlygas.. Mano manymu tokia temperatūra ne jų nosiai.. unsure.gif g.gif
Atsakyti
nu nieko sau - sibirines salygos siltnamy blink.gif Maniskiai cili lauke auga. Nuskabiau daug, bet daugybe dar ir liko. Darysiu ir as pagal Giedriu. Jei spesiu iki krepsinio, gal net siandien uzsiimsiu.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 09 01, 18:24)
Mergičkos, pipirinčikės, kurios auginat čilius balkone ar kur kitur vazonuose, atsiliepkit. Ar jums neatrodo, kad šitiems išlepėliams lauke jau per šalta? Ar dar jūsiškiai "grūdinasi"?

Kai kuriuos saviškius jau parsitempiau namo bent nakčiai kojas apšilt.. Šiltnamyje keli mano jalapenai ir dar kai kurie čili "kaimietukai" kenčia sibirines sąlygas.. Mano manymu tokia temperatūra ne jų nosiai.. unsure.gif  g.gif

Mano dar balkone kol kas,bet vat galvoju,kad jau gal laikas namo...bet gi dar neradau vietos jiems g.gif Rytoj bus laisvo laiko,reiks ziuret ka daryt smile.gif
Atsakyti