Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(Edexa @ 2010 08 08, 16:44)
Ot būtent mano Jamaikinas pipiriukų pilnas pilnutėlis, kaip motina didvyrė, nors medalį užkabink...krūmelis neaukštas, ant kiekvienos šakelės tiek, kad vos telpa vienas šalia kito...kartais ir pati stebiuosi, prižiūriu kaip ir visus, auginu šiltnamyje. Čia nelabai ir suprasi kas vienam gerai, o kitam netinka..

nu va o aš net nežinau kaip jo vaisiai atrodo, nors dar reiks kitam šiltnamyje pažiūrėt gal kokį vieną kitą buvau pasodinęs...
Atsakyti
QUOTE(HoRuS @ 2010 08 08, 16:51)
nu va o aš net nežinau kaip jo vaisiai atrodo...

Gražūs, nedideli, meniškai "sugofruoti", labai dekoratyvūs smile.gif
Atsakyti
Sveikos,pateikiu ataskaita biggrin.gif Mano ciuliukai tvarkingai auga(spjaunu per pati tris kartus tongue.gif ).Varpeliukai jau uzmezge graziuosius vaisiukus http://picasaweb.goo...048298565118466
Kitas kazkoks graziai rausta nuo pacio galiuko,pries tai is zalio juodas patapes buvo smile.gif http://picasaweb.goo...048328072503522
Atsakyti
o mano ciliukus siaubingai amarai uzpuole, net decis nepadeda, nezinau ka daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 08 08, 19:01)
o mano ciliukus siaubingai amarai uzpuole, net decis nepadeda, nezinau ka daryt  verysad.gif

Gal norėtum išbandyti ekologišką INSECT SPRAY? Aš juo esu nupurškusi kelis daigus agurkų, kuriuos šiltnamyje buvo užpuolusi erkė. Šiuo metu agurkėliai sveiki ir sėkmingai auga toliau.. Tie kurių nepurškiau, jau seniai išrauti.
Tik jis brangokas, kaina apie 25 lt. Nors jo nedaug tereikia purkšti, ilgam užtenka..
Atsakyti
Laba biggrin.gif

Mano jelapeniukai irgi jau raudonuoja, Hungarian... keičia spalvą. Bet gražiausi tai Peperoncito picante thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 08, 19:16)
Gal norėtum išbandyti ekologišką INSECT SPRAY? Aš juo esu nupurškusi kelis daigus agurkų, kuriuos šiltnamyje buvo užpuolusi erkė. Šiuo metu agurkėliai sveiki ir sėkmingai auga toliau.. Tie kurių nepurškiau, jau seniai išrauti.
Tik jis brangokas, kaina apie 25 lt. Nors jo nedaug tereikia purkšti, ilgam užtenka..

ko gero teks nusipirkt, nes gaila ziuret tiesiog, graziausi krumeliai isbujoje, bet jei toliau taip amarai puls, tai tikrai neliks ko per ziema laikyt g.gif o tas insect spray kartais ne shultz firmos ?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 08 08, 22:51)
o tas insect spray kartais ne shultz firmos ?

Taip, shultz. Orchidėjų priežiūros temoje vakarykščiam puslapyje mačiau ir fotkė to SPRAY yra įkelta kaip ji atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 09, 09:43)
Taip, shultz. Orchidėjų priežiūros temoje vakarykščiam puslapyje mačiau ir fotkė to SPRAY yra įkelta kaip ji atrodo.

apie sita ir galvojau, kazkada zalioj stotelej ziurinejau, bet paskaiciau kad naturalus, tai pagalvojau jei jau chemija neiveikia, tai kazin ar chrizantemos iveiks g.gif bet gal vis tik pabandysiu, nes kartais ir namie ziema reik ka nupurkst, o tada tai jau tikrai decio nenaudosi, ar siaip jei vaisiai uzmegsti irgi decio nenaudosi g.gif
Atsakyti
Man jis labai efektingas, sakyčiau geriau veikia kaip chemija. Naudoju kaktusams, kt. kambarinėms gėlėms profilaktiškai. Tinka nuo visokių rūšių vabalų. Šiltnamyje jį naudoju retai...per didelė prabanga būtų, bat ypač svarbiems ir mylimiausiems augaliukams nepagailiu... tongue.gif
Kurį laiką buvau užmiršusi kad jo turiu, bet kai kartą forume buvo užsiminta, tai ir pati prisiminiau kad turiu.....
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 09, 11:12)
Man jis labai efektingas, sakyčiau geriau veikia kaip chemija. Naudoju kaktusams, kt. kambarinėms gėlėms profilaktiškai. Tinka nuo visokių rūšių vabalų. Šiltnamyje jį naudoju retai...per didelė prabanga būtų, bat ypač svarbiems ir mylimiausiems augaliukams nepagailiu... tongue.gif
Kurį laiką buvau užmiršusi kad jo turiu, bet kai kartą forume buvo užsiminta, tai ir pati prisiminiau kad turiu.....

o nuo jo nelieka lipnus ar demeti lapai ?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 08 09, 11:35)
o nuo jo nelieka lipnus ar demeti lapai ?

Lipnūs tikrai nebūna. Nupurškusi nelaikyk saulėtoje ir pernelyg šviesioje vietoje, tai ir dėmių neatsiras. Nepurkšk labai šlapiai. Geriau procedūrą po kelių dienų pakartoti. Kol pilnai nudžius drėgmė, augaliuką laikyk didesniame šešėlyje ir kur vėsiau.
Atsakyti